- 23 Aralık 2008
- 874
- 77
- 323
- 36
satın alman daha iyi olmuş canım kuzenim 4 yıl önce kiralamıştı 100tl idi çünkü seninki ona nazaran sıfır ve senin yani bulursam senin aldığın fiyata bende alcam
evet canımmm şükür
hosgeldin caaanıımmmmm
Eminönü'ne gidersen dediğim yere uğra çok çeşit var canim 3 haftadan az kaldı çeyiz in gitmesine plastik eşyalar alicam, kek kalıpları ,bardaklar, eksik bitmiyor :)
Canım ne aldın Eminönü'den ne varmış kaçırmayayım bende gidicem o taraflara 1-2 haftaya inşallah bilgim olsun
Şimdi canimcim ilk Unkapanında imcye gittik bütün evin tül perdesi için 1 250 ye anlaştık oradan eminonune gittik corapci han var, kürkçü Hana gelmeden daha asagida orada üst katta bindallı var büyük bi yer diğerlerine göre 220 tlye bindallimi terligimi bide fesimi aldık, pasabahcenin fabrika satış mağazasına gittik ama çok kalabalık fiyatları da çok uygun değil ama çekmece için kaşıklık, kesme tahtası bide 2 takım bıçak aldım mavi saplı, sonracigima Eminönü pttnin arkasında Şark han var toptancı yeri 4-5 katlı orası çok uygun kına malzemeleri, her çeşit aksesuar var takı kurdelasi aldık ama aksesuar için de gidicem canım şimdilik bu kadar :)
Kuzum çok teşekkürederim yardımın için söylediğin her yere gidicem inşallah bindallını aldığın yerde hürrem kıyafetleri varmıydı çok iyiymiş fiyatlarıTül için inşallah nasipse arkadaşımız var o yardımcı olacak bütün evin tülü perdesi bende dedi bakalım fiyatta anlaşıcaz onunla zamanı geldiğinde ama diğer söylediklerin için kesinlikle bakmam gerek bende Eminönü'den rahat bulurum diyordum ama yerleri bilmiyordum çok iyi oldu bu
Beb bindallımı 100tl ye kiraladım.200 tl satış fiyatıydı.hint kıyafeti daha uyundu.ama tam hatıtlayamıyorum.oraya tekrar yolum düşerse sorabilirim.yada istersen adamın telefon numarasını vereyim sor :)
Eee stres var mı stressAh kahrolası stres
Hoşbulduk canım nasılsın biraz geç oldu ama k.bakma işyerinde yoğun olunca bu kadar oluyor
Inşallah işine yarar canım bizimde arkadaş ilgilendi tül perdeyle ufak ufak odicez, benimde kayınvalidem biliyor hep oraları gide gide öğrendim bende hele Şark Hana gidince kendimi kaybediyorum, hürrem kıyafeti de vardır orada canım çeşit çok çünkü :)
iyilik canımmm olur canım ne kusuruuu kolay gelsinnn
Edam ne oldu :26:umutsuz ben geldim
Selam Kızlarr
Noldu Kuzum, Hayırdır :44:
Selam Kızlarr
Edam ne oldu :26:
Canım hoşgeldin
Sağol canım senin nasıl gidiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?