2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Canımm nerelerdesin.
Şafak ne kadar az kalmış Maşallah
Gelinlikte halledilmiş, Mutlulukla giymek nasip olsun İnşallah.
Canım tam tarih nedir sizin, listede güncelleyeyim?
Profilden baktım canım, 15 Eylül diyor? Güncelliyorum

Son düzenleme:
18 Şubat 2014...
Kaç Gün mü Kaldı :123::119:​

2014 GELİNLERİMİZ

dimple91 -29 Mart 38 Gün :123:

ozlembloom - 5 Nisan 45 Gün :123:

tugcecan - 2 Mayıs 72 Gün :123:
edaa91 - 11 Mayıs 81 Gün :123:
meltemsmh - 17 Mayıs 87 Gün :123:
anatkh018 - 18 Mayıs 88 Gün :123:
seh_tim - 24 Mayıs 94 Gün :123:
tutkku - 25 Mayıs 95 Gün :123:

drajem - 6 Haziran 107 Gün :123:
anabelgunes - 7 Haziran 108 Gün :123:
mutlugul - 7 Haziran 108 Gün :123:
yeldaserdar - 7 Haziran 108 Gün :123:
tugce0107 - 19 Haziran 120 Gün :123:
Sedef1 - Haziran 131 Gün :123:

yengec123 - 9 Ağustos 171 Gün :123:
AskInihan - 12 Ağustos 174 Gün :123:
kedifatos - 23 Ağustos 185 Gün :123:
Ebisssss - 30 Ağustos 192 Gün :123:
LoadedGun - 31 Ağustos 193 Gün :123:

ecm - 4 Eylül 197 Gün :123:
AYNISC - 5 Eylül 198 Gün :123:
zkm - 6 Eylül 199 Gün :123:
arzu_91_03 - 7 Eylül 200 Gün :123:
bal_hatun - 15 Eylül 208 Gün :123:

Perim35 - 19 Aralık 303 Gün :123:
bujucloud - 27 Aralık 311 Gün :123:

2015 GELİNLERİMİZ​

SimgeD - 26 Nisan 431 Gün :123:

PammukSeker - 30 Mayıs 465 Gün :123:
hayalperisiii - Mayıs 466 Gün :123:
Mutella - Mayıs 466 Gün :123:

YEKTA61 - 21 Haziran 487 Gün :123:

december90 - Temmuz 527 Gün :123:

tanemmmmm - Ağustos 558 Gün :123:

seliminzeynebi - 20 Eylül 578 Gün :123:

Arkadaşlar Listeye Eklenmek İsteyenler Olursa Lütfen Özel Mesaj Atsınlar

Ben teşekkür ederim canım sağolasın
Haftasonunun güzel geçtiğine çok sevindim, şaka gibi ya hafta sonunu beklerken bak geçti bile :)
Zaman hızlı akıyor...

aynen öyle valla heleki 1 gün olunca hiç bişey anlamıyorsun bugün ctesi olsaydı keşke

eline sağlık canım beğeni butonlarım çalışmıyor nasıl bi sistemdir bu ya

selam kızlarr nasılsınız?

nikah gününü alan veya nikah yapan arkadaşlar sizden bi konu hakkında bilgi alcaktım aile hekimine gidip tahlil yaptırıyorsunuz ya hani ikiniz bi aile hekimine mi yoksa ikiniz ayrı ayrı kendi hekiminize mi gittiniz? yani ayrı gittiyseniz raporu hangi doktorunuz nasıl verdi? bi anlatabilir misiniz size zahmet?

aynen öyle valla heleki 1 gün olunca hiç bişey anlamıyorsun bugün ctesi olsaydı keşke

eline sağlık canım beğeni butonlarım çalışmıyor nasıl bi sistemdir bu ya

Canım Günaydın, çok sağolasın, gerçekten bende bugünün cumartesi olmasını çok isterdim

Selam canım ikinizde kendi aile hekiminize gidip evlilik için sağlık raporu istiyorum diyorsunuz sonra kan tahlili yapılıyor 2 güne sonuçları alıp aile hekimi onaylı, bayanlarinkinde hekim bi form dolduruyor sorular soruyor sana yaşın ilk adet yaşın gibi sonra o raporla verem savaş dispanserine gidip akciğer grafisi cektiriyorsun ve onaylatiyorsun oradaki hekime işin bitmiş oluyor

yani şöyle söylim ben canım kuzenim 3 ay önce nikah yaptı ve erkeğin aile hekimine gidilip bu testler yaptırıldı yani tek bi aile hekimi yaptı bunu bizde aynı şekilde yaptık ama doktor beni kabul etmedi ikiniz laboratuar için fazlaymışız die bu sebep bana saçma geldi ki şikayet etmeyi düşünüyorum şu işlemler bitince ikimize de hiç bi şekilde bişey yapmadı tekrar randevu alıp sabahtan gelin dedi işimiz kaldı yani o kadar sinirimi bozdu ki adam anlatamam

günaydın canım,
biz benim aile hekimine birlikte gittik, çok da uzun sürmedi bizimki

günaydın canım,
biz benim aile hekimine birlikte gittik, çok da uzun sürmedi bizimki

bizde öyle yapalım dedik gittik ama adam beni istemedi canım kendi hekimine git ben yapamam dedi bende anadolu yakasından oraya gidene kadar kapanıyor diye gidemedim gerçi tahlilim de yapılamazdı o saatte gitseydim de yani anliyacağın boşa gitti aldığım izin falan halledemedik

Nasılsın kuzum işlemleri hallettinizmi

moralim bozuk canım ya dün işlerimi halledemedim sen nasılsın? bide müdür dalga geçiyor bi el atın kaderin işine yoksa evlenemicek diye

Bende nişanlımın aile hekimine gidicektim arayip sorduk ama kabul etmedi doktor, bende o kadar ugrastimki önce tsmye gidip aile hekimi atadilar sonra gittim muayeneye, birazda doktorun insiyatifine kalmış birşey sanırım canım ya

Canım çok üzüldüm boşunamı gitti iznin zamanın ne uyuzluk gerçekten öylemi olması gerekiyormuş insanın canı sıkılır ya sakin ol kuzum

bencede doktorla alakalı yarın izin verirlerse kendi hekimime gidicem ve sorcam ona eğerki gelsin ben ikinizinkini de yapabilirim derse şikayet etcem yok hayır olmuyorsa tamam der susarım o kadar öfkeliyim ki o doktora izin almak çok zor burdan zaten onun yüzünden bi günüm heba oldu bide ne zaman gelmesem işe ortalık birbirine giriyo ya anlamıyorum sanji gitmemi bekliyorlar

Canım çok üzüldüm boşunamı gitti iznin zamanın ne uyuzluk gerçekten öylemi olması gerekiyormuş insanın canı sıkılır ya sakin ol kuzum

valla canım sen sen ol yapacaksanız işlemleri ayrı ayrı gidin nolur nolmazz bu işler

Haklısın canım geldi mi hepsi üst üste gelir zaten herşey hallolur sen sıkma canini

sağol canım benim inşaAllah dediğin gibi olur nişanlım halletmiş sonuçlar yarına çıkar demişler sıra bende

Güzel telaslari bunlar canım üzülerek geçirme günlerini :) herşey olup bitince vay neler atlatmisiz diceksiniz, valla bende artık sabır taşına döndüm, vardır bi Hayır diye diye Rabbim bıraktım herşeyi, sende atlaticaksin canimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…