2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

iyiyim özlemcimm ya ne kadar az kalmısssss durumlar nee

Bizde haftasonu kosturmacasi çok avizelerimizi aldık uydu aldık bagladik bu haftada perde ve halini halledicez canım daha doktora gidicem muayeneye kosturmaca tam gaz canım ufak ayakkabılar aldık ev tehlikeleri için 2 katlı sende ne var ne yok canimm

selam kızlar kına için kına alıcmda sizler kaç adet kına aldınız yada almayı düşünüyorsunuz ne kadar nedime tacı ve mum neler yapıyorusnuz acaba

masallah canım halılarda geldikten sonra baya rahatlayacaksınız sonra ceyizler bizde en son pazar günü damatlıgı aldık bu hafta sonuda davetiye ve nikah sekerini halledelim diyoruz ama nerede uygundur acaba :44:
selam kızlar kına için kına alıcmda sizler kaç adet kına aldınız yada almayı düşünüyorsunuz ne kadar nedime tacı ve mum neler yapıyorusnuz acaba
canım 200 olarak aldık biz cerez kesesi ve kınaları

tsklr cnm saol

evt biraz doktora kalmıs birşey benim nişanlımın aile hekimi dolanma boşyere ben senin raporunuda veririm dedi saolsun biz bişey demeden halletti kendisi

Biz davetiyeyi beylikduzunde siparis verdik canım 400 adet 250 ye anlaştık istanbuldaysan uygun yani

evt biraz doktora kalmıs birşey benim nişanlımın aile hekimi dolanma boşyere ben senin raporunuda veririm dedi saolsun biz bişey demeden halletti kendisi

Ayyy o doktor böyle yanaklari mincirlanir, insanlık işte bi yerde

Son düzenleme:
Ayyy o doktor böyle yanaklari mincirlanir, insanlık işte bi yerde

aynen öyle vallaha çok gzl ilgilendi kadın düğündn sonra da aile hekimin ben yada başka biri oldugunda cnm direk nifus cuzdanını alıp yanıma geliyorsun kaydını açalım dedi düğüne 1 ay kala gel bilgilendireyim ne gerekiyrsa yaparız dedi çok ilgiliydi kadın saolsun herkesin karsısına böle birini çıkarsın inş

Ayy inşallah canım ya bende 10 güne kadar kadın doğum doktoruna gidicem muayeneye

hadi hayırlı olsun kuzumm herşey gönlünce olsunn

iş yeri benim problemim canım yoksa nişanlımla gezmeye bahanem oluyor yani

Ayy inşallah canım ya bende 10 güne kadar kadın doğum doktoruna gidicem muayeneye

canım kadın doğum aniye gidiyorsun ki ya da gidiliyor mu ben hiç gitmedim şimdiye kadar da ondan soruyorum

hey gelinlik bakan canlarımmm merak ettiğim bişi var kiralık gelinlik ile satın alma arasında sadece 200 300 400 mü oynuyor? eğer öyleyse gelinliğimi ALLAH nasip ederse almak istiyorum bir anı yaa

iş yeri benim problemim canım yoksa nişanlımla gezmeye bahanem oluyor yani

canım kadın doğum aniye gidiyorsun ki ya da gidiliyor mu ben hiç gitmedim şimdiye kadar da ondan soruyorum

İşyeri sorunsalı kötü tabi canım ya ama sabret

Genel muayeneye canım daha önce 1 kere gitmiştim adet sancısı için ultrasonla bakılmisti, şimdide ultrasonla muayene olucam birde doğum kontrolüyle ilgili bilgi alicam

Benimde ders çalışmam gerekiyor canım ama hiçte canım istemiyor

Selam canım, karşılaştık mı yoksa

Selam kızlar, tekrardan ben

evettt ama sen gitmişsin

Biz davetiyeyi beylikduzunde siparis verdik canım 400 adet 250 ye anlaştık istanbuldaysan uygun yani

canım ya bizimkiler cok istiyo babam sadece bize 350-400 bastıralım diyo ee bi o kadarda kp isterse valla ne yalan söyliyim olacabildigince ucuz birsey bastırıcam

evettt ama sen gitmişsin

canım ya bizimkiler cok istiyo babam sadece bize 350-400 bastıralım diyo ee bi o kadarda kp isterse valla ne yalan söyliyim olacabildigince ucuz birsey bastırıcam

Beylikduzunde eşya üzerine bi mağaza var çok büyük 3-4 katlı hersey var biz avizelerimizi ordan aldık davetiyeyi de oradan siparis ettik indirim çok yapıyorlar siz bayagi kalabalık olacaksınız canım masallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…