2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Anladım canım kararsızlık çok zor yaaa. Bakalım orda karar veririrz artık :)
Çalış canım çalış çalışanın her zaman +s oluyor...

Kesinlikle geçmez canım.
Amin inşallah canım çok saoalsın. :))

Canım nasılsın. Benim daha vizelerin bgün 2. günüydü gir çık yapıyorum anlayacağın :)
Ben iyiyim canım hafta sonu sinemaya neye gitsek diye düşünüp düşünüp duruyoruz hehe :))
Ayağım daha iyi diyelim canım sızlaması bitmez...
Yok tatlım ama istersen 22 Nisan 2015 olabilir yıl dönümü ya daa
16 Mayıs 2015 te olabilir aşkımın doğum günü hehehe :))
Amaa her ne kadar kurbanda olmasını istemesemde 18 Ekim 2014 te olabilerrr :))
8 Kasım 2014 gönüldeki gün gelde ortak yolu bul :))

Son düzenleme:

Anladım canım kararsızlık çok zor yaaa. Bakalım orda karar veririrz artık :)
Çalış canım çalış çalışanın her zaman +s oluyor...

Kesinlikle geçmez canım.
Amin inşallah canım çok saoalsın. :))

Canım nasılsın. Benim daha vizelerin bgün 2. günüydü gir çık yapıyorum anlayacağın :)
Ben iyiyim canım hafta sonu sinemaya neye gitsek diye düşünüp düşünüp duruyoruz hehe :))
Ayağım daha iyi diyelim canım sızlaması bitmez...
Yok tatlım ama istersen 22 Nisan 2015 olabilir yıl dönümü ya daa
16 Mayıs 2015 te olabilir aşkımın doğum günü hehehe :))
Amaa her ne kadar kurbanda olmasını istemesemde 18 Ekim 2014 te olabilerrr :))

Amin canım saolasın seninde ne güzelmiş aldığın şeyler öylee... Sağlıkla kullanmanız nasip olsun canım benim.
Sen nasılsın cnm?
Benim daha 8 sınav var ahh canım.
Açıklasınlar istiyorum hehehe
Hadi yaa canım benimm çevrede de herkes ağlamış falan bu yorumlara şok oldum resmen :)
Bakalım cnm yaa iyi bir düşünmek gerekiyor o zaman ahh

Son düzenleme:
Selam kizlar,
sizler gibi bende 2014 agustos ayinda gelin olacagim.
Bizim iliskimiz 2006 Subat ayinda basladi ve en zor ayri ayri ülkelerdeyiz
Bizde 30 Agustos 2012 de sözlendik. Ve normalinde seneye yaza ni$animiz olacakdi ama sanirim ni$an yapamayacagiz maddi durumdan dolayi... COk isterdim ama olmayinca olmuyor malesef off

canını sıkma canım kendi aranızda çevrenizi çağırıcağınız bir nişan yaparsınız.
bende 22 temmuz 2011 de sözlendim.
mart 2012 de nişanlandım.
durum muallakta?!!!
ne zaman evleniceğim belli değil yani...

Canimi SIKMIYorum ama üzücü birsey ni$an olmamasi cok istiyordum... Hani aileme dedim aile arasi evde yapalim sözdeki gibi demisdim hayir dediler. O paraya almanyada ayri bir dügün yapariz vs vs gibisinden konusuldu. Ee ailem öyle diyincede banada boyun bükmek kaliyor... Gerci bakma bende agustos 2014 yazdim ama oda kesin degil.. O bizim tahminimiz..InsALLAH biran önce mutlu oluruz Tugcecancim

Bu kadar sene sözlü kalmana ailen ne diyor canım?
Sence sabretmelimiyiz?

Bu kadar sene sözlü kalmana ailen ne diyor canım?
Sence sabretmelimiyiz?

Canim dedigim gibi iste bu sene sözlendik biz 30 Agutosda. Gönül isterki daha erken evlenebilmek ama öyle bir lüksümüz yok. Cünkü ben almanyadayim ve almanyadan türkiyeye ben temelli gidecegim hic bilmedigim tanimadigim bir cevrenin icerisine..Temelli türkiyeye gidecegim icin almanyada oturumumu öldürmemek icin alman vatandasligina gecis yapiyorum ve bu 6-18ay arasi kadar sürüyor ondan erken evlenemiyecegiz. Ve benim ailem anca yazdan yaza türkiyeye gidebildigi icin anca 2014 de dügün olacak. Sabretmeye gelince insan gercekten sevildigini hissettiginde gercekten sevdiginde Her türlü her halukarda sabrediyor. Sabretmeye o vakit degiyor. Bak ben 6.5sene sadece sözlenebilmek icin bekledim. Cünkü o türkiyeden oldugu icin ailem karsiydi. Ve simdi 3 ay snr insALLAH 7.senemizde bitecek.Insan dogru insani buldukdan sonra niye sabretmesinki? Tabiki bu i$ler karsilikli:) Biz liseden beri beraberiz iste..:)

Anladım canım. Bende sabrediyorum. ama işte yaş 30 oldu benim. belki ondan biraz aklıma soru takılıyor.
Ama haklısın insan sevdikten sonra bekliyor.
İnşallah sonumuz hayırlı olsun canım.
Allah mahçup etmesin.

Üzülme canim dogru insan oldukdan sonra insan yasini bile önemsemiyor ama bizim türk milleti ayy evde kaldi muamelesi yapiyor. Sakin öyle seylere kulak asma:)

Bitsin bu finallerr yiterr :))
Bugün kıyamam aşkıma ben rahatsızlandı birde onun yanına gittim ama iyi şuan çok şükür.
Zaman geç artık geçç

Nasılsınız kızlar hepiniz iyisinizdir umarım

Üzülme canim dogru insan oldukdan sonra insan yasini bile önemsemiyor ama bizim türk milleti ayy evde kaldi muamelesi yapiyor. Sakin öyle seylere kulak asma:)

yok canım asmıyorum da daha evlenemiycez deyince insanlar garip karşılıyorlar.
yeni iş açtı da borçları var şuan diyorum ne yapıyım.
Allah büyüktür.

çok sağol bitanemm beğenmene sevindim güzel, musmutlu günlerde kullanalım inşallah
Benim de deli gibi alasım var, ama malesef taşınma ihtimalimiz var bu 1 yıl içinde falan. O yuzden kırılacak tarzda şeyler alamıyorum
Sevgilim kendisi eve çıkmayı düşünüyor atanırsa, o zaman onun evini çeyiz sandığım haline getireceğim

bunlar çoooook güzell.. güle güle kullan tatlımm...hatta daha dün annemle english home a gitmiştik, bunlara baktık alsak mı diye de, sonra dedim bi indirim yakalarım belki, bekleyeyim birazz... :))
çok sağol canımm, bence biraz daha bekle, büyük ihtimalle mağazası da indirime girer yakında, ya da internetten de üye olabilirsin, belki hediye çeki gelir sana da. 3,90tl kargo ücreti. bazen kargo ücretsiz oluyor hatta. 2-3 gün içinde de geliyor.

Teşekkürler kuzum, begenmenize çok sevindim gerçekten
Filme gelince de, konusu çok güzel olduğu için daha önce orijinalini izlemeyenler genel olarak çok beğeniyorlar. Gidecekseniz veya gittiyseniz bile orijinalini muhakkak izleyin. Filmdeki yapmacıklıklar aşırı gözüne batıyor o zaman
Sınavlarını sağ salim atlatırsın inşallah canım.

Benim sınavlarım da bitti sonundaa

canım inş vizelerin iyi geçer

canım geçmiş olsun, darısı finallerin başına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…