evet çok çabuk bitiyor şimdiden ayarlamaya çalışıyorum ki herşeyimi sonra çok telaşlı olucagım için çogu seyi unutabilirim :26::26:
gelin ayakkabısını topuklu kopçalı bi model düşünüyorum normalde topuklu ayakkabılar da çok rahat edemiyorum
bi de babet alıyım diyorum yanımda dursun rahat edemezsem degişrim arada
kızlar ben bunları almayı düşünüyorum netten nasıl sizce
benim 60 günüm kaldıı hem üzülüyorum hem seviniyorum nasıl karmaşıklık bu
kızlar ben bunları almayı düşünüyorum netten nasıl sizce
ben gelinlik ayakkabı kınalık işini nisanda halletmeyi düşünüyorum henüz onlara zaman var şimdi nikah tarihiyle uğraşıyoruz,ve de eşyalar ile
ben gelinliği hallettimde çiçek taç ve ayakkabısı kaldı araştırıyorumda ayakkabıyı begenemedim
bizim çogu büyük iş bitti çok şükür ev tutldu temizlendi beyaz eşyalar mobilyalarım gitti
dügün yeri halledildi gelink içindde bekliyorum ilkbahar yaz sezonu açılsın diye
mart sonu gibi baksam geç mi kaşlırım acba
Geçmiş olsun canım sıkma canını doktora gitsin mutlaka belki değildir :26:
Yakın akrabalar mı canım bunlar kuzen gibi? Öyleyse eğer neden aynı güne alıyorlar? Çok saçma.
Üzme canım sen kendini.
Aaa 37 hiç bir şeycik.
Bir an önce geçsin günler bence de. Su gibi :)
kızlar birşey daha sorucam yaaabiraz özele kaçıcak ama sormak geldi içimden gelinliğin altına jartiyer mi giyceksizniz?? benim kuzenim jartiyer giydi ama çok rahatsız edici bişeymiş hareket edemedi falan :)bende kararsız kaldım
bende giymek istiyorumbir günlük hareket edemeyim nolcak yani diye düşünüyorum sonuçta bir seksipalitesi var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?