2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

yetişir yetişir canım yetişmese bile o kalabalıkta orjinal değil diye sorun olmaz bence..=) başka duygusallıklara bağladım bu gece haydi hayırlısı..=)

hayırlısı bebeğim =) Atakan ılgızdağ ; Hayat Arkadaşım diğer dans şarkımız

işten cıkmamın tek pişmanlıgı bu oldu..çalışırken hersey oyun gibiydi ama şimdi ciddiyeti anlıyorum ayy kızlar görseniz şimdi nasıl aglıyorum zaten kücüklügümden beri beceremedim şu vedaları çocukkende her yaz köye giderken aglardım babam bizi otogara bırakırdı ve gizli gizli babam gelmeyecegi için aglardım ya onlara birsey olursa diye..bu yasıma geldim hala onlar bi yere gidicem olsa ya bi daha göremezsem diye aglıyorum ve şimdi durduramıyorum aglamamı böyle giderse dügün günü bende makyaj falan kalmaz

Kıyamam edam ya benim gibisin ya göremezsem off sık sık göreceksin aileni lütfen yıpratma kendini

aa, niye öyle bi davranış içindeler ki. hayır yani ne alaka.
eğer başka bi şehire gtsen amenna.

ama aynı şehirde olacaksınız. böyle yaparak seni üzüyolar

sanki seni bi daha hiç göremicekler. (akraba ve komşular için diyorum)

Bi bakmışsın hepsi tamamlanmış

Günaydın güzel kızlar,

Yoğun bir gece çalışmasından sonra eve gelebildim.

Bugün belki gelinlik altına ayakkabı almaya gidebilirim. :)

Kızlar günaydınlar =) geçelerdede yazmıştım buraya ama konu arasında kaldım heralde =) herkese öncelikle gönüllerince mutlu huzurlu yuva kurmasını diliyorum=) bnde eylül ayında ewlenicem ancak pazar belli olucak tarih =) cok fazla heycanlıyım ve yetişicekmi diye cok düşünüyorum hepimize Allah kolaylık versin =)

Yetişir kız merak etme. Biz yeni yeni başlıyoruz hazırlıklara.

Yetişir kız merak etme. Biz yeni yeni başlıyoruz hazırlıklara.
Aynen ocak ayında başladık bızde, beyaz esyaları aldık bi yandan ceyiz düzmekle ugrasıyorum. birde çalıştıgım için annem gidip bakıp alıyo ben netten ürünlere bakıyorum daha adepte olamadım düğün evresine bu yuzden:) mesela gelinlik ne kdr süre önce bakılmaya başlanmalı hiç bir fikrim yok:/

canımmm sende benim gibi acelecisin galibaaa benn 6 ay önceden baslamıstım bütün hazırlıkları bitirmistim nerdeyse gelinligi 6 ay önceden secip dikimine baslattıydım delilik iste sanki zaman yetmicekmis gibi geliyo 2 ayda herseyin olurr biterr rahatca hemde

aynen canım ya heycanla beklıyorum zaman geçmiyo sankı=) birde gözümde büyüyo halılar perdeler bisürü incik cıncık en güzeli olsun diye ugrasırken telaşa kapılıyorum=) bide begenmekte cok zor okadar marka model vs kararsızlasıyo insan =)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…