2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Nehircim nasılsın? Özledim seni, görüşemedik epeydir, nasılsın kuzum?

İyiyim çok şükür kuzum sen nasılsınBende özledim nerelerdesin hiç denk gelemiyoruz

Öylemi olur dersin canım belli olacak herşey değilmi bir yandan haklısındaarayı kıssa tutmak eniyisiEe alışır tabi düğüne ne kalmış şurda dahada yakınlaşacak hatta zamanı geliyor:123:
evet insanın karşısında hissetirdiği birinin olması çok güzel.. rabbim herkese sevdiceğine bağışlasın
iyim hamdolsun. bugun izmite gidicem mutluyum

Amin canımcım inşallahOhh gezicende dimi seni seni

İyiyim çok şükür kuzum sen nasılsınBende özledim nerelerdesin hiç denk gelemiyoruz

[/COLOR][/FONT][/B]

Çok şükür iyiyim tatlım, nişanladım da geldim ben...
Çok yoğundum arada diğer topiğe yazdım ama göremedim seni.
Şubat tatilinde olunca baya koşturmacayla geçti, aibimi de sözledik. Kaldı büyük abim. Bu cuma saati ona dua edin kızlar, gönlüne göre birisini bulsun hayırlısıyla.
Albüm yaptım ama bizim fotoğrafımız yok, nişandan detaylar var.
Bohçaları da yükleyecektim ama telde çektiklerime nedense hata veriyor, yükleyemiyorum

Albümünü göremiyorum kuzum sanırım arkadaşın değilmişimekledim hemen Hayırlı olsun çok sevindim canım benim Rabbim tamamına erdirsin inşallah mutluluklar dilerimAbin içinde hayırlı olsun ohh çifte söz-nişan olmuş bu ne iyi gelmiştir Büyük abin içinde hayırlısı canım elbet bir yerlerde bir kısmeti onu bekliyordur önemli olan hayırlı biri ile hayırlı bir zamanda olması

Ben de kabul ettim hemen Ben arkadaşız sanırıyordum
Teşekkür ederim kuzum, darısı başınıza hayırlsıyla...
Evet peşpeşe oldu ama baya yorucu da oldu, farklı farklı şehirler, yollarda geçti tatil
Öyle canım bekliyordur bir yerlerde, hayırlısıyla çabucak çıksın ama kıyamıyorum abime

Bende öyle sanıyordum geç olsunda güç olmasın napalımAmin inşallah hayırlısıyla artık bende tadayım şu duygularıAma değmiş herşey mükemmel görünüyor her detay özenli maşallah kuzum İnşallah abinide senden hemen sonra evlendiririz canımcım

İnşallah canım ya, öyle güzel bir heyecanki, tarifi yok, Allah güzelliklerle yaşamayı nasip etsin.
Çok sevindim beğenmene kuzum, evde oldu ama süslemeler,tüller, balonlar,sunumlar güzel bir nişan havası sağladı.
Çok da eğlenceli geçti çok şükür.

Amin kuzum inşallahSeni yakaladım bırakmam hiçbiryere bizde evde söz-nişan düşünüyoruz canım bir arada canım detaylardan bahsedebilirmisin benim düşündüğüm şuanlık pastamız,birde kurabiyelerden yaptırmak istiyorum,O kadar kişiye bardak tabak falanıda şöyle çözdüm renkli bayağı kalın plastik ama normal tabak gibi duranlardan istiyorum bardak,çatal,kaşık,tabak hep aynı tek renk ya da 2 renkliBalon hiç gelmemişti aklıma bir balon aşığı olarak kesinlikle çok güzel olmuştur ya başka neler olabilir aslında açık büfe tarzıda güzel olmuş ya başka neler yaptınız bana fikir olsan

Kuzum ben de renkli plastik tabak düşünmüştüm önce hatta pempe ya da lila dediğin gibi sertlerden. Ama annemler plastik evde ayıp olur filan dedi. Ama ben ce yapılabilir hatta çok renkli, güzel olur. Bir de bizim servis tabaklarımız düz beyaz, pembe kalpli peçetelerle güzel oldu aslında. Rengarenk pipetler aldım isteyenlere, çocuklara filan. Detayları akşam konuşsak olur mu kuzum, dersim var okula gitmem lazım. Ama ne zaman istersen yardımcı olurum. Hediyelikler konusunda da öyle.

Tamam kuzum teşekkürederim müsait olduğunda konuşuruz iyi dersler Bende yarısı pembe yarısı mavi düşünüyorum böyle cicili şeker

Evet canım inşallah harika bir akşam geçirirsiniz geçiririz yanımızda olduktan sonra bize her gün sevgililer günü biz dün akşam ön kutlama yaptık bu akşam fazla görüşemiycez diye o da yetti

Canımsın Sağolasın
Kesinlikle, bizin içinde bize hergün sevgililer günü

nayn plan kuru kuru geçiyor

hadi bakalım inşALLAH güzel geçer pazartesi gelince okucam

Anlaştık Canım :)

Canım benim iyiyim sen nasılsın?
Bende bugün çıktım hediye aldım, duyumlarıma göre bana bir kolye alınmış
Almayacaktık sözde birbirimize birşey kural ihlali yapınca bende yaptım mecbur :)
Eşofman Takımı Aldım ama ben, her zaman giyebileceği türden. Umarım beğenir :)
Şaka maka bak nişan oldu bitti üstünden haftalar geçti bile, İnşallah hep mutlu olursunuz canım

Canım çok teşekkür ederim, sen böyle diyince daha da mutlu oluyorum
Hatta bir ara zaman sıkıntım vardı 1 2 gün listeyi güncelleyemedim, çok mahçup olduğumu hissettim :26:
Bizde bilmiyorum canım nereye gideceğiz ne yapacağız

Öylemi olur dersin canım belli olacak herşey değilmi bir yandan haklısındaarayı kıssa tutmak eniyisiEe alışır tabi düğüne ne kalmış şurda dahada yakınlaşacak hatta zamanı geliyor:123:

hala benimseyemediler canım istenmeyen damat olunca öyle oluyor

olur mu ya hatta haftada 1 yapsan daha iyi bence tabi cumadan cumaya mesela bende cumadan cumaya liste yapıyorum çünkü zayıflama topiğinde
bizimkide aradı akşam nereye götüreyim seni dedi çok sevindim düşünmesi bile mutlu etti ama 1-2 saat yetmicek bize diye pazar günü hem eksiklerimizi görür hemde bişeyler yaparız dedim oda o zaman çiçeğini gecikmeli alırsın dedi bende gerek yok dedim bizimki kolay kolay çiçek almazdı nolduysa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…