2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

kızlarr ben geldimm calısırken daha cok giriyordum valla ne gelen giden eksik oluyor nede bizim gezmelerimiz bitiyor gecede kimse yok

Konuya dalıyorum ama sizce 19-20 yaşlarında söz nişan evlilik düşünenlere niye tepkili oluyor insanlar ?

Konuya dalıyorum ama sizce 19-20 yaşlarında söz nişan evlilik düşünenlere niye tepkili oluyor insanlar ?

aslında bu kişiye baglı bir olay kimisi 18 yasında bu olgunlukta oluyor fakat genele bakıldıgında malesef cocuk evliligi gibi oluyor :26: acıkcası ben en cok 18 e girer girmez evlenenlere şaşırıyorum :26:bir yuvanın sorumlulugunu bu yasta çogu insan alamaz bence..ki ben 23 yasımdayım bakıyorum yine çogu yasıtımın evlenmemesi daha iyi :26:

evet dediğin gibi olgunlukla alakalı kimisi 19 yaşında hazır hisseder kimisi 30 da bile hazır hissetmez ama burada o kadar çok görüyorum ki hani söz nişan isteyen 19-20-21 farketmiyor bu yaş aralığındakilere senin evlilik düşünmemen gerekiyor ne acelen var daha çok küçüksün vs gibi yorumlar acaba dedim sadece bana mı garip geliyor bu tarz yorumlar ama abartısız olgunluk düşünülmeden her bu yaş gurubuna bu yorum ilginç geliyor.

işte genele baktıgında bu yas kücük oldugu içinde insanlar bu yorumu yapıyor..malesef bir cok genc kendinde bu olgunluga bakmadan evlenme kararı alıyor tabi herkes mutlu olsun ama acıkcası bende bu yasta evlilik duyunca aynı yorumu yapıyorum

he tabi özellikle 18-19

Son düzenleme:

Bende 94 doğumluyum seneye söz düşünüyoruz demek konu açmış olsaydım bende aynı yorumları alacaktım (bunu konu açarken dikkate almalıyım)

Bende 94 doğumluyum seneye söz düşünüyoruz demek konu açmış olsaydım bende aynı yorumları alacaktım (bunu konu açarken dikkate almalıyım)

seneye 21 olacaksın evlenmende sanırım 22 olur ama burada en önemli sensin bunu sen daha iyi bilirsin..ama aslında bunu sorman danısman bile yanlıs anlama ama daha emin olmadıgını gösterir..buradaki insanlar kücüksün evlenme dese yada yasın gelmiş evlen dese ne degişirki..tekrar diyorum kendini evlenmeye hazır hissetseydin sormazdın sakın yanlıs anlama mesela bana şu zamana kadar 1 kişi dedi ne acelen var evleniyosun diye ki bu kişi gec evlenmiştir hatta ablası 30 lu yasları gecti bekar durumdadır kişisel tercihleri ama oda söylediginde cevabını almıstır..onun dısında kimse aa cok erken demedi..hatta nişanlımda aramızda mezhep farkı var buna cok karsı olanlar bile eda karar vermişse bi bildigi vardır dediler dedigim gibi kişiye göre degişiyor işte he bana cümle alem ne acelen var dese bile dinlemezdim hatta düşünmezdim bile o ayrı

Son düzenleme:
aaa canım merhaba iyiyim sen nasılsın
ayy seninle gece muhabbeti ne güzel oluyordu hatırlıyormusun bi ara baya konusuyorduk
nasıl gidiyor hazırlıklar kuzum

evet canım konuşurduk hep.
Ben de iyiyim canım sağol.
hazırlıklar aynı devam.
balayımızı ayarladık biz de. kısmetse Kıbrısa gidiyoruz.
ben balayından döndüğümde sen evleniyor olursun. :)

Evet 22-23 gibi olacak ama ben erken mi diye sormadım bana insanların o tepkiyi vermesi garip geldi çünkü ben şu an bile bir sözlülük nişanlılık dönemini kaldırabileceğimi düşünüyorum.Ben annemlere de söyledim bu durumu sadece düğünle arası uzun olmasın diye bekliyoruz 1 sene daha bunu yakın çevreden duyanlardan da kimse demedi erken daha söz nişan düşünüyorsun diye yoksa ben burada konu açıpta beni tanımayan 1-2 kişinin erken demesiyle bende ertelemicem sonuçta ama insanların bu tutumu sadece bana mı garip geldi onu merak ettim çünkü her yazan üyenin ilk cümlesi yaşın daha çok küçük oluyor.Ben hazır hissettiğimden diğer bu yaştaki üyelerde hazır hissedebilir

evet canım konuşurduk hep.
Ben de iyiyim canım sağol.
hazırlıklar aynı devam.
balayımızı ayarladık biz de. kısmetse Kıbrısa gidiyoruz.
ben balayından döndüğümde sen evleniyor olursun. :)

Evet canım yaa azıcıkta kaldı valla ne güzell balayı yerinizde tamam kac gece

sözlülük nişanlılık bence yaşlar kac olursa olsun uzadıkca zorlasıyor 20 olsanda 30 olsanda..kısa kesmek en güzeli tabiki hazır hissedebilirde..hazırmıyım diye hic tartıp biçmeden oyun gibi evlenebilirde :44:

5 gece yeterli dedik canım.
İnsan evini de özler zaten. :)
sizin ki kaç gece canım?
Siz antalyaya mı gidecektiniz?

5 gece yeterli dedik canım.
İnsan evini de özler zaten. :)
sizin ki kaç gece canım?
Siz antalyaya mı gidecektiniz?

iyi yapmıssınız canım bencede yeterli zaten nişanlının izni kac gündür ki dedigin gibi evdede zaman gecirmek gerek
biz daha karar vermedik ama gidersek bizimde evet antalya olur ve 5 gece olur sanırım daha net bir kararımız yok

Hayırlısı olsun sizin için canım. nişanlım herhalde 10 gün izin alacak.
zaten düğünden sonra iki gün de evde dinlenme molası veririz. hazırlanırız falan.
hemen düğün ertesi yola çıkmıcaz yani. :)
Ay inşallah güzel olur EdAcım.
nerdennn nereye vallaaa. :)
Bu arada sevgililer gününüz kutlu olsun.

masallah canım iyi izin süresi yine sanırım benim sevdigim ancak 1 hafta alır o yüzden biz gidersek pazartesi sabahı cıkarız yola ki hafta sonuna gelelim :44:
Amin canım gercekten öylee
aa evet sagol canım seninde sevgililer günün kutlu olsun
ben cıksam uykum gelmedi ama böyle giderse alıskanlı haline getiricem gec yatıp gec kalkmayı :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…