Kızlaaarrr
Uzun bir aradan sonra herkese merhabalar. Nasılsınız bakalım canlarım
Hemen kısaca özet geçeyim: Nişanlım askere gitti kızlar şafak 67Hatta 5 şubatta izine geldi o sırada gidip gelinlik beğendik. O ayın 12sinde döndü. Bugün malumunuz benim tatilimdi. Annem,ben ve nişanlımın büyük ablası gidip gelinliğe baktık. Beğendik ve sipariş verdik 2400 dedi özel dikim kira için 2000e indirdik Çok hoş kırık beyaz. Bakalım artık bi an önce o gün gelsin ya
Ben teşekkür ederim canım sağolasın
Haftasonunun güzel geçtiğine çok sevindim, şaka gibi ya hafta sonunu beklerken bak geçti bile :)
Zaman hızlı akıyor...
18 Şubat 2014...
Kaç Gün mü Kaldı :123::119:
2014 GELİNLERİMİZ
dimple91 -29 Mart38 Gün :123:
ozlembloom - 5 Nisan45 Gün :123:
tugcecan - 2 Mayıs72 Gün :123:
edaa91 - 11 Mayıs81 Gün :123:
meltemsmh - 17 Mayıs87 Gün :123:
anatkh018 - 18 Mayıs88 Gün :123:
seh_tim - 24 Mayıs94 Gün :123:
tutkku - 25 Mayıs95 Gün :123:
drajem - 6 Haziran107 Gün :123:
anabelgunes - 7 Haziran108 Gün :123:
mutlugul - 7 Haziran108 Gün :123:
yeldaserdar - 7 Haziran108 Gün :123:
tugce0107 - 19 Haziran120 Gün :123:
Sedef1 - Haziran131 Gün :123:
yengec123 - 9 Ağustos171 Gün :123:
AskInihan - 12 Ağustos174 Gün :123:
kedifatos - 23 Ağustos185 Gün :123:
Ebisssss - 30 Ağustos192 Gün :123:
LoadedGun - 31 Ağustos193 Gün :123:
ecm - 4 Eylül197 Gün :123:
AYNISC - 5 Eylül198 Gün :123:
zkm - 6 Eylül199 Gün :123:
arzu_91_03 - 7 Eylül200 Gün :123:
bal_hatun - 15 Eylül208 Gün :123:
Perim35 - 19 Aralık303 Gün :123:
bujucloud - 27 Aralık311 Gün :123:
2015 GELİNLERİMİZ
SimgeD - 26 Nisan431 Gün :123:
PammukSeker - 30 Mayıs465 Gün :123:
hayalperisiii - Mayıs466 Gün :123:
Mutella - Mayıs466 Gün :123:
YEKTA61 - 21 Haziran487 Gün :123:
december90 - Temmuz527 Gün :123:
tanemmmmm - Ağustos558 Gün :123:
seliminzeynebi - 20 Eylül578 Gün :123:
Arkadaşlar Listeye Eklenmek İsteyenler Olursa Lütfen Özel Mesaj Atsınlar
aynen öyle valla heleki 1 gün olunca hiç bişey anlamıyorsunbugün ctesi olsaydı keşke
eline sağlık canım beğeni butonlarım çalışmıyor nasıl bi sistemdir bu ya
Canım Günaydın, çok sağolasın, gerçekten bende bugünün cumartesi olmasını çok isterdim
Günaydınlar
selam kızlarr nasılsınız?
nikah gününü alan veya nikah yapan arkadaşlar sizden bi konu hakkında bilgi alcaktım aile hekimine gidip tahlil yaptırıyorsunuz ya hani ikiniz bi aile hekimine mi yoksa ikiniz ayrı ayrı kendi hekiminize mi gittiniz? yani ayrı gittiyseniz raporu hangi doktorunuz nasıl verdi? bi anlatabilir misiniz size zahmet?
Selam canım ikinizde kendi aile hekiminize gidip evlilik için sağlık raporu istiyorum diyorsunuz sonra kan tahlili yapılıyor 2 güne sonuçları alıp aile hekimi onaylı, bayanlarinkinde hekim bi form dolduruyor sorular soruyor sana yaşın ilk adet yaşın gibi sonra o raporla verem savaş dispanserine gidip akciğer grafisi cektiriyorsun ve onaylatiyorsun oradaki hekime işin bitmiş oluyor
selam kızlarr nasılsınız?
nikah gününü alan veya nikah yapan arkadaşlar sizden bi konu hakkında bilgi alcaktım aile hekimine gidip tahlil yaptırıyorsunuz ya hani ikiniz bi aile hekimine mi yoksa ikiniz ayrı ayrı kendi hekiminize mi gittiniz? yani ayrı gittiyseniz raporu hangi doktorunuz nasıl verdi? bi anlatabilir misiniz size zahmet?
günaydın canım,
biz benim aile hekimine birlikte gittik, çok da uzun sürmedi bizimki
Nasılsın kuzum işlemleri hallettinizmi
yani şöyle söylim ben canım kuzenim 3 ay önce nikah yaptı ve erkeğin aile hekimine gidilip bu testler yaptırıldı yani tek bi aile hekimi yaptı bunu bizde aynı şekilde yaptık ama doktor beni kabul etmedi ikiniz laboratuar için fazlaymışız die bu sebep bana saçma geldi ki şikayet etmeyi düşünüyorum şu işlemler bitince ikimize de hiç bi şekilde bişey yapmadı tekrar randevu alıp sabahtan gelin dedi işimiz kaldı yani o kadar sinirimi bozdu ki adam anlatamam
bizde öyle yapalım dedik gittik ama adam beni istemedi canım kendi hekimine git ben yapamam dedi bende anadolu yakasından oraya gidene kadar kapanıyor diye gidemedim gerçi tahlilim de yapılamazdı o saatte gitseydim de yani anliyacağın boşa gitti aldığım izin falan halledemedik
[/B][/COLOR]
moralim bozuk canım ya dün işlerimi halledemedim sen nasılsın? bide müdür dalga geçiyor bi el atın kaderin işine yoksa evlenemicek diye
Bende nişanlımın aile hekimine gidicektim arayip sorduk ama kabul etmedi doktor, bende o kadar ugrastimki önce tsmye gidip aile hekimi atadilar sonra gittim muayeneye, birazda doktorun insiyatifine kalmış birşey sanırım canım ya
Canım çok üzüldüm boşunamı gitti iznin zamanın ne uyuzlukgerçekten öylemi olması gerekiyormuş insanın canı sıkılır ya sakin ol kuzum
valla canım sen sen ol yapacaksanız işlemleri ayrı ayrı gidin nolur nolmazz bu işler
bencede doktorla alakalı yarın izin verirlerse kendi hekimime gidicem ve sorcam ona eğerki gelsin ben ikinizinkini de yapabilirim derse şikayet etcem yok hayır olmuyorsa tamam der susarım o kadar öfkeliyim ki o doktora izin almak çok zor burdan zaten onun yüzünden bi günüm heba oldu bide ne zaman gelmesem işe ortalık birbirine giriyo ya anlamıyorum sanji gitmemi bekliyorlar
valla canım sen sen ol yapacaksanız işlemleri ayrı ayrı gidin nolur nolmazz bu işler
Aklımda bulunsun kuzum
Haklısın canım geldi mi hepsi üst üste gelir zaten herşey hallolur sen sıkma canini
sağol canım benim inşaAllah dediğin gibi olur nişanlım halletmiş sonuçlar yarına çıkar demişler sıra bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?