2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

evet çok çabuk bitiyor şimdiden ayarlamaya çalışıyorum ki herşeyimi sonra çok telaşlı olucagım için çogu seyi unutabilirim :26::26:

ben gelinlik ayakkabı kınalık işini nisanda halletmeyi düşünüyorum henüz onlara zaman var şimdi nikah tarihiyle uğraşıyoruz,ve de eşyalar ile

gelin ayakkabısını topuklu kopçalı bi model düşünüyorum normalde topuklu ayakkabılar da çok rahat edemiyorum
bi de babet alıyım diyorum yanımda dursun rahat edemezsem degişrim arada

bende babet alıcam yanıma yorulmamak için fotograf cekinirken babet yada beyaz converse giyecem :44:

bizim çogu büyük iş bitti çok şükür ev tutldu temizlendi beyaz eşyalar mobilyalarım gitti
dügün yeri halledildi gelink içindde bekliyorum ilkbahar yaz sezonu açılsın diye
mart sonu gibi baksam geç mi kaşlırım acba

Ohh ne güzel

bence model belirle benim modelim hazır sadece diktiricem

Geçsinde canım ama bi garibim bu aralar, tamamen duygusala bağladım

bencede bir model belirle :) ben arastırdım buldum gelinlikçi dediki '' keşke bütün müşterilerimiz böyle olsa çogu gelin ne istediğini bilmiyor çok zorlanıyoruz kendide çok zorlanıyor dedi :) bence sende bi model belirle kafanda

benimde çoğu iş bitti çeyiz tamamen bitti gelinliği hallettim beyaz eşyayı hallettik düğün yeri nişan ve kına yeri bitti daha 6 ay var ama olsun yavaş yavaş hallediyoruz :) geriye kuaför nişan elbisesi kına elbisesi ayakkabı gelinlik saç bide mobilyalar kaldı :)aklıma gelenler bunlar

kızlar birşey daha sorucam yaaa biraz özele kaçıcak ama sormak geldi içimden gelinliğin altına jartiyer mi giyceksizniz?? benim kuzenim jartiyer giydi ama çok rahatsız edici bişeymiş hareket edemedi falan :)bende kararsız kaldım

bende giymek istiyorum bir günlük hareket edemeyim nolcak yani diye düşünüyorum sonuçta bir seksipalitesi var

bende giymek istiyorum bir günlük hareket edemeyim nolcak yani diye düşünüyorum sonuçta bir seksipalitesi var

ben çok rahatsız olduğunu düşünmüyorum :44::44:

Sabahtan geceye kadar üstümüzde durmasa da olur sanki,yani düğün salonuna geçilmeden önce giyilebilir yada salonda gelin odasında kimse yokken ne biliyim aklıma geldi şimdi bütün gün rahatsız olunacağına 3-4 saat idare edilebilir

kenarlarından demirleri oluyor ya dik durması ve beli sarıp sıkıştırması için kalın kemeri oluyor içten demir o yüzden hareket edemedi kuzenim ama tabi denemeden bilemeyiz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…