- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
Nehircim nasılsın? Özledim seni, görüşemedik epeydir, nasılsın kuzum?
günaydın canımmmbu zamanlar daha zevkli ve tatlı oluyor ve inan daha rahat oluyorsun bizimkiler beni nişanlıma gönderseler dakka başı ararlar ama hiç bilmedikleri zaman arayan soran yoktu daha rahattım
bu sabah babam hani çiçeğin sevgiline çiçek almadın mı sen dediönce şaşırdım babam hayatta bunla ilgili espri yapmazdı mesafesi vardı hep bende niye ben alıyorum o alsıın dedim babamda zaman değişti artık kız erkeğe alır çiçek deyince oduna çiçek gerekmez baba boşver dedim gülüştük öyle babamda gelişme var kabulleniyor sanırım damadını
evet insanın karşısında hissetirdiği birinin olması çok güzel.. rabbim herkese sevdiceğine bağışlasın
iyim hamdolsun. bugun izmite gidicem mutluyum
İyiyim çok şükür kuzum sen nasılsınBende özledim nerelerdesin hiç denk gelemiyoruz
[/COLOR][/FONT][/B]
Çok şükür iyiyim tatlım, nişanladım da geldim ben...
Çok yoğundum arada diğer topiğe yazdım ama göremedim seni.
Şubat tatilinde olunca baya koşturmacayla geçti, aibimi de sözledik. Kaldı büyük abim. Bu cuma saati ona dua edin kızlar, gönlüne göre birisini bulsun hayırlısıyla.
Albüm yaptım ama bizim fotoğrafımız yok, nişandan detaylar var.
Bohçaları da yükleyecektim ama telde çektiklerime nedense hata veriyor, yükleyemiyorum
Albümünü göremiyorum kuzum sanırım arkadaşın değilmişimekledim hemen Hayırlı olsun çok sevindim canım benim Rabbim tamamına erdirsin inşallah mutluluklar dilerim Abin içinde hayırlı olsun ohh çifte söz-nişan olmuş bu ne iyi gelmiştir Büyük abin içinde hayırlısı canım elbet bir yerlerde bir kısmeti onu bekliyordur önemli olan hayırlı biri ile hayırlı bir zamanda olması
Ben de kabul ettim hemenBen arkadaşız sanırıyordum
Teşekkür ederim kuzum, darısı başınıza hayırlsıyla...
Evet peşpeşe oldu ama baya yorucu da oldu, farklı farklı şehirler, yollarda geçti tatil
Öyle canım bekliyordur bir yerlerde, hayırlısıyla çabucak çıksın ama kıyamıyorum abime
Bende öyle sanıyordum geç olsunda güç olmasın napalım Amin inşallah hayırlısıyla artık bende tadayım şu duyguları Ama değmiş herşey mükemmel görünüyor her detay özenli maşallah kuzum İnşallah abinide senden hemen sonra evlendiririz canımcım
İnşallah canım ya, öyle güzel bir heyecanki, tarifi yok, Allah güzelliklerle yaşamayı nasip etsin.
Çok sevindim beğenmene kuzum, evde oldu ama süslemeler,tüller, balonlar,sunumlar güzel bir nişan havası sağladı.
Çok da eğlenceli geçti çok şükür.
Amin kuzum inşallahSeni yakaladım bırakmam hiçbiryere bizde evde söz-nişan düşünüyoruz canım bir arada canım detaylardan bahsedebilirmisin benim düşündüğüm şuanlık pastamız,birde kurabiyelerden yaptırmak istiyorum,O kadar kişiye bardak tabak falanıda şöyle çözdüm renkli bayağı kalın plastik ama normal tabak gibi duranlardan istiyorum bardak,çatal,kaşık,tabak hep aynı tek renk ya da 2 renkli Balon hiç gelmemişti aklıma bir balon aşığı olarak kesinlikle çok güzel olmuştur ya başka neler olabilir aslında açık büfe tarzıda güzel olmuş ya başka neler yaptınız bana fikir olsan
Kuzum ben de renkli plastik tabak düşünmüştüm önce hatta pempe ya da lila dediğin gibi sertlerden. Ama annemler plastik evde ayıp olur filan dedi. Ama ben ce yapılabilir hatta çok renkli, güzel olur. Bir de bizim servis tabaklarımız düz beyaz, pembe kalpli peçetelerle güzel oldu aslında. Rengarenk pipetler aldım isteyenlere, çocuklara filan. Detayları akşam konuşsak olur mu kuzum, dersim var okula gitmem lazım. Ama ne zaman istersen yardımcı olurum. Hediyelikler konusunda da öyle.
Amin canımcım inşallahOhh gezicende dimi seni seni
Çok güzeller şekerler ki bunlar :119:
Çok güzel olmuşlaar, ellerine sağlık. Elma ve ayraç çok tatlı
ailem orada oraya gidicem
beğendiğine sevindim
saol nihancım.. bende fikir alcam nehir gibi vakti gelincebende evde yaparım sanırım :26:
Ohh birbirimize yardımcı olacağız inşallahÇok güzel geçer vaktin o zaman kuzum
inşALLAH şu temmuz gelse kpss sınavı olsadua edin sizde inşALLAH
İnşallah canımcım Rabbim yardımcın olsun herşey gönlünce olsun
Evet canım inşallah harika bir akşam geçirirsiniz geçiririzyanımızda olduktan sonra bize her gün sevgililer günü biz dün akşam ön kutlama yaptık bu akşam fazla görüşemiycez diye o da yetti
nayn plankuru kuru geçiyor
hadi bakalım inşALLAH güzel geçerpazartesi gelince okucam
Periim nasılsın, napıyosun?
Bizim hiç planımız yok,hediye almama kararı da almıştık.
Öyle bir gün işte
Biz nişan haftamızı sevgililer günü gibi geçirmiştik çok şükür.
Böyle teselli bulayım
günaydın perim eline sağlık yinebende sen gibiyim erken kalkayım gün dolu dolu geçsin derim o yüzden bi pazarım var sabah 7:30 da ayakta oluyorum akşam için bi planımız yok maalesef çünkü paramız yok ikimizinde
hala benimseyemediler canım istenmeyen damat olunca öyle oluyorÖylemi olur dersin canım belli olacak herşey değilmi bir yandan haklısındaarayı kıssa tutmak eniyisi Ee alışır tabi düğüne ne kalmış şurda dahada yakınlaşacak hatta zamanı geliyor:123:
Canım çok teşekkür ederim, sen böyle diyince daha da mutlu oluyorum
Hatta bir ara zaman sıkıntım vardı 1 2 gün listeyi güncelleyemedim, çok mahçup olduğumu hissettim :26:
Bizde bilmiyorum canım nereye gideceğiz ne yapacağız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?