Araniza yeni katildim bende :) on gun once nisanlandim eylul 27si icin salon tutuldu kir dugunu olucak kina gecesi icinde salon tuttuk ama henuz hic bi hazirligim yok sadece kuaforumu ayarladimcok heycanliyimmm..
Bizim tarihimiz ne zaman belli olacak acaba :44:
hoşgeldin canım hazırlanırsın merak etme başladımı devamı geliyo zaten bende iki yıldır nişanlıyım ama son altı ayda yaptım bütün hazırlıkları düğüne daha dört ay var ama nerdeyse herşey hazır inşallah rahatça atlatırsın sende :)
Cok sagol canim benim dugun ne zamn sizin.ztn onemli olan dugun salonuydu o tutuldu icim rahatladi.nisanda baya kosturdum yoruldum bakalim dugunde napcaz insallahh seninkide cok guzel gecer
Evet canım yaa dün filmlerimi kitaplarımi koliye koydum bi tuhaf oldum arada neler çıktı ,ilkokuldaki hatıra defterini buldum Ayy ne güldüm ,yani eşyaları mi toparlarken bulmak hepten garip yaptı, babam birkaç gündür bi gergin ,tripliydi annemin demesine gore üzüntüsünü böyle belli ediyormuş, kan kusturdu kaç gündür bana, anneler dillendiriyorda babalar sessiz ve içlerinde üzülüyorlar, 12 de uçağının Sabiha gokcende sabahın köründe çıkıcak yollara, sende heyecanla süslen çeksin ne guzelll[/QUOTE
Kuzummm ya toparlanmak çok üzücühem sevindirici bi olay yaşadığımız hemde üzücü. Babalar hep öyle kuzum canlarından can gidiyo sonuçta hepsinin belli etme şekli farklı bu arada düğün tarihim değişti artık mart geliniyim :)
Cok sagol canim wala sora nisanlimin tayin durumu var belli olsa evi halletcezde beklemedeyiz halasenin dugun ne zaman
Evet canım yaa dün filmlerimi kitaplarımi koliye koydum bi tuhaf oldum arada neler çıktı ,ilkokuldaki hatıra defterini buldum Ayy ne güldüm ,yani eşyaları mi toparlarken bulmak hepten garip yaptı, babam birkaç gündür bi gergin ,tripliydi annemin demesine gore üzüntüsünü böyle belli ediyormuş, kan kusturdu kaç gündür bana, anneler dillendiriyorda babalar sessiz ve içlerinde üzülüyorlar, 12 de uçağının Sabiha gokcende sabahın köründe çıkıcak yollara, sende heyecanla süslen çeksin ne guzelll[/QUOTE
Kuzummm ya toparlanmak çok üzücühem sevindirici bi olay yaşadığımız hemde üzücü. Babalar hep öyle kuzum canlarından can gidiyo sonuçta hepsinin belli etme şekli farklı bu arada düğün tarihim değişti artık mart geliniyim :)
Aynen canım ya herkes alışacak bi şekilde..=)
teşekkür ederim canım inşallah güzel olur hepimiz için benimki 19 haziranda az kaldı evet salon önemli bizde ta bir sene önceden tuttuk benim nişanım biranda oldu biz artık nişanlanalım dedik kararı verdik iki hafta sonrada oldu ondan pek bişey anlamadım ama düğün hazırlıklarının keyfini çıkartmaya çalışıyorum :)
Ya cok az kalmis goz acip kapatincaya kadar gecer umarim hersey icimize siner sonucta bi kere olcak.kazasiz belasiz olsun.bizim nisanda bi anda oldu vala o yuzden dugun hazirligini yavas yavas yapmak istiyorum:)
Ya cok az kalmis goz acip kapatincaya kadar gecer umarim hersey icimize siner sonucta bi kere olcak.kazasiz belasiz olsun.bizim nisanda bi anda oldu vala o yuzden dugun hazirligini yavas yavas yapmak istiyorum:)
5 nisan da canım 2 ay var, zamanla herşey hallolur sen içini ferah tut, bu zamanların tadını çıkart..=)
:) evet canım ya gerçekten çok az kaldı daha dün bir sene var diyoduk bugün dört ay kalmış bile zaman çabuk geçiyo bencede tadını çıkart hazırlıklarını hepsinin heyecanı başka
Hayırlı olsunCok sagol canim benim dugun ne zamn sizin.ztn onemli olan dugun salonuydu o tutuldu icim rahatladi.nisanda baya kosturdum yoruldum bakalim dugunde napcaz insallahh seninkide cok guzel gecer
Oyle yapmaya calisiyorum ama tabi stres agir basiyo bazen
Aaa pek az kalmis canim heycan yogundur hadi bakalim:)
Hayırlı olsun,darısı başımıza
Şuan eşya telaşından pek bişey anlamıyorum ama zaman zaman basıyor o heyecan, hayırlısıyla bi atlatalımda, atlatmış biri olarak anılarımı paylaşayım, daha rahat fikir verebileyim..=)
e o kadar oluyo tabi zaten hiç stres yapmadım çok rahattım diyen yalan söyler yani böyleside güzel tabi canım ya bi daha gelmez bu günler:)
Esyalar alindimi nasil fiyatlar uygunmu ben daha hic bisi almadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?