- 23 Aralık 2008
- 874
- 77
- 323
- 36
Günaydınnn kızlarrr
Günaydın cancagizimm nasılsın
iyiyim özlemcimm ya ne kadar az kalmısssss durumlar nee
Bizde haftasonu kosturmacasi çok avizelerimizi aldık uydu aldık bagladik bu haftada perde ve halini halledicez canım daha doktora gidicem muayeneye kosturmaca tam gaz canım ufak ayakkabılar aldık ev tehlikeleri için 2 katlı sende ne var ne yok canimm
canım 200 olarak aldık biz cerez kesesi ve kınalarıselam kızlar kına için kına alıcmda sizler kaç adet kına aldınız yada almayı düşünüyorsunuz ne kadar nedime tacı ve mum neler yapıyorusnuz acaba
masallah canım halılarda geldikten sonra baya rahatlayacaksınız sonra ceyizlerbizde en son pazar günü damatlıgı aldık bu hafta sonuda davetiye ve nikah sekerini halledelim diyoruz ama nerede uygundur acaba :44:
canım 200 olarak aldık biz cerez kesesi ve kınaları
Bende nişanlımın aile hekimine gidicektim arayip sorduk ama kabul etmedi doktor, bende o kadar ugrastimki önce tsmye gidip aile hekimi atadilar sonra gittim muayeneye, birazda doktorun insiyatifine kalmış birşey sanırım canım ya
Benimde ders çalışmam gerekiyor canım ama hiçte canım istemiyorsana da günaydın perimmbugün çok fenayım ya hiç çalışasım yok çekip gidesim var şuan ya sıkıldım burdakilerden ya
Günaydınnn kızlarrr
masallah canım halılarda geldikten sonra baya rahatlayacaksınız sonra ceyizlerbizde en son pazar günü damatlıgı aldık bu hafta sonuda davetiye ve nikah sekerini halledelim diyoruz ama nerede uygundur acaba :44:
canım 200 olarak aldık biz cerez kesesi ve kınaları
evt biraz doktora kalmıs birşey benim nişanlımın aile hekimi dolanma boşyere ben senin raporunuda veririm dedi saolsun biz bişey demeden halletti kendisi
Ayyy o doktor böyle yanaklari mincirlanir, insanlık işte bi yerde
aynen öyle vallaha çok gzl ilgilendi kadın düğündn sonra da aile hekimin ben yada başka biri oldugunda cnm direk nifus cuzdanını alıp yanıma geliyorsun kaydını açalım dedi düğüne 1 ay kala gel bilgilendireyim ne gerekiyrsa yaparız dedi çok ilgiliydi kadın saolsun herkesin karsısına böle birini çıkarsın inş
Ayy inşallah canım ya bende 10 güne kadar kadın doğum doktoruna gidicem muayeneye
inş seninde karsına iyi bir doktor çıkar cnm aklındaki bütün sorularaı çözer ve rahatlatır seni
Kızlaaarrr
Uzun bir aradan sonra herkese merhabalar. Nasılsınız bakalım canlarım
Hemen kısaca özet geçeyim: Nişanlım askere gitti kızlar şafak 67Hatta 5 şubatta izine geldi o sırada gidip gelinlik beğendik. O ayın 12sinde döndü. Bugün malumunuz benim tatilimdi. Annem,ben ve nişanlımın büyük ablası gidip gelinliğe baktık. Beğendik ve sipariş verdik 2400 dedi özel dikim kira için 2000e indirdik Çok hoş kırık beyaz. Bakalım artık bi an önce o gün gelsin ya
Güzel telaslari bunlar canım üzülerek geçirme günlerini :) herşey olup bitince vay neler atlatmisiz diceksiniz, valla bende artık sabır taşına döndüm, vardır bi Hayır diye diye Rabbim bıraktım herşeyi, sende atlaticaksin canimm
Ayy inşallah canım ya bende 10 güne kadar kadın doğum doktoruna gidicem muayeneye
iş yeri benim problemim canım yoksa nişanlımla gezmeye bahanem oluyor yani
canım kadın doğum aniye gidiyorsun kiya da gidiliyor mu ben hiç gitmedim şimdiye kadar da ondan soruyorum
Benimde ders çalışmam gerekiyor canım ama hiçte canım istemiyor
Selam canım, karşılaştık mı yoksa
Selam kızlar, tekrardan ben
Biz davetiyeyi beylikduzunde siparis verdik canım 400 adet 250 ye anlaştık istanbuldaysan uygun yani
evettt ama sen gitmişsin
canım ya bizimkiler cok istiyo babam sadece bize 350-400 bastıralım diyo ee bi o kadarda kp istersevalla ne yalan söyliyim olacabildigince ucuz birsey bastırıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?