2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

teşekkür ederim tatlım balayını abisi hediye etti de ondan canım yoksa geç bile kalınmıştı iyi yapmışsın canım fırsatları değerlendirmek lazım tabiki

ne gerek var ki
Eki Görüntüle 980575 sepetler nasıl, bundan da aldım dayanamadım

Eki Görüntüle 980572 işte bu tarz birşey aldım ama sanırım aynısı değil benimki daha güzeldi
güzel günlerde kullan tatlımm sepetleri özellikle beğendim bende düşünüyorum bunlardan aklımda vardı zaten

sen gel ben seni kahve diyarına götürürüm

Sen kendi ellerinden yaparsan daha tatlı olur sanki
İnşaallah nehircim inşaAllah

Yazını beğenemedim kuzum öpeyim
neyin var nehirim :26:

Rahatsızım biraz canımcım vücudum ağrıyor birde çok üşüyorum
Eki Görüntüle 980572 işte bu tarz birşey aldım ama sanırım aynısı değil benimki daha güzeldi
Çok güzel canım sade oldukça hoş güle güle kullan
Eki Görüntüle 980575 sepetler nasıl, bundan da aldım dayanamadım

Çok tatlıymış kullanışlı oluyor canım böyle şeyler iyi yapmışsın

tşk ederim canımm
koçtaş'ta çeşit çeşit var canım, eminönünden alcaktım aslında ama gidemedim ki bi türlü

selamlar kızlar napar ne edersiniz bakayım... herkecler dolduruyor çeyizleri bi ben avcumu yalıyorum niyeyse.. ay hiç bişey alamıyorum yaa fırsat bulupta müstakbel kocacığımda erzurumlarda zaten patlıyorum sıkıntıdan bu ara herkes izmitte açılan ceyyıl mı ne ordan bahsediyor kocaelili gelin adaylarımız gittiniz mi hiç acep? ablam ıvır zıvır herşeyini ordan alabilirsin diyor çok uygunmuş galiba..

çok şükür tatlım iyiyimm çok güzel bi haftasonu geçirdim ondan dolayı çok pozitifim
liste için teşekkürler canım eline sağlık es geçmediğin için ayrıca teşekkür ederim

Ben teşekkür ederim canım sağolasın
Haftasonunun güzel geçtiğine çok sevindim, şaka gibi ya hafta sonunu beklerken bak geçti bile :)
Zaman hızlı akıyor...

Kızlaaarrr
Uzun bir aradan sonra herkese merhabalar. Nasılsınız bakalım canlarım

Hemen kısaca özet geçeyim: Nişanlım askere gitti kızlar şafak 67 Hatta 5 şubatta izine geldi o sırada gidip gelinlik beğendik. O ayın 12sinde döndü. Bugün malumunuz benim tatilimdi. Annem,ben ve nişanlımın büyük ablası gidip gelinliğe baktık. Beğendik ve sipariş verdik 2400 dedi özel dikim kira için 2000e indirdik Çok hoş kırık beyaz. Bakalım artık bi an önce o gün gelsin ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…