- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
şafak bittiğinde bitse..bunun iş bulması varr..ailelerin tanışması varr..gelip istemesi varr..sözü var nişanı var.. var da var yaniiii....
Günaydınlar
Yeni ciciler ekledim çeyiz topiğime beklerim
günaydın kızlarrbir günümüz daha eksildi şafağımızdan
günaydın canımmm
ilk ben bakimmm
günaydın kızlarrbir günümüz daha eksildi şafağımızdan
evet canım hayırlısı gün geçtikçe heyecanım artıyo gerçi sayenizde sizle yazıştıkça işin ciddiyetini anlıyorum malum 6 sene olunca alışkınlığa dönüyorgünaydın canım
hadi hayırlısı bakalım
bana yakındır gibi geliyor canım seninki de biz bebek şafağı sayarken kuzum sende düğün telaşında olcaksın büyük ihtimalle Rabbim nasip ederseNasılsın canımbak bakalım
Günaydın canımcım ömrüm şafak saymayla geçiçek gibi
evet canım hayırlısı gün geçtikçe heyecanım artıyo gerçi sayenizde sizle yazıştıkça işin ciddiyetini anlıyorum malum 6 sene olunca alışkınlığa dönüyor
bana yakındır gibi geliyor canım seninki de biz bebek şafağı sayarken kuzum sende düğün telaşında olcaksın büyük ihtimalle Rabbim nasip ederse
Benim azıcık almalımıyım o vakit
Hoşgeldin canım
Sağol canım inşallah nasip olur o zaman hep beraber alalım içim rahatlar siz alınca hepimizde olsun biber
Olurmu kuzum fikriniz önemli sen söyle fikrini
bana yakındır gibi geliyor canım seninki de biz bebek şafağı sayarken kuzum sende düğün telaşında olcaksın büyük ihtimalle Rabbim nasip ederse
6 senedir mii birliktesiniz canım
Düğüne 3 ay kalmış tabisi yakın gelir kuzumİnşallah siz bebiş şafağı sayın ben düğün şafağı arkanızdan geliyorum
kuzum çok tatlı çok şirin gercekten ama yakından görmedim boyutu nasıl bilmiyorum mudoda vardı sanırım onun gibimi boyutu eger kullanırım diyorsan al
evet canım yani evlendiğimizde 6 sene olcak inşaAllahtarihlerimiz şöyle;
ilk buluşma: 19.05.2008
nişan: 19.05.2013
düğün: 18.05.2014(ptesiye denk geldi maalesef)
Gittiğim alışveriş merkezinden kalmamıştı kuzum hafta sonuna başka bir yere gidersem bakıcam ama sanırım tükendiben alana kadar vardır bunda da vardır bir hayır
günaydın kızlar hayırlı sbahlar. nasılsınızz
tarihler pek güzelmiş pek anlamlı
hayırlıysa cıksın karsına kuzumbu arada herkese günaydın
günaydınn teşekkür ederim tatlımadama fazla yıldönümü çıkarmamak masrafa sokmamak için böyle yaptık
günaydın sana da edacımm
günaydınn teşekkür ederim tatlımadama fazla yıldönümü çıkarmamak masrafa sokmamak için böyle yaptık
günaydın sana da edacımm
nasılsın canımcım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?