- 14 Ağustos 2011
- 28.804
- 4.542
- 448
Ben evlendiğimde 27 mi bitirmiş olacağım.
Biz de evlendiğimizde toplam 3 yıla yakın bir süredir beraber olmuş olacağız. Ama toplam 3-5 ay aynı şehirde durabildik. Hep ayrıyız maalesef.
Bu yüzden azcık birbirimizi mi görsek gezsek tozsak diye düşündük :)
Allahım tarih 24 mayısı gösterecekmi geçmiyor günler
6 yıl bekledik 3 ay zor geldi
öyle valla
hazırlıklar nasıl gidiyor
hazırlıklar mükemmel gidiyor çeyiz alışverişi eşya alışverişi çok eğlenceliama henüz gelinliğimi bakamadım
maşallah o zaman
boşver geç alınmasından yanayım gelinliğin.. sonraya doğru beğenmemeye başlıyo insan artık
ben biraz zor beğendiğim için erken başlamam gerekirdisen ne durumdasın canım senin hazırlıklar nasıl gidiyor
ben de canım senin tam tersin doğum kontrol hapını evlenmeden 1 ay önce bırakıcam.
Yardımcı olabilirim.
kızlar bu doğum kontrol haplarını kullanmak istemiyorum ben ya..:26:
hem yaşım küçük, hem zaten kanamam az oluyo hepten gidecek..
çok kararsızım bu korunma konusunda..Tabikide Rabbim bilir çocuk olurmu olmazmı ama en azından okulum bitinceye kadar düşünmüyoduk, açıkcası korkuyorum kazara olursa diye
İnşallah Rabbim hepimize doğru zamanda hayırlı evlat nasip eder
Bir yan etkisini gördün mü canım birde hangi hapı içiyorsun ,bende taktım 2 gündür ya
Aynen canım adet düzenin iyi tam düğün öncesi atlatıyorum onları ilaç ara kanama, sinir, kilo ve şişkinlik bide migreni tetikliyormus tırtıl valla ama suan çok erken sansada bırakmak istemiyorumyok canım kullanmıyorum ben,netten okuduklarımla ve ordan burdan duyduklarımla kaldım
korktum kullanmak istemiyorum ama başka çarede düşünemiyorum ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?