günayydınn kızlarrr cok mutsuzumm nisanlım dün emara gitti ceken bayan bu yasta bel fıtıgı olmussun cuma doktora görün demis
sitede yeni oldugum için size özel mesaj gönderemiyorum ama ben
kenarlarından demirleri oluyor ya dik durması ve beli sarıp sıkıştırması için kalın kemeri oluyor içten demir o yüzden hareket edemedi kuzenim ama tabi denemeden bilemeyiz :)
Kizlar nisanligimi teslim alir almaz sizinle paylasicam :) bi nisan gecse gitsedee su dugun islerini hemen halletsek iki telas bi arada simdi
Hayırlı olsun canım, daha nişan olmadımı sizinde,
Sende arayı az tutmak isteyenlerdensin sanırım, bende öyle
Yazabilirsin canım
kenarlarından demirleri oluyor ya dik durması ve beli sarıp sıkıştırması için kalın kemeri oluyor içten demir o yüzden hareket edemedi kuzenim ama tabi denemeden bilemeyiz :)
evet canm oyle istedik en dogrusu o bu streste cok tartismaya sıkıntya neden oluyo az olmasi en iyisisenin ne zaman benim 13nisan canim:)
bende19 agustos 2014 geliniyim benide ekleyin listeyee :)
Benim daha tam tarih belli değil canım, Temmuzda düşünüyorum ama, bayram bir geçsin daha iyi olur diyorum.
Ekledim canım mutluluklar dilerim
Benim daha tam tarih belli değil canım, Temmuzda düşünüyorum ama, bayram bir geçsin daha iyi olur diyorum.
Ekledim canım mutluluklar dilerim
Selam güzel gelinleerr
selamlar sanırım aynı gün evleneceğiz :)
Aaa evet öyleymişNaber canımm, hazırlıklar ne durumda
Kınan ne zaman olacak peki, benim 20 Haziran
kızlar birşey daha sorucam yaaabiraz özele kaçıcak ama sormak geldi içimden gelinliğin altına jartiyer mi giyceksizniz?? benim kuzenim jartiyer giydi ama çok rahatsız edici bişeymiş hareket edemedi falan :)bende kararsız kaldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?