2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Günaydın kızlarr,
Meğer yağmuru ne çok özlemişiz

Günaydınla tünaydın arasında kaldım merhaba heyecanlı gelinler

Günaydın Kızlar

günaydınnn sizlere de kızlarr nasılsınıız?? ben kötü bi ptesinden sonra bugün iyiyimmm şükür pazar günü aldığımız mobilyalarımız dün sinir bozucu olaylardan dolayı iptal ettik 1 hafta mobilya görmek duymak istemiyorum aksilikler bırakmıyor peşimi bi türlü neyse sinirim geçene kadar en azından yağmur hoşgeldiii iyiki de geldi ama soğuğunu almadan gelseydi daha iyiydi

Herkese güzel bir İzmir öğleninden merhabaaa sabahtan beri nikah işleri ile uğraşıyoruz,anca geldim işe

nişanlım ve ben buca da ikamet ettiğimiz için buca evlendirme dairesine gittik dış nikah için ama istediğimiz gün kalmamış oraya bak buraya bak en sonunda bozyaka evlendirme de bulduk 21:30 da:26::26:

sonra gittik kan verdik falan cuma kan sonuçları ve nakil evraklarını alıcam,pazarteside evlendirme memurluğuna gidip işlemleri bitiricez

acaba 13 haziran için 21:30 uygun mu?

Merhaba biblodeniz, nikah nerede olacak? Bence çok takma kafana çünkü zaten insalar düğünlere 20:00 - 20:30dan önce gelmiyorlar. hem biraz sabırsızlanırlar, fena mı?

Merhaba biblodeniz, nikah nerede olacak? Bence çok takma kafana çünkü zaten insalar düğünlere 20:00 - 20:30dan önce gelmiyorlar. hem biraz sabırsızlanırlar, fena mı?

canım nikahımız düğünümüzle bir olucak,bende öyle düşünüyorum hem cuma iş günü insanlar işten çıkıp eve gidicek gelicek falan 21:00 da anca toparlanılır diye düşünüyorum ama bilemedim işte :26::26:

Hem de Cumaysa daha iyi işte, nikah anını kaçırmayın diye öyle istedik dersin :) önemli olan o günü hep mutlu anılarla hatırlaman, yoksa nikah gece yarısı olsa ne olur. kendini olumlu motive etmelisin :)

Hem de Cumaysa daha iyi işte, nikah anını kaçırmayın diye öyle istedik dersin :) önemli olan o günü hep mutlu anılarla hatırlaman, yoksa nikah gece yarısı olsa ne olur. kendini olumlu motive etmelisin :)

doğru söylüyorsun evet hem 21:30 da geç bi saat değil anca yani

bizim de düğünümüz 2 Hazirandaydı, gerçi nikah öğlendi ama yine de insanlar 21:00 gibi tam toplanmıştı. şimdiden mutlukuklar

öyle tabi kide ben olsam bende işten çıkıp eve gidicem anca 21:00 de orda olurum,amin canım hepimize düşünmem yapmam gereken o kadar çok şey var ki püüff

öyle tabi kide ben olsam bende işten çıkıp eve gidicem anca 21:00 de orda olurum,amin canım hepimize düşünmem yapmam gereken o kadar çok şey var ki püüff

bizim 2 sene olacak Haziran'da ne zaman istersen elimden geldiğince yardımcı olurum. bu arada makyajla ilgili herhangi bir sorun, ihtiyacın olursa da

bizim 2 sene olacak Haziran'da ne zaman istersen elimden geldiğince yardımcı olurum. bu arada makyajla ilgili herhangi bir sorun, ihtiyacın olursa da

ayy ne kadar güzel inşallah herşey yolundadır. Açıkçası henüz kuaför işini ayarlamadım saç makyaj aklımda var hatta resimli var ama onlara sıra gelmedi henüz,sen izmirdemisin

ayy ne kadar güzel inşallah herşey yolundadır. Açıkçası henüz kuaför işini ayarlamadım saç makyaj aklımda var hatta resimli var ama onlara sıra gelmedi henüz,sen izmirdemisin

Çok şükür yolunda
Kına gecesi falan da yapacak mısınız? Evet ben İzmir'deyim. Düşünmeye başladığında özelden mesaj atarsın istersen. :)

benide ekleyinnnnn 19 agustos 2014 :)

Canım ne oldu hayırdır neden iptal ettirdinizİnşallah başka aksiliklerle karşılaşmazsınız kuzum arada geldimi üst üste geliyor işte sen içini ferah tut gönlüne göre olacak inşallah herşeyÇok soğuk evet geldide yine gidecek yarın yağmur yok gösteriyor İsatnbulda:18:

Çok şükür yolunda
Kına gecesi falan da yapacak mısınız? Evet ben İzmir'deyim. Düşünmeye başladığında özelden mesaj atarsın istersen. :)

Evet çok büyük olmasa da yapıcaz kına gecesini dışarıda o da,tamam canım şu gündemdeki işleri halledelim nikah tarihi daha kesinleşmedi o zaman konuşuruz yine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…