2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

günaydın canım
hadi hayırlısı bakalım
evet canım hayırlısı gün geçtikçe heyecanım artıyo gerçi sayenizde sizle yazıştıkça işin ciddiyetini anlıyorum malum 6 sene olunca alışkınlığa dönüyor
Nasılsın canım bak bakalım

Günaydın canımcım ömrüm şafak saymayla geçiçek gibi
bana yakındır gibi geliyor canım seninki de biz bebek şafağı sayarken kuzum sende düğün telaşında olcaksın büyük ihtimalle Rabbim nasip ederse

6 senedir mii birliktesiniz canım

kuzum çok tatlı çok şirin gercekten ama yakından görmedim boyutu nasıl bilmiyorum mudoda vardı sanırım onun gibimi boyutu eger kullanırım diyorsan al

bana yakındır gibi geliyor canım seninki de biz bebek şafağı sayarken kuzum sende düğün telaşında olcaksın büyük ihtimalle Rabbim nasip ederse

Düğüne 3 ay kalmış tabisi yakın gelir kuzum İnşallah siz bebiş şafağı sayın ben düğün şafağı arkanızdan geliyorum

Düğüne 3 ay kalmış tabisi yakın gelir kuzum İnşallah siz bebiş şafağı sayın ben düğün şafağı arkanızdan geliyorum

zaman yetmicek diye korkuyorum yetişemicem diye bizimkide bunun üstüne sabret kavuşcaz 3 ayımız kaldı falan diyor ben ne düşünüyorum o ne düşünüyo İnşaAllah kuzum bekliyoruz peşimizden hemen çocuklarıma arkadaş lazım elini çabuk tut

kuzum çok tatlı çok şirin gercekten ama yakından görmedim boyutu nasıl bilmiyorum mudoda vardı sanırım onun gibimi boyutu eger kullanırım diyorsan al

Gittiğim alışveriş merkezinden kalmamıştı kuzum hafta sonuna başka bir yere gidersem bakıcam ama sanırım tükendi ben alana kadar vardır bunda da vardır bir hayır

günaydın kızlar hayırlı sbahlar. nasılsınızz

evet canım yani evlendiğimizde 6 sene olcak inşaAllahtarihlerimiz şöyle;
ilk buluşma: 19.05.2008
nişan: 19.05.2013
düğün: 18.05.2014(ptesiye denk geldi maalesef)

tarihler pek güzelmiş pek anlamlı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…