2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

İnşallah canımcım içini ferah tut senAmin inşallah kuzumAkşama gelmeye çalışıcam birazcık işlerim var dişçiye falan gidicem

Azıcık kaldı ki
geçmiş olsun canım benim korkma tamam mı dişçiden falan evet az kaldı ama bende hala gelinlik yok bakalım yarın nolcak

evet canım ben 2ay önce almıştım
ama şuan dikiliyor, haftaya yine provam var

benim kilo problemim var canım ondan bekledim bu zmana kadar ama pek bi değişen olmadı 2,5 kilo gitti sadece
nasıl bişey aldın canım merak ettim :26:

kızlarr benım nikahım dün oldu =) 14.02.14 evlilik tarihimiz düğün günü de yaklaşıyor çok güze duygular gerçekten listede en baş benımm ilk ben gidiceemm

Iyiyim ben şahsen yavrucumm sen nasılsın nasıl gidiyor ev hayati

Bende iyiyim canım.. Çok güzeell gidiyor.. Ama En güzeli de kimseye hesap vermeden, kimseden izin almadan istediğimiz saatte çıkıp dolaşmak..

ne çabuk geçti kız 1 ay?
evleneli 1 ay olmuş. nasıl evlilik hayatı canım?
bizi aydınlatırmısın?

1 ayı geçti.. Evlenince zaman çabuk geçiyor yaa Evlilik hayatı şöylee.. Bazen eşini boğmak istiyorsun, ama çoğu zamanda yanından hiç ayrılmasın istiyorsun.. Boğma isteği özellikle etrafı dağıttığında geliyor Biraz dağınıktır da kendisi.. Eğer anlaşabildiğin birisiyle evlendiysen gerçekten güzel

ben iyiym snde iyisndr umarım evlenenlere zaman çabuk geçiyodr diye düşünüyorum

Aynen öyle canım.. Ne çabuk geçti bende pek anlayamadım.. Nişanlıyken,sözlüyken zaman bu kadar hızlı geçmemişti sanki

Konuya dalıyorum ama sizce 19-20 yaşlarında söz nişan evlilik düşünenlere niye tepkili oluyor insanlar ?

Bende 20 yaşındayım.. Bana da herkes çok pişman olacağımı söyledi, çokk acele ettiğimi söyledi, evliliği, evlilik hayatını kötülediler vazgecmem için.. Ama ben hiçbirine aldırmadım.. Onların evliliği, eşleri kötü olabilir.. Bu benim evliliğiminde hayatımında kötü olacağı anlamına gelmez..20 yaş da az değil.. 20 yaşında çocuk olunmaz, Ben hiç bir zaman yaptıklarımdan pişman olmadım.. Kendimdn de emindim, eşimden de.. Sevgili olarak 25e kadar dışarıda gezip tozacağıma, 20de evlenip eşimle mutlu bir yaşam sürmeyi tercih ettim..
ana bi ay ne çabuk geçti. nasıl gidiyor bakalım

Süper gidiyor canım.. Bence düğün tarihinizi erkene alın Evlenin Jeli haklıymış diyeceksiniz

Pericim çok ince bir düşünüş iyi olur herkes için, bebiş de büyür. Hem siz de rahatlarsınız biraz. Şubat ya da nisan güzel seçim. Ama nisan derdim ben bahar gelini yapalım seni

Bizim de düğün günü konuşulmadı hala çıldıreceğim
12-15 Ağustos istiyoruz nasıl yetişicez, hiçbir şey yok ortada. 177 gün yazıyor zaten aayyyy

Bende senin gibi düşünüyorum canım bir çok evlenen arkadaşım var evet herkes bu olgunlukta olamayabilir ama insanların karşıdakinin kişiliğini bilmeden soru sormadan öğrenmeden sen 19 yaşındasın evlilik düşünemezsin gibi sözleri bana çok garip geliyor bana diyen olmadı tabiki ama burada konu açıyorlar sözlenmek istiyoruz ama okuyoruz 19-20-21 yaşındayım vs.yorumların başlangıcı hep aynı daha yaşın çok küçük evlilik düşünmek için çok erken okulunu oku ona kafa yorman lazım gibi gibi.Okumak evlilik düşünmeye sözlenmek istemeye engel değil ki.

günaydın tatlımm

perim eline sağlık sen nasıl istersen öyle yap listeyi son günle bugünü saymanın bi anlamı yok zaten

Sağolasın Canım
Bende öyle düşündüm canım yinede fikrinizi almak istedim

kızlarr benım nikahım dün oldu =) 14.02.14 evlilik tarihimiz düğün günü de yaklaşıyor çok güze duygular gerçekten listede en baş benımm ilk ben gidiceemm

Hayırlı Olsun Canım, Bir ömür boyu mutlu olun İnşallah

Canımm bebiş Ekim sonunda doğcakmış, ekim ortasıda olabilir miş, pazartesi belli olacak,
Bizde diyoruz 2 aylıkta olsa olur :44: Kafam Karıştı :44:
Benim kuzeni düşündük dün o 20 günlük bebeğiyle Vandan Ankaraya eşinin kardeşinin düğününe gitmişti, Ordan başka ile, 27-28 günlük falanken İzmire geldi, Maşallah bir sıkıntı olmadı.
Çocuk 30 günlük olmadan 3 büyük il dolaştı Birde Ankaradan İzmire otobüs yolculuğu yaptı düşün :)
Aralık sonuda olabilir canım 27 Aralık, Belki 18 Ocak gibi de amann kafayı yiyeceğim en sonunda Nihanım :26:
Ben Şubattan saymaya devam edeyim en iyisi, sürekli tarih değiştirmek istemiyorum, hevesi kırılıyor insanın
Evet canım yaa hem erken olsun, borçlu olsun diyoruz kavuşalım artık, ama nisanda da 8. yıl dönümümüze 4 gün kalada olsun istiyorum...
Evimizde başbaşa, hazır evlilik iznindeyken rahat rahat kutlarız
Hayaller çok canımm, birşeyler belli olmadan da böyle anca düşüncelere boğuluyorum...
Yetişirsiniz canım benim ya, 1 ay içinde evlenenler var :)
Nikah mı istiyordunuz canım siz?
Zaten düğün tarihini telefonda bile konuşsa aileler -uzaklıktan dolayı telefon dedim- ayarlarsınız,
Gelinlik modellerine bakmaya başla canım sen :)

anladım canım hayırlı olsun inşallah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin Allahım. Bence beklemişken biraz daha bekleyın içine sinen tarihte yap canım.yok listede gün olarak yazıyo ya benim moralim bozuluyo öle az daha zaman geçsin ondan sonra ekleyelim :)

evet bende katılıyorum bu tamamen kişinin olgunluğuyla alakalı küçük yaşta heves için evlenirsn sorumluluklarını düşünmeden mutlu olamazsn tabi ama kendinden eminsn yaşının bi önemi yok.
Sen okuyo muydun canım

nasılsınız güzellerrr ben ufacık tefecik minyon bişeyim 1.55 boya 45 kilo hayalimdeki gelinlik çokda kabarık değilde kabarık gelinliklerden neymiş minyona kabarık olmazmış falan filan ay minyonlar ölsün mü yaaa gelinlik dediğinde az kendini göstermeli ne o dümdüz herkes biliyor zaten boyumu o gün gelinlik kabarık die boyumun kısalığı belli olsa ne olacak hadi uzun gözüktüm diyelim aaa gelin boy mu atmış diyecekler ne kadar saçma p.tesi nişanlık için provam var şu kabarıklıkta istedim boyuna olmaz demişti kadın ama ısrar edeceğim olsun diye... bana yaptığı bunun a şeklinde olanı dümdüz bişi yaa hiç bir hareketlilik yok neymiş minyonmuşum

Amin canım çok sağolasın, valla bende karıştım, Aralık Nisan arası bir zaman olacak ama hepimiz için hayırlı bir zaman olsun başka birşey istemiyorum
Tamam canım nasıl istersen
Ama inan ben bu topiğe geldiğimde 2011 yılıydı, ve biz liste yapmıştık, Kasım gibi miydi yalan olmasın onu çok hatırlamıyorum, 2012 + 2013 365*2 + günler vardı düşün
Ne günlerden geçtik Bin küsürlerden sayıyorduk
İstediğin zaman haber verirsin o zaman canım

Son düzenleme:

Herkes akıl vermeye bayılır Önce kendileri için kullansalar daha iyi olacak ama işte..

Bence hatalı konuşmuş canım olur mu öyle şey yaa.
Sence çokta şık durur, çıtı pıtı
Taşlar var işte göğüs kısmında, ben modeli nişanlığın için mi gelinliğin için mi düşünüyorsun bilmiyorum canım ama bence çok şık bir model
İlla bir hareketlilik diyorsa, eteklerine birşeyler katabilir, oda onun görevi sonuçta düşünmek...

yok kuzum nişanlığım bunun su yeşili birde belinde böyle detay yok full taş yani üzeri. kadına dedim kabarık olsun böyle diye oda sana olmaz falan demişti ama p.tesi prova var diyeceğim olsun napim yani kısa gösterecek diyee zaten kısayım bilmiyorlar mı diğer türlüde dümdüz hoş olmuyor yaa. Gelinliklerede bakıyorum minyona kabarık olmaz minyona kabarık olmaz zaten bende çok kabarık istemiyorum ama az da kabarık olacak ki kendini göstersin bana böyle verecek iğrenç duruyor

Emsali de varmış önünüzde ve onlar içinde sorun olmayacaksa olabilir Perim.
Yani sonuçta aynı ildesiniz, yolculuk da yapmayacak değil mi bebek? Zaten eltin napacak ki, bebeğiyle ilgilenir hep o zaman çok da sıkıntı olmaz inşallah.
Biz de birlikte olalım, borcumuzu öderiz inşallah durumundayız.
Gönlünüz hangi tarihten yanaysa onu dinleyin canım..
Büyük ihtimalle telefonda ayarlanır canım dediğin gibi.
Ama işte annemin ameliyat durumları var bu yüzden açmıyorlar konuyu böyle olunca da vakit kaybediyoruz.
Nikah önce olcak galiba canım tayin nedeniyle. Ayrıca düğün de olacak inşallah.
Gelinliği de nasıl yapcam hiç bilmiyorum kuzum. Burda bulamam hiç.Annemlere de Temmuzda gidicem,o zaman bakabilirim ancak, düğün Ağustosta olsa nasıl yetişecek?Hazır alayım diyorum ama illa tadilat gerekir napıcam hiç fikrim yok. 4 yere bölünmüşüz ya, uzaktan nasıl halledilecek bunca şey?

Canım aynı boydayız, bana da herkes aynı yorumu yapıyor Çook kabarık istemiyorum ben de bu gösterdiğin çok ideal mesela. Bence sen kendine yakıştırdıysan gerisini düşünme.

Son düzenleme:

aynen canım inşallah en hayırlı zaman olsun 2014 sonu yada 2015 başı olucak o zaman demi nasipse. Valla bende topige her girdiğimde sizin ilk yazdığınız tarihleri görüp diyorum ne zamandan beri burdalar diye.gerçi o zamanlar bizde sayıyodk da benim buralardan haberim yoktu tabi canım :) tmam ben sna msj atarım istediğimde

Su Yeşili daha güzel olur canım
Ful taş zaten daha ne kadar hareket katılabilinir ki?
Ben kabarığın sana yakışacağını düşünüyorum canım ya, provanda kabarık tarlatan giy en güzel kararı kendin verirsin bence.

Onlar laf yaparlar mı bilmiyorum canım, oynamayı çok sever, birde sezeryan olacak, oyy oyy...
Yok bitanem düşündüğümüz düğün salonu onlara 10-15 dk uzaklıkta arabayla, arabalarıda var.
2 aylıkta olsa 4 aylıkta o kadar küçük çocuk bırakılmaz zaten tek...
Arada kalkar oynar gene demi ama :)
Hallolur canım hiç sıkma canını, Temmuzda 1 hafta bile arasan her tarafı bulusun, direk ilk ve son provalarına geçerler, ee zaten ağustos başı da değil ortası.
Herşey güzel olacak, bak nişan için bile nasıl endişeleniyordun nasıl olacak diye, çokta güzel oldu

Evet canım.
Herşey nasip canım, o zamanlar sohbet amaçlıda katılıyorduk, zaman geçtikçe birşeyler iyice ciddileşince çeyiz muhabbetleridir, dostluklar kurulunca güzel muhabbetler derken buradaydık hep :)

Canım siz sevdiğinle net kararınızı verin, sonra danışırsınız.Ama en önemli şey sizin istediğiniz tarihin ne olduğu.
Tabi canım tek bırakılmaz bebek,arada bi odaya çekilir eltin bebeğiyle,vardır bi yer illaki. Birazcık az oynasın napalım
Gider gitmez gelinliğe bakayım o zaman ben ancak yetişir Bir de biz kiralamak istiyoruz yani ilk giyen ben olayım sonra kiralansın istiyorum öyle yapıyorlar ya ama düğün sevdiceğin memleketinde olcak. Farklı bir ile giymek için izin verirler mi ki? Kuzenime izin vermişlerdi ama yakın yerlerdi biz uzağız baya

Allah yardım ediyor kuzum haklısın, nişanı çok dert etmiştim çok şükür çok güzel oldu, albüm yaptım gördün mü?

1 ağustos yazmışsın kuzum 1 ağustostamı karar kıldınııızzz bence beklemeyin biz nasipse 19 temmuz bayram bitiyor bir sonraki hafta hafta sonu yani 25 temmuzda da düğün düşünüoz haziranda tarih alacağız nasipse bana kalırsa mezun olur olmaz ramazana kadar evlenelim diyorumda yok diyor

Haklısınızzz perimmm, nihanımmm önemli olan benim kendime yakıştırmam amann zaten kısayım uzun göstemek gibi amacım da yok nihanımm sende düşünme giy istediğini yaa bir günde aaa gelin boymu atmış diyecekler

Değil mi kuzum yaaa... Önemli olan bizim o gün kendimizi iyi hissetmemiz. İnşallah yakıştırırım ben de kendime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…