2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Araniza yeni katildim bende :) on gun once nisanlandim eylul 27si icin salon tutuldu kir dugunu olucak kina gecesi icinde salon tuttuk ama henuz hic bi hazirligim yok sadece kuaforumu ayarladim cok heycanliyimmm..

hoşgeldin canım hazırlanırsın merak etme başladımı devamı geliyo zaten bende iki yıldır nişanlıyım ama son altı ayda yaptım bütün hazırlıkları düğüne daha dört ay var ama nerdeyse herşey hazır inşallah rahatça atlatırsın sende :)

Cok sagol canim benim dugun ne zamn sizin.ztn onemli olan dugun salonuydu o tutuldu icim rahatladi.nisanda baya kosturdum yoruldum bakalim dugunde napcaz insallahh seninkide cok guzel gecer

Cok sagol canim benim dugun ne zamn sizin.ztn onemli olan dugun salonuydu o tutuldu icim rahatladi.nisanda baya kosturdum yoruldum bakalim dugunde napcaz insallahh seninkide cok guzel gecer

teşekkür ederim canım inşallah güzel olur hepimiz için benimki 19 haziranda az kaldı evet salon önemli bizde ta bir sene önceden tuttuk benim nişanım biranda oldu biz artık nişanlanalım dedik kararı verdik iki hafta sonrada oldu ondan pek bişey anlamadım ama düğün hazırlıklarının keyfini çıkartmaya çalışıyorum :)

Ya cok az kalmis goz acip kapatincaya kadar gecer umarim hersey icimize siner sonucta bi kere olcak.kazasiz belasiz olsun.bizim nisanda bi anda oldu vala o yuzden dugun hazirligini yavas yavas yapmak istiyorum:)

Ya cok az kalmis goz acip kapatincaya kadar gecer umarim hersey icimize siner sonucta bi kere olcak.kazasiz belasiz olsun.bizim nisanda bi anda oldu vala o yuzden dugun hazirligini yavas yavas yapmak istiyorum:)

:) evet canım ya gerçekten çok az kaldı daha dün bir sene var diyoduk bugün dört ay kalmış bile zaman çabuk geçiyo bencede tadını çıkart hazırlıklarını hepsinin heyecanı başka

Kızlar uzun zamandır,size uğramadım,inşaallah yazın biz de Dünyanın en mesut insanları olacağız

Hayırlı olsun,darısı başımıza

Esyalar alindimi nasil fiyatlar uygunmu ben daha hic bisi almadim

yani biz çok uçuklarına gitmedik ama kötü bişey de almadık içimize sindi hepsi, yemek odası ve koltuk takımına 6000 verdik, beyazeşyalar ve tv 5000 tuttu bi halı perde kaldı canım ev belli olunca daha rahat bakıyor araştırıyor insan..=)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…