- 8 Ekim 2012
- 17.027
- 9.184
- 448
ayy bende tekrara sardım bayağı, aptal aşık misali söylüyorum odamda..=)
yetişir yetişir canım yetişmese bile o kalabalıkta orjinal değil diye sorun olmaz bence..=) başka duygusallıklara bağladım bu gece haydi hayırlısı..=)
hayırlısı bebeğim =) Atakan ılgızdağ ; Hayat Arkadaşım diğer dans şarkımız
Oyyy ne güzel bende yedekte yok bu akşam şans eseri dinleyip tamam dedim du dinliyim canım..=)
ahhh kuzumbiliyorsun evde internet olmayacak ne zaman işe baslarım iş yerimde nete girebilirmiyim bilmiyorum anneme gelince girer en aızndan bi selam veririm ama ne sıklıkla olur bilmiyorum
işten cıkmamın tek pişmanlıgı bu oldu..çalışırken hersey oyun gibiydi ama şimdi ciddiyeti anlıyorum ayy kızlar görseniz şimdi nasıl aglıyorum zaten kücüklügümden beri beceremedim şu vedalarıçocukkende her yaz köye giderken aglardım babam bizi otogara bırakırdı ve gizli gizli babam gelmeyecegi için aglardım ya onlara birsey olursa diye..bu yasıma geldim hala onlar bi yere gidicem olsa ya bi daha göremezsem diye aglıyorum ve şimdi durduramıyorum aglamamı böyle giderse dügün günü bende makyaj falan kalmaz
aa, niye öyle bi davranış içindeler ki. hayır yani ne alaka.evet kuzum cıktım iştençok hızlı geciyor günler sıkılmaya vakit yok
aslında halada cok istemiyorum cok güzel oldular ama hala sacma geliyo tac..
valla ya cok az kaldı
hazırlıklarım kına için bitti şuanlık dügün içinde öyle yani elde yapılcak olanlar anlamındaatacagım gelin cicegide bitti
offf kızlar bunaldım herkes misafirsin sen el içine gideceksin..sonra seni gezmeye göndermezler evlenmeden iyice gezdirelim seni vs planlar yapıyolar..sonra bide şu el öpme işi yok amcaya bunu yok kv bunu götürürsün diyolar heee hicbirini götürmicem gitsem bile ki akrabalarına aylar sonra gideriz ama elimi kolumu sallayarak gitmeyi düşünüyorumbide ne bu ya herkes ölücem gibi davranıyo herkes bi iyi davranıyo artık eve gelen misafir bile benim için geliyo son vakit gecirelim diyo komsular falan off aglıyorum suan yeterrr
Bi bakmışsın hepsi tamamlanmışGüzel gidiyor canım nolsunocak şubat birkaç büyük parçayla geçince, ufak tefek birşeyler alabiliyoruz
Canım zaten yengesini istemeye gittiklerinde farklı il olmasına rağmen 30 kişi gitmişler, heralde onlar gene 30 olsa 10 15 biz olursak olacak baya kalabalık ev, oynanacak yer ara olacak mı sanmıyorum, ben sevmem zaten, ama nişan sonrası yemeğe çıkacağız, Cafe &Bar'aOrda oynayabiliriz bilemedim Zatern bizimkiyle başta ablam hemen oynar beni unuturlar Bizimki kolumdan çeker gerçi :26:
çokk güzel canımm
Kızlar günaydınlar =) geçelerdede yazmıştım buraya ama konu arasında kaldım heralde =) herkese öncelikle gönüllerince mutlu huzurlu yuva kurmasını diliyorum=) bnde eylül ayında ewlenicem ancak pazar belli olucak tarih =) cok fazla heycanlıyım ve yetişicekmi diye cok düşünüyorumhepimize Allah kolaylık versin =)
Aynen ocak ayında başladık bızde, beyaz esyaları aldık bi yandan ceyiz düzmekle ugrasıyorum. birde çalıştıgım için annem gidip bakıp alıyo ben netten ürünlere bakıyorumYetişir kız merak etme. Biz yeni yeni başlıyoruz hazırlıklara.
Aynen ocak ayında başladık bızde, beyaz esyaları aldık bi yandan ceyiz düzmekle ugrasıyorum. birde çalıştıgım için annem gidip bakıp alıyo ben netten ürünlere bakıyorumdaha adepte olamadım düğün evresine bu yuzden:) mesela gelinlik ne kdr süre önce bakılmaya başlanmalı hiç bir fikrim yok:/
canımmm sende benim gibi acelecisin galibaaa benn 6 ay önceden baslamıstım bütün hazırlıkları bitirmistim nerdeyse gelinligi 6 ay önceden secip dikimine baslattıydım delilik iste sanki zaman yetmicekmis gibi geliyo 2 ayda herseyin olurr biterr rahatca hemde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?