- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
yani yapmıyor etki aynen üzüldüğümde moralim bozuksa o öğün yemiyorum diğer öğüne kadar geçiyor zaten
Canım sana kilo alma yollarını söyleyebilirim ben o şekilde aldığımdan biliyorum yaniherkeste aynı değildir ama kimi insana ne yese yaramaz hep o kilodadır eğer öyleysen tabi yapacak birşey yok ne güzel bende keşke hep 50 kiloda falan kalsam
Hamburger haftada en az 1-2 kere,pizza aynı şekilde,mantı,makarna oldukça bol,sabah kahvaltılarında poğaça,börek bol bol tüketilmeli,ekmek üzeri çikolata sürülüp yenebilir,akşamları geç saatte yemelisin,patates kızartması mayonezle bol tüketmelisin,şekerli bol süttozlu kahve hergün 1 bardak tüketmelisin,ekmek ve pilav eksik olmamalı fazla fazla yiyerek mideni genişletmelisin başka yolu yoksana anlattıkça ben açıktım
Nehir'den kilo almanın püf noktaları !!
aman kuzum bunları yiyen obez olur yaa
sen ankastreni bana göre iyi almışsın canım benim o biraz pahalıydı 1400-1500 mü net hatırlamıyorum yaŞimdi canım beyaz eşya tam olarak su;
Buzdolabı:1700
Çamaşır makinasi:1200
Bulaşık: 700
Ankastre:990
46inctv: 1600
Toplam:6190 canım ben hesaplamadan yazmışım
3-2-1 koltuk takimi:3095
Yemek odasi:2500 falandi yalan olmasın
Orta sehpa:595
Onlarda 6170 falan tuttu
Aynı benben kilo aldığımı farkedince ama kısıyorum boğazımı azıcık akşam fazla yememeye çalışıyorum birde genelde su hep tüketiirim en az 1 Lt falan kilo almaya başlayınca 2-2,5 Lt yolu var
kız bunu yiyen insan hasta olurr naptın bu sferde zayıflamak için uğraşıcak kızcağız
suyu içiyorum arada yeşil çay içiyorum banamısın demiyo benim spor yapmam lazım ona da vakit yok iştee
aynen bebeğim katılıyorum bide üstüne şeker tansiyon hastası olcak
suyu içiyorum arada yeşil çay içiyorum banamısın demiyo benim spor yapmam lazım ona da vakit yok iştee
kız bunu yiyen insan hasta olurr naptın bu sferde zayıflamak için uğraşıcak kızcağız
aynen bebeğim katılıyorum bide üstüne şeker tansiyon hastası olcak
sen ankastreni bana göre iyi almışsın canım benim o biraz pahalıydı 1400-1500 mü net hatırlamıyorum yabide tv hangisi canım öyle 46inç ve 1600 çok iyi bi rakammış ya ben yemek odası almicam çünkü kiracı olcam kendi evime geçince inşaAllah alcam hani orta sehpa olup yemek masasına dönüşenler varya onlardan almayı düşünüyorum canım koltuk takımında iyiymiş fiyat olarak güzel günlerde kullan inşaAllah canım
Bir şey olmaz canımcım hepsini aynı gün yemiycek yeme alışkanlığı bu yönde ilerleticek zaten bir süre sonra kilo alacakZayıflamaya bir formülüm yok işte Yeşil çay içemiyorum ya tadı çok fena bende spor yapmak istiyorum hep kalçalarım için ama ne zaman var ne de harcayacak param
bende 1 den fazla içemiyorum zaten boğazımı kesiyo sanki bi acayip tadı var bide spor hocasına gitmiştim bana 3 fincan iç muhakkak deöişti onu dinlesem ölürüm herhalde
kilo aldırim derken hasta edecek
canım bu arada yeşil çayın fazlası zararlıymış, geçen gün haberlerde görmüştüm, günde sanırım 1 fincan mı ne diyordu hatırlayamadım şimdi :26:
benimde beko canım tv samsung veya lg almayı düşünüoz ama fiyatlar baya uçuk ya 46inç diyorduk bizdeHepsini arcelikten aldik canım tv de arçelik kampanyaliydi bi uydu alıcısı yok içinde koltuk takımı ve yemek odasına yatas enza canım, amin inşallah canimm
kilo aldırim derken hasta edecek
canım bu arada yeşil çayın fazlası zararlıymış, geçen gün haberlerde görmüştüm, günde sanırım 1 fincan mı ne diyordu hatırlayamadım şimdi :26:
valla bilmem yani seni dinler hepsinden tadim der ve yerse vay haline onunbenimde simidim var kalçam çok büyük değil ama bacaklarım erise iyi olurdu hülohopp yapcam onada ama ne zamn
bende 1 den fazla içemiyorum zaten boğazımı kesiyo sanki bi acayip tadı var bide spor hocasına gitmiştim bana 3 fincan iç muhakkak deöişti onu dinlesem ölürüm herhaldeşöyle bişeyde var normal çay yerine yeşil çay içilebilir sonuçta ikisi de ot yani niye zarar ki :26:
Canım hasta olmaz biz böyle beslendik genelde hiç hasta falan olmadık ama ben frenliyorum kendimi artıkın yeter dediydim
Kötüyüm ben herkes kilolu olmalıBasenlerim var benimde 53 kiloyum aslında ama var işte bir orası var ya sinir bozucu
ahh ahh ben napayımmm senden 14 kilo fazlayım yaa 14 kilooCanım hasta olmaz biz böyle beslendik genelde hiç hasta falan olmadık ama ben frenliyorum kendimi artıkın yeter dediydim
Kötüyüm ben herkes kilolu olmalıBasenlerim var benimde 53 kiloyum aslında ama var işte bir orası var ya sinir bozucu
mersii şekerimmm
bilmiyorum ki canım, vardır bi sebebi :26:
ama bi bakarım bulabilirsem yazarım sana
Evet arada mola vermek gerek mideyeben de çok yerim de canım, yinede mideye çok yüklenmemek lazım
ahh ahh ben napayımmm senden 14 kilo fazlayım yaa 14 kiloo
Evet arada mola vermek gerek mideye
Kuzum öyle düşünme seninde boyun bosun ona göredir 1.60 tam gelemeyen biri için 53 kilodan bahsediyorum ben ama
99 mu? nasıl yetişcem ben yaa ellerine sağlık perimm
edaaaa çuk diye oturmuşşş geçmiş olsun. inşALLAH daha güzel kapılar sana açılacak. sık sık gel yine ama
Bende stresten yerim bana benziyorsunüzüldüğümde sadece iştahım kaçar onun dışında hiçbirşey yemek yemekten alıkoyamıyor beni
Kuzum hayırlısı olsun hakkında inşallah iyi yapmışsın inşallah 1 haftalık paranı verirler bekleseydin bu sefer alabilirmiydin orası da meçhul tabi ki verirlermiydi acaba neyse acabalar keşkeler falan kenara artık rahat rahat hazırlanırsın toparlarsın herşeyini böyle daha iyi oldu bence de içinde bir sıkıntı vardı onu attın gittiŞarkında tam uymuş yani bayıldım
buyrun kızlar keçe yaptıklarım. ilk denemem ilk tecrübem
edacım hayırlısı olsun canımm
Allah daha iyi iş imkanları çıkarsın inşallah karşınaa
aaaaaaaaaaaaa çok şaşırdım
ben de bugün gelmediğin için merak etmiştim canım bu kız nerde demiştim :26:
hadi hayırlısı bakalım, inşallah bu boş zamanlarında bol bol dinlenir, evinin tadını çıkarırsın
ve sonrada güzel bir iş çıkar karşına umarım
hakkında hayırlısı olsun kuzumm sen dert etme iş konusunu gelip buluyor seni elimden geleni de yapcam sözüm var biliyorsunn
yani yapmıyor etki aynen üzüldüğümde moralim bozuksa o öğün yemiyorum diğer öğüne kadar geçiyor zaten
kal böyle kal bencede hiç alma zaten evlenince alıyorsun yani tanık olduklarımdan yola çıkaraktan söylüyorum ama ben vercem evlenince de vercem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?