- 21 Haziran 2013
- 2.222
- 170
- 123
ne güzel tatlım ya benimde 23-24 yaşıma kadar hiç kilo problemim olmadı 48-52 arasında oldum hep hatta 52 iken spor salonuna gittim kendimce fazlaydı kilolarım ordaki kadın bana sen şaşırdın galiba ideal kilon 57 iken sen hala neyin peşindesinki gel sana vücut geliştirme yapalım dedi demez olaydı olan yağlarım kas oldu taş gibi oldum ama bırakınca spor salonunu tekrardan yağ olmaya başladı o kaslar çalışıyorum tabiki de evde olsam bu kadar giremem ki kk ya burda işim gereği pc açık kk da sürekli açık ama oturark çalışmaktan işte 71 kiloyu gördüm en son dedim nereye gidiyorsun sen kızım ya çoluk yok çocuk yok ramazandan sonra başladım işte düğünüm olcak diye 1 ileri 2 geri falan gidip geliyorumşuan 66,9kilodayım boyum da 1,63 olmam gereken 57 ama ben 60 olsam yeterli şuanda 70-79 kilo aralığı topiğinde zayıflamaya çalışıyorum evliliğe yakın olduğum için sağolsunlar hepsi gazlıyo beni bakalım nolcak sen kaç kilosun peki canım:26:
günaydın canlarımm hayırlı cumaalaaarrrya kıızlar 12 kişilik yemek takımını set mi aldınız sevdiğim set alma diyor içinde ekstradan çorba tenceresi var ki bu bana çok saçma geliyor genelde setler 1.000 falan bizde beğendiğimiz 6 kişilik yemek takımından 2 tane alalım birde ona göre salata kasesi tuzluğu falan olmaz mı hem daha uyguna gelir bize saçma geliyor ya :26: zamanla ihtiyaç olursa kendi paramla alırım hem ben kim 12 kişi yemekli misafir ağırlamak kim
günaydın canımmm nasılsın bakim :)))
günaydın canlarımm hayırlı cumaalaaarrrya kıızlar 12 kişilik yemek takımını set mi aldınız sevdiğim set alma diyor içinde ekstradan çorba tenceresi var ki bu bana çok saçma geliyor genelde setler 1.000 falan bizde beğendiğimiz 6 kişilik yemek takımından 2 tane alalım birde ona göre salata kasesi tuzluğu falan olmaz mı hem daha uyguna gelir bize saçma geliyor ya :26: zamanla ihtiyaç olursa kendi paramla alırım hem ben kim 12 kişi yemekli misafir ağırlamak kim
Nasılsın canımcım çok şükür iyi gibiyim boğazımın biraz şiş gibi anlayamadığımAmin inşallah Rabbim dualarımızı kabul etsin
Günaydın canım
İyiyim canım çok şükür sen nasılsın
süpersin valla
ben şuan tam 50 yim :)
boy 1,63 sanırım
verirsin canımm bizde seni biraz gazlayalım o zaman
bu arada ben de senin yolundan gidiyorum belki deyakında 60ı bulursam şaşırmayalım lütfen
ama gerçekten bu azimle verirsinbol bol da yürüyüş yap emi? bi de sabahları sirkeli su içiyolar denedin mi hiç?
süpersin vallaaman 60 olacaksan hamileyken ol canım ya ben şimdi hamile kalsam 75-80 olurum yani bu da ne kadar kötü bişey yanl ama dikkat etcem bozmicam evlensem bile hem ev işi sonra işyeri derken zayıflarım die düşünüyorum sirkeli suyu bi kere içtim iğrençti bide mideme iyi gelmedi limonlu su bile içemiyorum
ahh canım tam adamına sordun
ben en başından tutturdum annemlere, 2 tane 6 kişilik alcam, çorba tenceresini hayatta kullanmam gereksiz diye...
neyse gittik aldık dediğim gibi
ayriyetten 2 tane güzel tuzluk aldık
sonra görenler tutturdu böyle olmaz, neymiş çorba tencereside kullanılırmış, kaynanamda öyle demiş annemlere
sinir oldum bendesonra annem aldı 12 kişilik yemek takımımı
ama bana sorarsan kesinlikle gereksiz derim
evet canım hamilelik dönemi kilolar çok tehlikeliymiş, doğum için..
ben zaten kendimi hiç 55 göremedim garibim , artık hamileyken görürüm
şiş gibiydi ama geçti dimi tatlımpozitif olalım bugünn canım nişanlım bana şişmansın dedi bugün ona bile takılmadım acı gerçekte olsa stresten yüzüm pul pul dökülüyor sivilce çıkmaya başladı falan en iyisi takmamk diye karar verdim bende
ben de iyiyim canımm cuma günler +1 daha iyiyim
Günaydın canım banada saçma geliyordu aynı senin gibi düşünüyordum hatta ama 12 kişi gelir muhakkak eşinin ailesiyle kendi aileni alsan yeterli zaten kaç kişiler bilmiyorum ama bir 12 kişilik set bulunmalı 6 kişiliği takım yapsan dahamı uygun geliyor peki:26:evet çorba tenceresi mantıksız haklısın ama herşey takım ve misafirlerine o çorba tenceresine koyup çıakrdığımda daha şık gelecek gözüme sankiböyle daha uyguna geliyor gibi pasta takımımda var içinde benim topigimde gördüysen 1600 TL civarına aldım bence değdi yinede tabiki karar sizin
ayy canım ya boşa masrafa sokmuşlar seni ya ne gerek var ya da ne müdahale edersiniz ki yani kız kullanıyor kime nee??
hamilelikte görürsün inşaAllah o zaman bile ideal kilonun altında oluyorsun süper bişey yaa ben 59lu rakamları görmeden hamile kalmak istemiyorum maksimum 68-69 olayım doğumda falan ya :26:
Bende öyleyim yarın öğlene kadar düşündükçe dahada iyiyim
Çok güzelmiş canım çok şirin fiyatıda oldukça uygunmuş 6 kişilikmiherkes aynı dertten muzdarip yaacidden milyarlar vermek istemiyorum o kadar eksik varken :26: laf edenleride anlamıom yaaa eee çorbayı hadi öyle şık şeyde getirdim gelenler bir çorba mı içiyor mecbur yemekler tencerede olacak of be mantıksız işler yaaaa Eki Görüntüle 966757 alırsamda bunu alırım karacada 500 tl daha fazlada vermem zaten
Sağol canım daha daha iyileri senin olsunGörmedim tatlım güle güle kullan eminim güzeldirr ama o kadar para hayatta vermem kullanmaya kıyamam versemde vitrinde durur
kopalım o zaman
herkes aynı dertten muzdarip yaacidden milyarlar vermek istemiyorum o kadar eksik varken :26: laf edenleride anlamıom yaaa eee çorbayı hadi öyle şık şeyde getirdim gelenler bir çorba mı içiyor mecbur yemekler tencerede olacak of be mantıksız işler yaaaa Eki Görüntüle 966757 alırsamda bunu alırım karacada 500 tl daha fazlada vermem zaten
Çok güzelmiş canım çok şirin fiyatıda oldukça uygunmuş 6 kişilikmi
Sağol canım daha daha iyileri senin olsun12kişilik yemek takımı,pasta takımı,çay fincanları var canım ayrıca tabiki herkesin tercihi farklı olabilir
Kopalım canımcım:124::119:
yok kız ne 6sı 90 parça 12 kişiliknescafe takımı,kahve takımı,sosluğu falan ekstra içinde işte akşam alacağım inşallah
herkes aynı dertten muzdarip yaacidden milyarlar vermek istemiyorum o kadar eksik varken :26: laf edenleride anlamıom yaaa eee çorbayı hadi öyle şık şeyde getirdim gelenler bir çorba mı içiyor mecbur yemekler tencerede olacak of be mantıksız işler yaaaa Eki Görüntüle 966757 alırsamda bunu alırım karacada 500 tl daha fazlada vermem zaten
canımsın benim yaaaynen hiç sevmem müdahale edilmesini, hele ki şu stresli dönemde, istiyorum ki herşey dediğim gibi olsun
ama millet karışmaya çok meraklı, zaten kaynana tam bi gösteriş meraklısı
--
canımm ben yapamayacağını düşünmüyorum
yaparsın, hele ki şu düğün stresiyle her türlü kilo verirsin,
burda diyet günlüklerinde bi yazı okumuştum, kız hergün belli bir kalori tüketiyordu ve o şekilde kilo veriyordu, ama ne kadar sağlıklı bilmiyorum..
umudunu kaybetme
fiyatı iyiymiş bu fiyata bulduysan ne ala
canımsın benim yaavercem vercem bende bizimki kesin beni gazlıyo ondan yoksa ciddi konuşunca ben böylede seviyorum seni can simitli bi karım olcak fena mı diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?