- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
bende seni hepinizi çok özlicemöylemi olur diyosun hedefim bu ev kalabalıkta olsa yazıcam..eger yazarsam bilin göz yaslarım klavyeye akacak
Öyle deme kuzum dayanamam
ama sonra ilk buraya girdigim an inşallah cok mutlu oldugumu yazmam nasip olurayakkabının altında isimler silinmişmi o haberle gelicem
Ayy evet edam unutmuşum ben onu sen unutma emi konuştuğumuz durumuİnşallah musmutlu olursun belkide başka güzel haberlede gelmek nasip olur
evet canım çooook az kaldı
ama sonra ilk buraya girdigim an inşallah cok mutlu oldugumu yazmam nasip olurayakkabının altında isimler silinmişmi o haberle gelicem
ayy inşallah bende unutmam ama sen hatırlat hatta alarm kuralımneee habermi kız hemen mi
Ne zman canim :) heyecanli misin
tamam canım mayısta hatırlatınBenimkinide yaz canim burcu olur mu :) hem aglarim hem giderim aglama hem sen öyle diyince ben bile kötü oldum valla
naber canım ?huu huuuu
Kuralım edam posta kutunda falan dursunhemen hemen teyze olmayı çok severim ben bilmiyomusun aaa
tamam canım mayısta hatırlatınöyle canım bakalım nasıl olucaz
naber canım ?
1-2 sene sonra olsan
1-2 sene sonra olsan
Kızlar bir fikir alabilirmiyimnormalde sade biriyim biliyorsunuz böyle farklı şeylerden çok tercih etmiyorum ama aşağıdaki sos tenceresine içim ısındı sevdim sanki farklı bir hava olur esprili olur gibi geliyor alayımmı ne diyorsunuz değermi acep sonradan pişman olurmuyum seramik ürün 37 TL civarında falandı sanırım bernardonun ürünü
Eki Görüntüle 964624
Kızlar bir fikir alabilirmiyimnormalde sade biriyim biliyorsunuz böyle farklı şeylerden çok tercih etmiyorum ama aşağıdaki sos tenceresine içim ısındı sevdim sanki farklı bir hava olur esprili olur gibi geliyor alayımmı ne diyorsunuz değermi acep sonradan pişman olurmuyum seramik ürün 37 TL civarında falandı sanırım bernardonun ürünü
Eki Görüntüle 964624
Bernardoda ben de gördüm canım.
Bence güzel. Pişman olmassın.
Teşekkürederim canım yorumun için çok sevdim sanırım alıcamkalitelidir herhalde seramik aslında teflon düşünüyordum ama şirinliğine vuruldum bunun
ben şimdi karışık aklını daha da karıştırcamm
ben de çok beğendim ama normal tencerelerde de sos yapılabilceğini, yarın bi gün bu tencereyi nereye koyayım die dert yanacağımdan almaktan vazgeçtimm
Rica ederim canım.
Güle güle kullan madem. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?