Canım ne oldu hayırdır neden iptal ettirdinizİnşallah başka aksiliklerle karşılaşmazsınız kuzum arada geldimi üst üste geliyor işte sen içini ferah tut gönlüne göre olacak inşallah herşey Çok soğuk evet geldide yine gidecek yarın yağmur yok gösteriyor İsatnbulda:18:
sorun çıkartıyorlar canım ya kimseye sormamışsız falan filan yok pahalı yok güzel değil yok şöyle böyle dediler bende arattım adamı iptal ettirdim canımüstüne bide nişanlımla tartıştım bugün ya yarın gün alcaktık herşeyim tamam benim ama beyefendi tahlil bile yaptırmamış deli oldum ya izin aldım yarın için ama bizimki deli etti beni eğerki yarın işimi halolmazsa atarım yüzüğü dedim oda suratıma kapattı telefonu bana yalan söylemiş bi haftadır ya varmı böyle bişey kuduruyorum şuan sinirden inanki
Canım sakin ol sakın sinirle bir hareket etme sakın kuzum sonradan pişman olacağın kararlar vermeNişanı atarım demeseydin keşke üzülmüştür nişanlında az bir zaman kalmış stresli gerginlisiniz olur böyle aksilikler canım o da sen stres olma diye söylememeiştir haklısın sende izin almışsın ona göre Aileler neden sorun çıkarıyorlarki kullanacak olan siz değilmisiniz iptal ettirmeseydin keşke biz beğendik aldık deseydin gönlümüz bunu sevdi diye nazlanarak söyleseydin olmazmıydı çok üzüldüm bu durumlara
annem o kadar sinir bozucu konuştu ki mobilyalardan soğuttu resmen beni inanki ilk başta dedim anne biz kullancaz nie sorun yapıorsun ki ben ödemem onun naparsanız yapın dedi e bende 6binlik yatak odasını adamın ailesine yükleyemem ki nişanlım beni düşünseydi bana yalan söylemezdi 1 haftadır git al raporu git al raporu dedim ben ona ama o bana tamam tamam dedi hep bu kadar sorumsuzluk olmaz ki neyse yarın alır dedim ama adam daha kan tahlillerini vermemiş ve biz o gün konuştuk bana verdim tahlillerimi dedi + b,de kendini haklı görüyor biliyor musun ne var bunda niye büyütüyorsun diyor bana sonra kader sinirli agresif çabuk parlayan oluyor sorumsuzluk değilde nedir ki bu ben yıllık iznimden bi gün heba ediyorum sırf o istedi diye yoksa yarım günde halledip işe gelecektim ama yok işte
kızlar aklıma takılan bişey oldu yardımcı olurmusunuz evliler de varsa aramızda:26::26: bizim düğün tarihimiz 13 haziran nikah saatimiz kesin olmamakla beraber 21:30 sizce geç bir saatmi? yaz saatlerini ve cuma oluşunu göz önüne alırsak eğer,birde nişanlım ve ben çıkış yapalım hemen nikaha geçelim istiyoruz başka nikah dairelerine bakıcam geç olur derseniz :26::26:
Çıkış 21:30 ise canım sadece nikahmı olacak düğünde nikahtan sonra olacaksa geç geldi bana en geç nikah masasına oturma 20:00 olmalı çünkü pasta kesme,dans,takı töreni rahat 2 saat sürüyor zaten geriye 1-2 saat oynamak kalıyor sadece tabiki karar sizin ama bana öyle geldi
nikah düğün tatlım, ama dedim ya hem yaz ayı hem iş günü kimse 20:00 da gelmez ki :26::26:
Cuma olması aslında haklısın bir yerde iş saatleri ama çıkanlar 8 dede gelebilir 20:30-21:00 saatlerine alsanız en azından canım yetişemezlermi:26:
bi kaç memurluğa sorduk yoktu canım en son bi yerde bulduk o da bu saate işte ama kesin değil daha raporlarımız çıkıcak sadece bize ayırdı telefonda yarın bi kaç memurluğu daha arıcam en azında 21:15 ya da 21:20 gibi bulsam o bile iyi ama ben bile yaz düğünlerine 21:00 den aşağı gitmiyorum başlamıyor çünkü
Canım konuşsan izin olayını erteleyemezmisin boşuna gitmesin 1 gününannen seni en çok anlayan insan olmalıyken senin üzülmene göz yumması çok kötü kuzum kendini üzme haklısın bir yatak odası 5-6 binden aşağı değil kendi imkanın yoksa ne yapacaksın Nişanlın düşününce senin haklı olacağını anlayacaktır şimdi üste çıkmak adına öyle söylüyordur
Bir konuş canım inşallah 10 dakika bile farkeder tabi kiBu düğün saati benim takıntım canım inşallah nasip olursa nikahta yapsak vallahi düğünde yarım saat öncesini yazıcam davetiyeye erkenden başlasın zaten otobüs tutulacak gelenler için erkenden mekana gelsinler en geç 19:30 da başlatmak istiyorum:123:
yarına benim randevum var doktorla ama canım cuma günü aldım anca bugün bulabildim randevuyu ondan ben raporumu hazırlayıp kendisine vercem yapsın kendi başına yapamıyorsa da kendi bilir yapacak bişey yok yazık değil mi bana ya o kadar uğraşıyorum biraz özen gösterse nolur kiiannem desen ayrı bi dert zaten ödeyemeyiz tamam biliyorum ama bana destek ol en azından taksitlerine yardım ederim de ne bilim yani yanımda ol yani ama yok işte
güzelmiş allah gönlüne göre versin canım,biz şu anki aşamaya kadar çook sıkıntı çektik ama istediğimiz tarihe istediğimiz salonu tuttuk düğün günümüz nişanlımın doğum günü bizde işte dediğim gibi çıkış yapıcaz hemen nikaha geçmek istiyoruz yarın mesaiyle beraber aramam gerek bi kaç yeri daha
Amin canım cümlemizin inşallahNe kadar güzel özel bir güne bir özel an daha ekleniyor maşallah İnşallah bundan sonrada istekleriniz hayırlısıyla sorunsuz bir şekilde olur canım
amin amin hepimizin allah tüm yuva kuranlara yardım etsin inşallah canım
kızlar merhaba.
Bugün özel tıp merkezini aradık. sağlık raporu vermiyorlarmış nikah için.
sağlık ocağına başvurucakmışız.
sizin nasıl olmuştu sağlık ocağı maceranız?
kızlar merhaba.
Bugün özel tıp merkezini aradık. sağlık raporu vermiyorlarmış nikah için.
sağlık ocağına başvurucakmışız.
sizin nasıl olmuştu sağlık ocağı maceranız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?