valla ben temmuzda olsun istemiyodumda annem okul bitince hazırlıklar yetişmez ağustos sonu olsun diyo o yüzden sanırım 1 ağustosta da olmucak.nasip artk eylülden önce evlenirizde ne zaman olur bilmiyorum kuzum.sende istediğin modeli giy boşver kimin ne dediğini1 ağustos yazmışsın kuzum 1 ağustostamı karar kıldınııızzz bence beklemeyin biz nasipse 19 temmuz bayram bitiyor bir sonraki hafta hafta sonu yani 25 temmuzda da düğün düşünüoz haziranda tarih alacağız nasipse bana kalırsa mezun olur olmaz ramazana kadar evlenelim diyorumda yok diyor
Herşey nasip canım, o zamanlar sohbet amaçlıda katılıyorduk, zaman geçtikçe birşeyler iyice ciddileşince çeyiz muhabbetleridir, dostluklar kurulunca güzel muhabbetler derken buradaydık hep :)
Değil mi kuzum yaaa... Önemli olan bizim o gün kendimizi iyi hissetmemiz. İnşallah yakıştırırım ben de kendime
valla ben temmuzda olsun istemiyodumda annem okul bitince hazırlıklar yetişmez ağustos sonu olsun diyo o yüzden sanırım 1 ağustosta da olmucak.nasip artk eylülden önce evlenirizde ne zaman olur bilmiyorum kuzum.sende istediğin modeli giy boşver kimin ne dediğini
evet canım böyle beraber daha kolay geçiyo zaman dayanışmayla :)
yani kuzum yaa herkes biliyor minyonuz napalımmm minyonuz diyede istediğimizden vazgeçecek değiliz o gün nasipse en mutlu günümüz olacak kim ne derse desiinnn
anladım canım hayırlı olsun inşallah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin Allahım. Bence beklemişken biraz daha bekleyın içine sinen tarihte yap canım.yok listede gün olarak yazıyo ya benim moralim bozuluyo öle az daha zaman geçsin ondan sonra ekleyelim :)
evet bende katılıyorum bu tamamen kişinin olgunluğuyla alakalı küçük yaşta heves için evlenirsn sorumluluklarını düşünmeden mutlu olamazsn tabi ama kendinden eminsn yaşının bi önemi yok.
Sen okuyo muydun canım
Herkes akıl vermeye bayılırÖnce kendileri için kullansalar daha iyi olacak ama işte..
Selamlar canlarım, bugün çok yoruldum cidden ya, uydu aldık antene bagladik, avizelerimizi beğendik yarın gelicek, yarın davetiyeyi seçicez birde salondan çağırdı video ve fotoğraf için, nişanlımda garibim beni bıraktı sonra evimize gitti, yarın sabah yine düşmesin diye yollara evimize gitti, bi haftasonumuz olunca hepsine kosturuyoruz, cumaya gelinlik provası na cagirdilar kosturmaca yarasada 3-5 bişey versem bari, sizler Nasılsıniz
Şimdi en yoğun günlerin canım.. Az kaldı biraz daha dayan, sonra evinde rahat rahat oturacaksın
bana kalsa yetişirdi tabi ama annemn küçük ayrıntıları var malesef çeyizle ilgili. Yastıklara oya dikilcek doldurulcak filan en basiti bu yani o yüzden yetişmez diyo canım napayım bende kırmak istemedim zaten onca zaman bekliyoruz bide annem için bekleyiverelım :):26: yetişirdi kuzum yaa şubatta büyük bir kısmını hallederdiniz gelinlik işini falan mezuniyetten sonra geriye 2 ay kalıyor ondada çok rahat halledilir davetiye mobilya ev yerleştirme araya ramazan girsede
evet canım okuyorum
bana kalsa yetişirdi tabi ama annemn küçük ayrıntıları var malesef çeyizle ilgili. Yastıklara oya dikilcek doldurulcak filan en basiti bu yani o yüzden yetişmez diyo canım napayım bende kırmak istemedim zaten onca zaman bekliyoruz bide annem için bekleyiverelım :)
tmam tatlım bende öle
kızzlarr
düğünüm 1 hafta geriye alındıı
seçimler olacakmış 25 mayısta, izin verdiler düğünü yapmaya ama yinede çok problemli olucaktı..bizde boşuna strese girmeyelim diye 31 mayısa aldık tarihi..
inşallah hayırlısı buymuştur
sizlerde ne var ne yok
hayırlısı olsun canım..geriye alcanıza öne alsaydınız ya
anladım canım.. olsunn bi hafta erken bi hafta geç farketmez kavuşacak olduktan sonrageç olsun da güç olmasın
öyle canım
sizde ne var ne yok,maşallah askerlik 2 aylara düşmüş artık
evet evet azalıyo çok şükürr20 nisan gibi dönüyo hayırlısıyla dönünce düşünüyoruz biz de nişan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?