2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

valla ben temmuzda olsun istemiyodumda annem okul bitince hazırlıklar yetişmez ağustos sonu olsun diyo o yüzden sanırım 1 ağustosta da olmucak.nasip artk eylülden önce evlenirizde ne zaman olur bilmiyorum kuzum.sende istediğin modeli giy boşver kimin ne dediğini
Herşey nasip canım, o zamanlar sohbet amaçlıda katılıyorduk, zaman geçtikçe birşeyler iyice ciddileşince çeyiz muhabbetleridir, dostluklar kurulunca güzel muhabbetler derken buradaydık hep :)

evet canım böyle beraber daha kolay geçiyo zaman dayanışmayla :)

Değil mi kuzum yaaa... Önemli olan bizim o gün kendimizi iyi hissetmemiz. İnşallah yakıştırırım ben de kendime

yani kuzum yaa herkes biliyor minyonuz napalımmm minyonuz diyede istediğimizden vazgeçecek değiliz o gün nasipse en mutlu günümüz olacak kim ne derse desiinnn

:26: yetişirdi kuzum yaa şubatta büyük bir kısmını hallederdiniz gelinlik işini falan mezuniyetten sonra geriye 2 ay kalıyor ondada çok rahat halledilir davetiye mobilya ev yerleştirme araya ramazan girsede

evet canım okuyorum

Selamlar canlarım, bugün çok yoruldum cidden ya, uydu aldık antene bagladik, avizelerimizi beğendik yarın gelicek, yarın davetiyeyi seçicez birde salondan çağırdı video ve fotoğraf için, nişanlımda garibim beni bıraktı sonra evimize gitti, yarın sabah yine düşmesin diye yollara evimize gitti, bi haftasonumuz olunca hepsine kosturuyoruz, cumaya gelinlik provası na cagirdilar kosturmaca yarasada 3-5 bişey versem bari, sizler Nasılsıniz

Son düzenleme:

Şimdi en yoğun günlerin canım.. Az kaldı biraz daha dayan, sonra evinde rahat rahat oturacaksın

:26: yetişirdi kuzum yaa şubatta büyük bir kısmını hallederdiniz gelinlik işini falan mezuniyetten sonra geriye 2 ay kalıyor ondada çok rahat halledilir davetiye mobilya ev yerleştirme araya ramazan girsede
bana kalsa yetişirdi tabi ama annemn küçük ayrıntıları var malesef çeyizle ilgili. Yastıklara oya dikilcek doldurulcak filan en basiti bu yani o yüzden yetişmez diyo canım napayım bende kırmak istemedim zaten onca zaman bekliyoruz bide annem için bekleyiverelım :)
evet canım okuyorum

tmam tatlım bende öle

oooo sizin iş çokmuş kuzum ben istemedim oya işleri, yün işleri falan hazır alıp alıp koyacam bakalım aklıma takıldı bizde ramazanda nasıl koşturacaz bilmiyorum belki bizimde ağustosa kayar ama inşallah kaymaz bu yüzden atıştık dedim ramazan sonrası diosun ama sıkıntı olur razaman ramazan nasıl koşturalım erteleyin derlerse dedim herşey olacağına varır düşünme falan dedi rahatlığı beni öldürüyor yaa ben herşeyi düşündükçe

Hayırlı Olsun Canım, Bir ömür boyu mutlu olun İnşallah

çook teşekkür ederimmm kuzum sadeece biz değil hepimiz hep mutlu olalım inşallah

kızzlarr
düğünüm 1 hafta geriye alındıı
seçimler olacakmış 25 mayısta, izin verdiler düğünü yapmaya ama yinede çok problemli olucaktı..bizde boşuna strese girmeyelim diye 31 mayısa aldık tarihi..
inşallah hayırlısı buymuştur

sizlerde ne var ne yok

hayırlısı olsun canım..geriye alcanıza öne alsaydınız ya

anladım canım.. olsunn bi hafta erken bi hafta geç farketmez kavuşacak olduktan sonrageç olsun da güç olmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…