2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

ama sonra ilk buraya girdigim an inşallah cok mutlu oldugumu yazmam nasip olur ayakkabının altında isimler silinmişmi o haberle gelicem

Ayy evet edam unutmuşum ben onu sen unutma emi konuştuğumuz durumuİnşallah musmutlu olursun belkide başka güzel haberlede gelmek nasip olur

Kızlar bir fikir alabilirmiyim normalde sade biriyim biliyorsunuz böyle farklı şeylerden çok tercih etmiyorum ama aşağıdaki sos tenceresine içim ısındı sevdim sanki farklı bir hava olur esprili olur gibi geliyor alayımmı ne diyorsunuz değermi acep sonradan pişman olurmuyum seramik ürün 37 TL civarında falandı sanırım bernardonun ürünü

Bernardoda ben de gördüm canım.
Bence güzel. Pişman olmassın.

ben şimdi karışık aklını daha da karıştırcamm
ben de çok beğendim ama normal tencerelerde de sos yapılabilceğini, yarın bi gün bu tencereyi nereye koyayım die dert yanacağımdan almaktan vazgeçtimm

Normal böyle küçük bir tencerem yok canım işte benim tefalde baktım ufakları 90 TL falandı gözümede şirin gözükünce toparlanıp koyulmazmı bir yere böyle küçük sosluklar işe yarıyor sanki evde var kullanıyoruz hep birde ben sos hastasıyım böyle makarna sosları falan elimin altında durur yani menemen falanda yapılır sanki bunda bende senin aklını karıştırayım tekrardan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…