2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Biz de 21:00 a aldık canım anca işte insanlar 8 de gelse dans et vs. derken o saate de gelir memur ben erken diye düşünmüştüm ama memur tüm gün boş ama en ideal saat 21:00 oldugu için onu öneririm dedi

Biz de 21:00 a aldık canım anca işte insanlar 8 de gelse dans et vs. derken o saate de gelir memur ben erken diye düşünmüştüm ama memur tüm gün boş ama en ideal saat 21:00 oldugu için onu öneririm dedi

canım valla ben 8 de geliceklerini sanmıyorum yani hem haziran ayı hemde cuma günü ben açıkçası yaz düğünlerine hele de iş günüyse 9 dan aşağıya gidemiyorum yani ,biz dans falan değil de anans edilicez çıkıcaz nikaha geçicez öyle istiyorux

Biz haftaya ayarlayacağız nikah memurunu. Akşam saat 19.30 gibi düşünüyoruz. 21.30 çok geç bir saat gibi geldi bana. O saatte nikah kıyılsa, sonra danslar, oyunlar, takı töreni,pasta kesme falan. Çok geç biter.

21:30 geç tabi ama kimse de yaz günü 8 de gitmiyor düğüne hem iş gününde yani ben izmirdeyim bulunduğum düğünlerde böyle

21:30 geç tabi ama kimse de yaz günü 8 de gitmiyor düğüne hem iş gününde yani ben izmirdeyim bulunduğum düğünlerde böyle

Belki orada öyledir bilemiyorum ama kayınbiraderim evlendi yazın, cuma günü akşam 7.30daydı nikah, herkes gelebildi.

Olsun canım, güzel güzel evlenelim :)

düğünmüydü yoksa nikahmıydı

Nikahlı düğün :)

Bizimki de öyle olcak.

O değil de şimdi benim durumumda başkası olsa çingenelik yapardı.

Nişanlım evin en büyüğü, kendisinden 4 yaş küçük erkek kardeşi bizden 1 sene önce evlendi. Biz bu yaz evleniyoruz.
Düğünümüz aynı gün. Onların da 23 ağustostu, bizim de 23 ağustos.

Düğünümüz aynı yerde, konsept aynı, kuaförlerimiz aynı gelin arabamız aynı :) Gelinlikçimiz aynı.

Hatta koltuk takımlarımızın renkleri de aynı. Yeşil kırmızı ve hardal sarısı :)

Ama hiç önemsemiyorum böyle şeyleri. Bazen nişanlım soruyor sorun oluyor mu diye, kendisini ikna edemiyorum problem olmadığına.

çok ilginç peki neden herşey aynı :44:

çok ilginç peki neden herşey aynı :44:

trabzon'un en güzel yeri bence düğün yapacağımız yer. Kayınpederimin de tanıdığı o yüzden orayı beğendik ikimiz de. Organizasyon şirketi de ora ile anlaşmalı, başkası olmuyormuş. Gün tamamen tesadür. Biz 30 ağustos cuma için yer bulmuştuk orada, sonra 23ündekiler iptal ettirmiş, biz öne çektik tarihimizi. Kuaför de çok beğendik, ben de dedim aynı yer olsun diye.

Mobilyalar da aslında krem istiyordum, nişanlımın özel isteği ile o renkler oldu, kardeşininkileri de pek beğendiğindne ötürü.

yani salon kuaför tamam ama düğün günüm ve eşyalarım bana özel isterdim ben :26: neyse canım önemli olan sizlerin geçimi allah mutlu etsin

ankaralı olupta mobilyasını ankaradan alan biri varmı :) nerden aldı yada güzel mobilyaları olana nereler var bana yardımcı olun kızlar

evet gördüm mobilyaları sade ve şık :) ben biraz contry tarzı istiyorum ama kararsızım enza home falan baktım hala araştırıyorum aklınızda başka markalar falan varsa söleyin

Bellona ve İstikbal beğenmedim Çok klasik mobilyalar var.

Aradığın modelleri ikea da bulabilirsin canım. Ama nispeten daha pahalı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…