2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

yani yapmıyor etki aynen üzüldüğümde moralim bozuksa o öğün yemiyorum diğer öğüne kadar geçiyor zaten

Aynı ben ben kilo aldığımı farkedince ama kısıyorum boğazımı azıcık akşam fazla yememeye çalışıyorum birde genelde su hep tüketiirim en az 1 Lt falan kilo almaya başlayınca 2-2,5 Lt yolu var

kız bunu yiyen insan hasta olurr naptın bu sferde zayıflamak için uğraşıcak kızcağız

Nehir'den kilo almanın püf noktaları !!

aman kuzum bunları yiyen obez olur yaa

aynen bebeğim katılıyorum bide üstüne şeker tansiyon hastası olcak
sen ankastreni bana göre iyi almışsın canım benim o biraz pahalıydı 1400-1500 mü net hatırlamıyorum ya bide tv hangisi canım öyle 46inç ve 1600 çok iyi bi rakammış ya ben yemek odası almicam çünkü kiracı olcam kendi evime geçince inşaAllah alcam hani orta sehpa olup yemek masasına dönüşenler varya onlardan almayı düşünüyorum canım koltuk takımında iyiymiş fiyat olarak güzel günlerde kullan inşaAllah canım

suyu içiyorum arada yeşil çay içiyorum banamısın demiyo benim spor yapmam lazım ona da vakit yok iştee

kız bunu yiyen insan hasta olurr naptın bu sferde zayıflamak için uğraşıcak kızcağız

suyu içiyorum arada yeşil çay içiyorum banamısın demiyo benim spor yapmam lazım ona da vakit yok iştee

Bir şey olmaz canımcım hepsini aynı gün yemiycek yeme alışkanlığı bu yönde ilerleticek zaten bir süre sonra kilo alacak Zayıflamaya bir formülüm yok işte Yeşil çay içemiyorum ya tadı çok fena bende spor yapmak istiyorum hep kalçalarım için ama ne zaman var ne de harcayacak param

aynen bebeğim katılıyorum bide üstüne şeker tansiyon hastası olcak

kilo aldırim derken hasta edecek

canım bu arada yeşil çayın fazlası zararlıymış, geçen gün haberlerde görmüştüm, günde sanırım 1 fincan mı ne diyordu hatırlayamadım şimdi :26:

Hepsini arcelikten aldik canım tv de arçelik kampanyaliydi bi uydu alıcısı yok içinde koltuk takımı ve yemek odasına yatas enza canım, amin inşallah canimm

valla bilmem yani seni dinler hepsinden tadim der ve yerse vay haline onun benimde simidim var kalçam çok büyük değil ama bacaklarım erise iyi olurdu hülohopp yapcam onada ama ne zamn

canım bu arada yeşil çayın fazlası zararlıymış, geçen gün haberlerde görmüştüm, günde sanırım 1 fincan mı ne diyordu hatırlayamadım şimdi :26:
bende 1 den fazla içemiyorum zaten boğazımı kesiyo sanki bi acayip tadı var bide spor hocasına gitmiştim bana 3 fincan iç muhakkak deöişti onu dinlesem ölürüm herhalde şöyle bişeyde var normal çay yerine yeşil çay içilebilir sonuçta ikisi de ot yani niye zarar ki :26:

Hepsini arcelikten aldik canım tv de arçelik kampanyaliydi bi uydu alıcısı yok içinde koltuk takımı ve yemek odasına yatas enza canım, amin inşallah canimm
benimde beko canım tv samsung veya lg almayı düşünüoz ama fiyatlar baya uçuk ya 46inç diyorduk bizde yemek odası da iyi yerden alınmış

Canım hasta olmaz biz böyle beslendik genelde hiç hasta falan olmadık ama ben frenliyorum kendimi artıkın yeter dediydim
valla bilmem yani seni dinler hepsinden tadim der ve yerse vay haline onun benimde simidim var kalçam çok büyük değil ama bacaklarım erise iyi olurdu hülohopp yapcam onada ama ne zamn

Kötüyüm ben herkes kilolu olmalı Basenlerim var benimde 53 kiloyum aslında ama var işte bir orası var ya sinir bozucu

Son düzenleme:

bilmiyorum ki canım, vardır bi sebebi :26:
ama bi bakarım bulabilirsem yazarım sana

ben de çok yerim de canım, yinede mideye çok yüklenmemek lazım

ahh ahh ben napayımmm senden 14 kilo fazlayım yaa 14 kiloo

Selamlar canlarım kilo konusu açılmış aman sabahlar olmasın bende fazlalık yok gibi dursada direkt belimden belli oluyor fazlaligim ama dikkat ediyorum bu aralar daha çok

edaaaa çuk diye oturmuşşş geçmiş olsun. inşALLAH daha güzel kapılar sana açılacak. sık sık gel yine ama

buyrun kızlar keçe yaptıklarım. ilk denemem ilk tecrübem

edacım hayırlısı olsun canımm
Allah daha iyi iş imkanları çıkarsın inşallah karşınaa

öcelikle berfinnn ya ne tatlı olmuslar bendemi kece alsam
sonraa anatkh canımmm cok sagol valla nasıl makbule gecer tabi bulamazsanda demende yeter ama bunu duymak bile güven veriyoo
kızlar hepinize verdiginiz desteklerden dolayı teşekkür ederimm..
sabahtamn beri defalarca aradılar sessizdeydi telefon eski iş yeri gibi olacak diye acmadım..
ama vicdanım rahat etmedi eve gelince babamdan aradım karısını sonra eşi aldı patron teli..
dedim sartlardan memnun degildim iyileştirin desem yapmayacaktınız dedim ama en azından konusurduk eda dedi..
sonra ben cıkmasamda zaten siz cıkaracakmıssınız bende zaten cıkmayı düşünüyodum kovulacagıma kendim cıkayım dedim dedim..
birden ses tonu degişti sana kim böyle bişey dedi dedi..hayır eda ben onlara dedimki 28 şubatta son kapatıyorum burayı kendinize iş bulun diye söyledim dedi..x hanıma ( eşi için) eda yı napsak buraya alsak vs vs dedi..
ssk yapmadınız dedim sordun mu nedne diye dedi baska bir düşüncem vardı cünkü dedi ama acıkcası burası bana yalan geldi..
sonra gel stogu sayalım öyle ver y hanıma onunda üzerinde kalmasın dedi..
nişanlım izin vermiyo siz sayın ben eminim eksik yok dedim hatta 1 haftalık paramıda almıyorum dedim..
oda hayır gel stok sayılsın hesabı yapalım paranıda al dedi..
sonra pazartesi için anlastık inanın gelicem ama alacak için degil sadece olurda eda çaldı gitti bunu demeyin diye gelicem dedim..oda edaa hayır asla ne ben nede x seni tanıdık böyle birsey düşünmeyiz eksik cıksa dahi eminiz dedi..sadece sana yakısan dün aksam söylemekti dedi birsey diyemeyiz cıkmana karar senindir tabi ama keske söyleseydin stogu alsaydık falan dedi güzel konustu..pazartesi gidicem kızlar gercekten de en cok arkamdan eda zamanında eksildi o caldı gitti demesinler diye cok şükür zaten Rabbim biliyor ama kimse bunu düşünmesin..he ama madem öyle tabi bende alacagımı alayım..o yüzden pazartesi dedik patronda orada diye..bugün anahtar almıs elemanlar inşallah bişey alıpda benim üzerime atmazlar ne olur arkadaslarım dua edin olurmu eksiksiz bir şekilde bitsin pazartesi bu sayım işi..tekrar destekleriniz için teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…