Ne zaman en son senin yazdığını görsem bi heyecan basıyor, eline şeker tutusturulmus çocuk gibi seviniyorum, sayfayi açınca o masmavi renginde günler dökülüyor önüme, sanki sen yazmadan gün geçmiyor yada hesabı karıştırıyorum, bak ne kadar sevindim yine çok teşekkürler emeğine, parmaklarina sağlık kuzucumm, hepberaber sifirlayacagiz inşallah =)
Teşekkür ederiz Pericim listen için.
İnsan görünce mutlu oluyor. sayılı günler kalmış aslında.
İnşallah hepimiz çok mutlu oluruz.
canim Çok teşekkür ederim yazin beni çok mutlu etti.
İnsallah günler geçecek ve çok mutlu olacagz inşallah. Tekrar çok teşekkür ederim.
Canim Çok Tesekkür Ederim.
Heyacjan tavan gercekten, şaka maka geçiyor günlerimiz .
İnsallah çok mutlu olacagz canimm
günaydın tatlımm
kimse yok mu :26: bi tek ben mi çalışıyorum bugün :26:
günaydın kızlarrr
Günaydın canım nasılsın
tabi tabi bi sen çalışıyorsunnbende varım bende hemde akşama kadar kuzum günaydın bu arada tatlım nabersin
iyyim bebeimm sen nasılsın?bugün bitsin yarın olsun hemenn sonrada ptesi nikah için işlemlere başlicaz
bende özlemişim valla yağmuruiyiyim canım sen nasılsın? ben de 1saat sonra çıkıyorum
yağmurlu havayı özlemişim
Bende iyiyim kuzumSaat 1 olsun diye bekliyorum bende Hayırlısı olsun canım çok sevindim nasıl heyecanlıdır
bende özlemişim valla yağmuru1 de çıkıyorsun demek ne güzel ya
yok bebeğim ya daha almadım yarın nasipse gidicem gelinlikçime sen aldın mı yoksambelli olmuyo canım bazen 1,30a kayıyo
gelinlik almış mıydın bebeğim sen :26:
heyecan dorukta valla kuzum inşaAllah hevesimi kaçıracak bişeyler olmazdarısı başına tez zamnda tatlım bugün herkes 1 de mi çıkıyor ben tek kalcam desen topikte
belli olmuyo canım bazen 1,30a kayıyo
gelinlik almış mıydın bebeğim sen :26:
yok bebeğim ya daha almadım yarın nasipse gidicem gelinlikçime sen aldın mı yoksam
İyiyim canımcım sen nasılsın
ben de iyiyim canımmyağmuru özlemişim, içim açıldı valla bu kasvetli hava bile huzur veriyor
ne zamandır kışı yaşayamadık :26:
Evet hafta başı yine güneşli diyor ama bu 2 günle idare edeceğiz sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?