aynen canım ya heycanla beklıyorum zaman geçmiyo sankı=) birde gözümde büyüyo halılar perdeler bisürü incik cıncık en güzeli olsun diye ugrasırken telaşa kapılıyorum=) bide begenmekte cok zor okadar marka model vs kararsızlasıyo insan =)
kuzum oyna tabi bak güzel bir kıyafet giyy hee olurda o dönemler olamazsam ben giy sen tamam mıfotoda cektir 2-3 tane bile olsaa cok duygusalım bugün
canım ya bu liseteye bakınca kalbim carpıyo gözlerim doluyo..sonra mutlu oluyorum ama tuhafım birkac gündür bu arada bende diyetin d si yok napıcam ben ya
Ellerine sağlık canımm..=)
aa, niye öyle bi davranış içindeler ki. hayır yani ne alaka.
eğer başka bi şehire gtsen amenna.
ama aynı şehirde olacaksınız. böyle yaparak seni üzüyolar
sanki seni bi daha hiç göremicekler. (akraba ve komşular için diyorum)
Bi bakmışsın hepsi tamamlanmış
Aynen ocak ayında başladık bızde, beyaz esyaları aldık bi yandan ceyiz düzmekle ugrasıyorum. birde çalıştıgım için annem gidip bakıp alıyo ben netten ürünlere bakıyorumdaha adepte olamadım düğün evresine bu yuzden:) mesela gelinlik ne kdr süre önce bakılmaya başlanmalı hiç bir fikrim yok:/
Aynen canım, bi tane tekstil bi tane züccaciye seti aldım eklemeler yapıyorum üzerine bende. daha önceden annem hep bekleyip hic ceyiz yapmadığı ıçın biraz zorlanıyorum haliyle. Mobilyalar kesinlikle bu ara uygun ben arastırıyorum onu bile beyaz esyayı odeyıp alsam yeri. eylül 5iiçin gün istiyorum bakalım pazar gününe baglı hersey=)Ya şöyle bir durum var esasen.
Biz geçen sene aralıkta Karacadan o büyük çeyiz setlerinden almıştık,sırf taksidi bitsin diye.
Onun haricinde nevresim takımları havlular vs daha geçen hafta başladım çeyiz almaya. Ki düğünüme 6 ay var.
Balayı aldık geçen ay. Bide gelinlik aldım. Gelinlikte biraz erkenci olabilirim.
Bu aralar mobilya da alacağız. Ucuz oluyormuş bu aralar.
Her şey rahat rahat yetişiyor aslında da işte insan panik yapıyor.
Aynen canım, bi tane tekstil bi tane züccaciye seti aldım eklemeler yapıyorum üzerine bende. daha önceden annem hep bekleyip hic ceyiz yapmadığı ıçın biraz zorlanıyorum haliyle. Mobilyalar kesinlikle bu ara uygun ben arastırıyorum onu bile beyaz esyayı odeyıp alsam yeri. eylül 5iiçin gün istiyorum bakalım pazar gününe baglı hersey=)
KızzBağlama duygusala, o heyecanlarımda beni yanlız bırakmayacaksın demi
Edammm Enişteden düğün hediyesi telefon iste bendeİnternete telefondan girersin, beni yanlız brakma
Sağolasın Canım
İnşallah canım İnşallah
aa, niye öyle bi davranış içindeler ki. hayır yani ne alaka.
eğer başka bi şehire gtsen amenna.
ama aynı şehirde olacaksınız. böyle yaparak seni üzüyolar
sanki seni bi daha hiç göremicekler. (akraba ve komşular için diyorum)
Bi bakmışsın hepsi tamamlanmış
yok kuzum oda dedi ama istemiyorum telefonum var cok şükür Allah ona ömür versin ama yinede internet almazdım kuzum haksızlık olur buolsun ben olmasamda dinle sen beni
inşalla olurum kuzum benimNasıl hazırlık yapcam benKıyafet ararken size sorarken sen olmucan mı şimdi
Neyse mutlu olda mutluluğuma mutluluk katmış olursun
günaydın kızlarr nasılsınızz
Günaydın kızlarrrrCumartesi çalışanları için 1 dk saygı duruşu
günaydın canımmm kolay gelsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?