servisler çok şirin yaa bende yapabilir miyim acababelki çoğunu görmüşsündür ama
mail de atarım istersen :)
Eki Görüntüle 965202 Eki Görüntüle 965203
şuan flash bellekten çıkarıyorum diğer fotografları
rarlamıştım, ama çok yüksek olduğu için boyutu, yavaş açıyo
bunlar mevcut resimlerden ikisi
Naptın canım konuşamadık kaç gündür
Günaydın canım hosgeldin
seni değil kendimiiş görüşmesindeydim, soruyorum maaşı ne kadar sigortası var mı diye
adam da dediki, akşam 9a kadar çalışabilecek misin, ben deaynen böyle gözlerimi açıp, neeee hergün mü dedim
o kadar konuştuk ki artık rüyalarıma giriyor
dün akşam keçeler aldım:)
ip aldım kurdela aldım. aklımda güzel planlar var:)
Eki Görüntüle 965195 Eki Görüntüle 965196
14 şuabtta birşey yapıyormusunuz
iyim hamdolsun sen nasılsın :)
ozaman beni görmüş ol
günaydın peri nasılsın canım. naptın sınavlarını
Günaydın canım inşallah
Teşekkür ederim kuzum benim o zaman sıkıntıyı atmak için napıyoruz halay çekiyoruz kıvırıyoruz:118::124::119:
Günaydın gelin
Günaydınlar canım
günaydın kızlar
Edaaaam ne dicem kız senin bu pazar gelinlik provan yok muydu :44:
Nasıl geçti anlamıyorsun hiç
Acep bir önceki hafta mıydı :26:
Ben bu pazardı diye hatırlıyorum :26:
iyiyim tatlım çok şükürr heyecanla ctesi olmasını bekliyorumm ömür törpümle görüşcez iş çıkışı sonra pazar tüm gün onla olcam
ay inşaAllah 19 mayıs çocuğu olursa ne ala
bilerek tercih ettik canım buluşmamız dışında tabi
paylaş canım çok merak ettim bende
belki çoğunu görmüşsündür ama
mail de atarım istersen :)
Eki Görüntüle 965202 Eki Görüntüle 965203
şuan flash bellekten çıkarıyorum diğer fotografları
rarlamıştım, ama çok yüksek olduğu için boyutu, yavaş açıyo
bunlar mevcut resimlerden ikisi
kısmet walla canım. inşALLAH bu sefer olur..Bende mülakatta kaldım canım, ilk 10 yedeklerindeydim :)
Bir şekilde değerlendirir canım, zaten senin el emeğin olacağı için kıymeti bambaşka olacaktır
Vayy vayy ne kadar da Romantik, Maşallah Canım Size
Mutluluğunuz Daim olsun hep İnşallah
vardı kuzum gittim bir kac potluk falan vardı onlar falan düzenlencek sonra duvak denemesi yaptıkpek bişey anlamadım aslında yine giydim cıkardım gelinligi
kısmet walla canım. inşALLAH bu sefer olur..
biz bay romantikizözellikle o. ben onun gibi kalıyorum
enson kravat aldım. marka kısmına başharflerimizi işledimözel kutuya koydum. pek begenmişti
Olsun Canım 3 ay sonra tüm gün üstünde olacak İnşallah
eda canım bizdede 14şuabt yok. önemsiz gibi geliyor bize:26: ben bunları ilerki zamanlar için düşünüyorum.
12nisanda doğum günü. çok ii şeyler yapmam lazım :44:
ayyy evde olsam valahi cekerim
hadi yaaaadur kız iş bana lazımdı sana degil ama olmaz 9 a kaadarmıı
Bizimde var tanışma-isteme-söz-kına-düğün anca evimize girdiğimizde biter bu şafak
tşk ederim görmemiştim.. bu amerikans rvislerini yaparım :) denicem hepsini:)
dün sewgulume keçe aldım diyorum. oda diyorki en büyük eksiğimizi tamamladın
servisler çok şirin yaa bende yapabilir miyim acaba
ayy evetttbide gidip görmedik nikah dairesini ama deniz kenarında dedi bize günü ayarlayan tanıdık hatta 2 salon vardı oraya ayıralım ded foto cekimleri denize karsı güzel oluyor diye bakalım nasıl olacak bu arada nikah dairesini gördün mü 5 dk orada durucam ama olsun :
14 şubat kutlamıyoruz bahanesi de erkeklerin uydurması hep ya benimki de öyle der ya sana illa hediyeler al demiyorum ki aranmak hatırlanmak güzel bişey yani diyorum bana ters 14 şubat falan filan bi günlük mü sevgim benim diyor 15 şubatta yap o zman diyorum sizinde gününüz bitmiyor yahuu diye devam ediyor sonuç olarak elde var sıfırhadi yaaaadur kız iş bana lazımdı sana degil ama olmaz 9 a kaadarmıı
iyi canım bende bizim 14 şubata hazırlık yok kutlamıyoruz
ayyy evde olsam valahi cekerim
günaydın canım hosgeldin
vardı kuzum gittim bir kac potluk falan vardı onlar falan düzenlencek sonra duvak denemesi yaptıkpek bişey anlamadım aslında yine giydim cıkardım gelinligi
bizde cumartesi bulusucaz yine fotocuya gidicez sonra koltuga bakıcaz o arada anne ve babası bize gelmiş olacakpazar basbasayız amaaa
ben pek becerikli değilim kuzum ya o yüzden hiç kattılmim benyapabilirsin tabi, hatta bi hafta bi yarışma yapsak kendi aramızda
herkes keçe alıp birşey yapsın ve fotosunu çeksin
Akşam eve gidince bende çekeyim kuzum:124:
evettttttmerak etme ben o işi hallettim olmaz dedim adama
Ooo Denize Karşı Çokta Güzel olur Canm
Bizde görebilecek miyiz son 3 ayı
14 şubat kutlamıyoruz bahanesi de erkeklerin uydurması hep ya benimki de öyle der ya sana illa hediyeler al demiyorum ki aranmak hatırlanmak güzel bişey yani diyorum bana ters 14 şubat falan filan bi günlük mü sevgim benim diyor 15 şubatta yap o zman diyorum sizinde gününüz bitmiyor yahuu diye devam ediyor sonuç olarak elde var sıfırsevdiğinizi şımartsanız nolur sankii ah erkekler ahh..
gelinliğe doyma zaten kuzum ya gelinlik heyecanını düğün günü yaşa doya doya
gezecekseniz pazar günü belki karşılaşırız canımbelki yanyana geçmişizdir birbirimizden haberimiz yoktur
ben pek becerikli değilim kuzum ya o yüzden hiç kattılmim benama kınam için yapacağım hediyelikleri kendim yapcam paylaşırım sizinle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?