2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

perı benı ıkı kere yazmıssınız 2015 dekı tarıhımı sıl ıstersen cunkı dugun one alındıgı ıcın tarıh 27 aralık 2014 oldu

hayırlıysa cıksın karsına kuzum bu arada herkese günaydın
Öyle kuzum tabi Günaydın

Koyun can derdinde kasap et lafın hatırladım Hızlı olmalıyım çok hızlı

10 ay mı kalmış vayy kuuzmm hızlan

adasım cok heycan bastı benı zaten yerımde duramıyorum resmen basladık eksıklerı almaya hos cok eksıgımde kalmadı elektronıklere bakıyorum supurge alcam bır o var eksıgım blender setımı ıs arkadasım dugun hedıyesı alcakmıs cok sevındım cok bırseyımde yok bırde utum kalıo elektronık olarak

durma yerinde tabi aralık dyorduk ama çizelge baya elini hızlandırman gerektiğin gösteriyor
ohh bişeyin kalmamış süper canım ne marka düşünüyorsun ben phılıps marathon istiyordumda sevdiğim aldırmıyor o kadar pahalıya ne gerek var diyor

aman hepsının mıladı 5 yıl cok pahalı bısı alma bence annem cok ıyı kullanır ama hep 5 senede bır degıstırıo valla bakalım arcelıklere bakıoruz annem arcelık al dıo kararsızım

en mantıklısı

heys sanada günaydın

nasılsın berfin
Öyle kuzum tabi Günaydın

Koyun can derdinde kasap et lafın hatırladım Hızlı olmalıyım çok hızlı

içimdeee birrr sıkıntıı var aksamm çöktü ondan mııııııııııııııııııııııııııı dırııırım dırırımrımm
haydiiii gel benimlee ol kosalım yıldızlaraaa bakalım dünyadaki resmimizeeeee ( bu sarkıyı sallamıs olabilirim )
Bendim buraların şanlı agası viran oldu gitti haran ovasııı tey teyy
Usandımmmm usandımm usandım ben bu candannn

haydi lilililiiiiii lili yarr haydii lilili li yarr
bu şarkıların hepsi sanaaa

evet canım yani evlendiğimizde 6 sene olcak inşaAllahtarihlerimiz şöyle;
ilk buluşma: 19.05.2008
nişan: 19.05.2013
düğün: 18.05.2014(ptesiye denk geldi maalesef)

ay çok güzel artık bebeklerin doğumu da takip eder bu tarihi
ben o tarihte liseyi yeni bitirmiştim siz de çifte kumrular

Kızlarrr tatlı gelinler güzel gelinler heyecanlı gelinler günaydınnn

Günaydın canım hosgeldin

ne gördün kız benimi

seni değil kendimi iş görüşmesindeydim, soruyorum maaşı ne kadar sigortası var mı diye
adam da dediki, akşam 9a kadar çalışabilecek misin, ben de aynen böyle gözlerimi açıp, neeee hergün mü dedim

o kadar konuştuk ki artık rüyalarıma giriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…