2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

ben de sevmem de adet yerini bulsun die işte

Selam canım, Allah kavuştursun öncelikle
Hemen konuya bende pat diye giriş yaptım, hiç sevmem dantel türünü ama malum adettendir diyorlar ya ayar oluyor insan
Napalım annelerimizide kıramıyoruz

Son düzenleme:

Ben 9 aydır nişanlıyım. Ama mecburi hizmetteydim, yeni taşındım Ankara'ya. Evlenince de burada olacağımız için yeni başladım ufak tefek şeyler almaya.

Trabzon çok güzel bir yer. Muhakkak gez.

ben de sevmem de adet yerini bulsun die işte

Kayınvalidem salon takımı yaptırmış bana, anneme diyorum sen sakın yapma da alma da. Gerç pek alası da yok gibi.

Ben 9 aydır nişanlıyım. Ama mecburi hizmetteydim, yeni taşındım Ankara'ya. Evlenince de burada olacağımız için yeni başladım ufak tefek şeyler almaya.

Trabzon çok güzel bir yer. Muhakkak gez.

Bende 1 yıl, 2 aydır Ankara çok büyük yer ya, nişanlım askerliğini orda yaptı 2. kez gittim oraya ama hiç sevesim gelmiyor :44:
Herşey gönlünce olsun canım, mobilyalarına baktım da çok güzeller Ağız tadıyla kullanmak nasip olur inşallah

Selam canım, Allah kavuştursun öncelikle
Hemen konuya bende pat diye giriş yaptım, hiç sevmem dantel türünü ama malum adettendir diyorlar ya ayar oluyor insan
Napalım annelerimizide kıramıyoruz

selam..teşekkürler canımmdediğin gibi kıramıyoruz napalımsenin de pek bişi kalmamışş

sonradan da alınabilir bana göre yaa..

Hoş buldum :) Düğün ağustosun sonunda :) Mardin'de :)

Korunma yöntemlerini okudum da.. Benim de en büyük derdim bu.. Çocuk düşünmüyoruz biz.. Dediğin gibi geri çekme riskli bir yöntem. . Doğum kontrol hapları da bazı ciltleri, vücutları olumsuz etkiliyormuş Kilo aldılarabiliyormus, yan etkileri var yani Napcaz bilmiyorum..

öncelikle hayırlı olsun canım..sen de mardinlimisin yoksa mardine gelin mi gitceksin?

Son düzenleme:
ne güzel=)ben de mardin'de yaşıyorum..nasıl tanıştınız pekii?merkeze mi gelceksin?

Aaaa :) Peki sen Mardinli misin? Evli misin ya da evlenecek misin? :) Canım nişanlım Mardinli olduğu için düğün Mardin'de olacak İstanbul'da yaşayacağız yani :) Sen napıyorsun Mardin'de? Ailen mi orada?

Aaaa :) Peki sen Mardinli misin? Evli misin ya da evlenecek misin? :) Canım nişanlım Mardinli olduğu için düğün Mardin'de olacak İstanbul'da yaşayacağız yani :) Sen napıyorsun Mardin'de? Ailen mi orada?

evet mardinliyim ailemle yaşıyorum..mayıs gibi nişan eylül gibi de düğün düşünüyoruz evlendikten sonra da burda yaşıcaz..peki senin nişanlın mardin merkezde mi nasıl tanıştınız?bi de ben bi başlığında batman gibi bişi gördüm demin göçmeniz istanbulda yaşıyoruz dedin?

Doğrudur, annemin mesleğini söylemem doğru olur mu bilmiyorum ama :) Annem mesleğinden ötürü şehir şehir dolaşan bir kadın ( memur değil :) ) Annemden ötürü Batman'da 2 yıl lise okudum, sonra İstanbul'da tamamladım eğitimimi. Oralardan çok etkilenmiştim. Bi de tam lise dönemim, ergenlik yıllarım.. En iyi arkadaşlıklarım orada kuruldu hala devam da ediyor.. Kendimi oralı gibi hissediyordum, hatta şivem bile oluşmuştu :) Bu yüzden eşimin de o bölgeden olmasını istedim sanırım, Nişanlımı tercih etmemin sebeplerinden biri de Mardinli olması :) Nasıl tanıştık.. Biraz ilginç bir tanışma oldu bizimki.. 1 mayısta tanıştık :) 1 mayısta Taksim'de direnirken tanıştık Ve evlilik teklifim de gezi direnişinde gezi parkında oldu Nişanlımın ailesi Mardin'de ama nişanlım İstanbul'da çalışıyor nişanlım avukat. Annemin mesleği de hukuk üzerine:) Böyle işte..

anladım canım hayırlısı olsun..mutluluklar şimdiden..

anladım canım hayırlısı olsun..mutluluklar şimdiden..

Teşekkür ederim, sana da mutluluklar.. Benim senden Mardin konusunda bilgi almam lazım? Kuaföre falan orada gideceğim mecbur.. Hangi kuaförü ya da kuaförleri önerirsin? Bir de fotoğraf çekimi orada da olacak.. Önerdiğin yer ya da yerler var mı? Başka konularda da önerilerin olursa dinliyorum canım..

olur canım..bu arada annenin mesleğini merak ettim ben ya?=)

anladım..neden sevmiyosun peki?

Annemden dolayı değil de şu anki 'adalet' sisteminin nasıl işletildiğini biliyorsundur az çok.. Olanlar, yaşananlar.. Tecavüzün normal görüldüğü, ölenlerin , katillerin hesabının sorulmadığı bir 'adalet' sistemi.. Bu yüzden ne bileyim ya.. Öyle işte :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…