2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

ben şuan tam 50 yim :)
boy 1,63 sanırım
verirsin canımm bizde seni biraz gazlayalım o zaman
bu arada ben de senin yolundan gidiyorum belki de
yakında 60ı bulursam şaşırmayalım lütfen
ama gerçekten bu azimle verirsin bol bol da yürüyüş yap emi? bi de sabahları sirkeli su içiyolar denedin mi hiç?

ahh canım tam adamına sordun
ben en başından tutturdum annemlere, 2 tane 6 kişilik alcam, çorba tenceresini hayatta kullanmam gereksiz diye...
neyse gittik aldık dediğim gibi
ayriyetten 2 tane güzel tuzluk aldık
sonra görenler tutturdu böyle olmaz, neymiş çorba tencereside kullanılırmış, kaynanamda öyle demiş annemlere
sinir oldum bende sonra annem aldı 12 kişilik yemek takımımı

ama bana sorarsan kesinlikle gereksiz derim

bende sen gibi düşünüyorum tatlım bakalım daha almadım yoksa şimdiye ödemiştim bu kararsızlık beni mahvediyor zaten

Nasılsın canımcım çok şükür iyi gibiyim boğazımın biraz şiş gibi anlayamadığım Amin inşallah Rabbim dualarımızı kabul etsin

Günaydın canım

şiş gibiydi ama geçti dimi tatlım pozitif olalım bugünn canım nişanlım bana şişmansın dedi bugün ona bile takılmadım acı gerçekte olsa stresten yüzüm pul pul dökülüyor sivilce çıkmaya başladı falan en iyisi takmamk diye karar verdim bende

süpersin valla aman 60 olacaksan hamileyken ol canım ya ben şimdi hamile kalsam 75-80 olurum yani bu da ne kadar kötü bişey yanl ama dikkat etcem bozmicam evlensem bile hem ev işi sonra işyeri derken zayıflarım die düşünüyorum sirkeli suyu bi kere içtim iğrençti bide mideme iyi gelmedi limonlu su bile içemiyorum

evet canım hamilelik dönemi kilolar çok tehlikeliymiş, doğum için..
ben zaten kendimi hiç 55 göremedim garibim , artık hamileyken görürüm

ayy canım ya boşa masrafa sokmuşlar seni ya ne gerek var ya da ne müdahale edersiniz ki yani kız kullanıyor kime nee??

evet canım hamilelik dönemi kilolar çok tehlikeliymiş, doğum için..
ben zaten kendimi hiç 55 göremedim garibim , artık hamileyken görürüm

hamilelikte görürsün inşaAllah o zaman bile ideal kilonun altında oluyorsun süper bişey yaa ben 59lu rakamları görmeden hamile kalmak istemiyorum maksimum 68-69 olayım doğumda falan ya :26:

Geçti evet tatlım pozitif olmalıyız Sana gaz vermek içinmi söylüyor öyle nişalın boşver hiç sıkma canını sen şimdi düğün stresine girdikçe zayıflayacaksın genelde hep veriliyor biliyorum yaşamasamdaHem eminimki çok kilon yoktur iyice zayıfla diye yapıyor sevdigin sen kararını moralini dik tut canımcım
ben de iyiyim canımm cuma günler +1 daha iyiyim

Bende öyleyim yarın öğlene kadar düşündükçe dahada iyiyim

herkes aynı dertten muzdarip yaa cidden milyarlar vermek istemiyorum o kadar eksik varken :26: laf edenleride anlamıom yaaa eee çorbayı hadi öyle şık şeyde getirdim gelenler bir çorba mı içiyor mecbur yemekler tencerede olacak of be mantıksız işler yaaaa alırsamda bunu alırım karacada 500 tl daha fazlada vermem zaten

Görmedim tatlım güle güle kullan eminim güzeldirr ama o kadar para hayatta vermem kullanmaya kıyamam versemde vitrinde durur

aynen hiç sevmem müdahale edilmesini, hele ki şu stresli dönemde, istiyorum ki herşey dediğim gibi olsun
ama millet karışmaya çok meraklı, zaten kaynana tam bi gösteriş meraklısı

--
canımm ben yapamayacağını düşünmüyorum
yaparsın, hele ki şu düğün stresiyle her türlü kilo verirsin,
burda diyet günlüklerinde bi yazı okumuştum, kız hergün belli bir kalori tüketiyordu ve o şekilde kilo veriyordu, ama ne kadar sağlıklı bilmiyorum..
umudunu kaybetme

Son düzenleme:
Çok güzelmiş canım çok şirin fiyatıda oldukça uygunmuş 6 kişilikmi
Görmedim tatlım güle güle kullan eminim güzeldirr ama o kadar para hayatta vermem kullanmaya kıyamam versemde vitrinde durur
Sağol canım daha daha iyileri senin olsun12kişilik yemek takımı,pasta takımı,çay fincanları var canım ayrıca tabiki herkesin tercihi farklı olabilir
kopalım o zaman

Kopalım canımcım :124::119:

bencede bu çok güzel
alırsan bunu al

yok kız ne 6sı 90 parça 12 kişilik nescafe takımı,kahve takımı,sosluğu falan ekstra içinde işte akşam alacağım inşallah

fiyatı iyiymiş bu fiyata bulduysan ne ala

canımsın benim yaa vercem vercem bende bizimki kesin beni gazlıyo ondan yoksa ciddi konuşunca ben böylede seviyorum seni can simitli bi karım olcak fena mı diyor

fiyatı iyiymiş bu fiyata bulduysan ne ala

canımsın benim yaa vercem vercem bende bizimki kesin beni gazlıyo ondan yoksa ciddi konuşunca ben böylede seviyorum seni can simitli bi karım olcak fena mı diyor

aynen gaza getirmeye çalışıyo
teyzem evlendiğinde 60 kg, 2sene sonra çocuğu oldu ve bu süreçte 100kg a ulaşmıştı
şuan çocuk 3 yaşına girecek, teyzem hala 100kg
annemle birlikte teyzemi gazlıyoruz, kocan seni beğenmicek artık zayıfla diye
o da hiç çaba göstermiyo ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…