Günaydın canım benden iyilik, sen nasılsın
günaydın canım evet evet bencede kolay gelsin bizlereGünaydın kızlarrrrCumartesi çalışanları için 1 dk saygı duruşu
günaydın canım evet evet bencede kolay gelsin bizlere
Günaydın canım
nasılsın bakim :)
günaydın şeker :80:Günaydınlar
günaydın şeker :80:
Nasılsın kuzum provanın güzel geçmesine sevindim insanın içinin sevmesinden daha güzel ne olabilir ki
öyle tabi canım inşaAllah sende içene sinen bi gelinliğe sahip olursun bi dikilsin bakalım nolcak merak ediyorum gün geçtikçe çarpıntılarım artıyo
iyiyim şükür tatlım dün gelinlik provam vardı ona gittim nişanlım beni bekliyordu gelinlikçinin kapısında bana çiçek almış benim odunsu sevgilim çiçek almışneyse gelinliklere baktım yine dün doğru seçim yapmış olduğuma bi kere daha inandın benim beğendiğim yine bana gel gel diyordu sennasılsın canım sende durumlar nedir? accuk dedikodu yapalım
günaydın şeker :80:
inşaAllah canım inşaAllahÇok güzel olacaktır sanada çok yakışacaktır eminim canımAmin inşallah hepimize gönlümüze göre gelin olmak nasip olsun :123:
Günaydın canlarım sizlere bi sorum var dün kadın doğum doktoruna gittim muayene oldum ultrasonla, doğum kontrol hapı kullanmak istediğimi söyledim , bi sürü soru sordu migren var mı kalp hastalığı var mı diye baş ağrım oluyor ama migren teşhisi koymadi herhangi bir doktor dedim miranova yazdı adetin ilk günü başla baş ağrısı olursa hemen kes içme dedi, bende muallakta kaldim ya bana bi akıl verin yan etkisi gözümü korkutuyor
ben doğum kontrol hapı kullanmak istemiyorum
burda çok şey okudum, zararları çokmuş :26:
eşimin korunması da ne kadar mantıklı, güvenilir bilemiyorum
Günaydın canlarım sizlere bi sorum var dün kadın doğum doktoruna gittim muayene oldum ultrasonla, doğum kontrol hapı kullanmak istediğimi söyledim , bi sürü soru sordu migren var mı kalp hastalığı var mı diye baş ağrım oluyor ama migren teşhisi koymadi herhangi bir doktor dedim miranova yazdı adetin ilk günü başla baş ağrısı olursa hemen kes içme dedi, bende muallakta kaldim ya bana bi akıl verin yan etkisi gözümü korkutuyor
çok sevindim canım, arada romantikleşiyo demek ki
gelinliğini hangi semtten aldın canım? ben 2. provama gitcem haftaya
çok heyecanlıyım, acaba şimdiye kadar ne aşamaya geldi
günaydın özlemcim ne gibi bi etkisi olurmuş ki öyle baş ağrın olursa kes diyor :26:
şirinevlerde canım inci gelinlik var ordan diktiriyorum kadın geçen sene açtı fatihten taşınıp gelmişti ilk müşterisi benim nişanlığımı ordan diktirmiştimonun için gelinliğe oraya gittim 1300e kiralık dikiyor o yüzden ölçüm alındıktan sonraki ilk provamdı canım benimki bustiyer kısmını dikmişti iç astarını yani onu ölçütü tekrar işte bi dahaki provam martta olacak bakalım sen hangi aşamadaydın peki?
günaydın özlemcim ne gibi bi etkisi olurmuş ki öyle baş ağrın olursa kes diyor :26:
şirinevlerde canım inci gelinlik var ordan diktiriyorum kadın geçen sene açtı fatihten taşınıp gelmişti ilk müşterisi benim nişanlığımı ordan diktirmiştimonun için gelinliğe oraya gittim 1300e kiralık dikiyor o yüzden ölçüm alındıktan sonraki ilk provamdı canım benimki bustiyer kısmını dikmişti iç astarını yani onu ölçütü tekrar işte bi dahaki provam martta olacak bakalım sen hangi aşamadaydın peki?
o zaman aynı canımbenimde geçen gittiğimde ölçülerimi almıştı
sanırım şuan bustiyer kısmı dikiliyor ve alt etek kısmı da bu gittiğimde ayarlanıcak, ayakkabıyla gel dedi bana
bi de şimdi haftaya kadar ayakkabı almam lazımm :26: sen bakabildin mi canımcım ayakkabına :)
Yani canım ya etki kişiden kişiye değişir tabi ama kilo alımı , migren tetiklermis, sinir yaparmis sanki böyle bütün etkileri gorcem düğün öncesi pişman olucam gibi hissediyorum olmadı düğünden sonra başka doktora giderim
Almicam canım ilaç kullanmicambenim ayakkabım nişanda giydiğim olacak canım inci beyazı almıştım o yüzden ikisinde de giyerim diye almıştıkbenim eteğe var daha zamanımız var rahat rahat dikelim aceleye gelmesin dedi kadın
öyle varsa etkileri zaten kullanma derim ben canım ya çünkü kalıcı etkiler bunlar
ben doğum kontrol hapı kullanmak istemiyorum
burda çok şey okudum, zararları çokmuş :26:
eşimin korunması da ne kadar mantıklı, güvenilir bilemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?