- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
off kızlar off ev ile uyuyup ev ile uyanıyorum![]()
Bulacaksınız hayırlısıyla güzel içinizin sevdiği bir ev kuzum lütfen üzme yıpratma kendini

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cokkk az kaldııı günümmm daha tuttugumuz evdeki kiracıların cıkmasını bekliyoruzzzzz evi düzemedik![]()
Bulacaksınız hayırlısıyla güzel içinizin sevdiği bir ev kuzum lütfen üzme yıpratma kendini![]()
Edam ne oldu :26:
Canım hoşgeldin![]()
Nasılsn canım
İnşallah gönlünüze göre bulursunuz canm, sende arkadaşını alıp hafta içi falan gezinsen, bulursun belki o zaman ikiniz gitseniz?
Kızlar bu arada geçende belirtmiştim, listemizde çok gelmeyen var, geri sayımlarını biz yapıyoruz,
Gelmeyenleri sileceğimi söylemiştim, geçen hafta 2 hafta geriye gittim 4-5 arkadaşımızı sildim, çünkü yoktu hiç adları.
kimseyi kırmak değil tabiki amacım, ama gelin lütfen, biz saymayalım, hatta listede daha gelmeyenler var,...
esenyurttan byuluyorum güzel daireler ama ordanda sevdigimin beyazıta gitmesi zor oluyo bu arada esenyurtta pazar ve bım market varmıdır bunlarda önemlibuldugum evler oradaki avm nin orada metrobüs 5-10 dk mesafeli ama
![]()
Nasılsn canım
Kızlar bu arada geçende belirtmiştim, listemizde çok gelmeyen var, geri sayımlarını biz yapıyoruz,
Gelmeyenleri sileceğimi söylemiştim, geçen hafta 2 hafta geriye gittim 4-5 arkadaşımızı sildim, çünkü yoktu hiç adları.
kimseyi kırmak değil tabiki amacım, ama gelin lütfen, biz saymayalım, hatta listede daha gelmeyenler var,...
Yok mu banada yardım edicek :26::26:
İzmir de yok mu peki ya bu hint kıyafeti satan yerler Eki Görüntüle 1007990
Canım hangi konuda yardım istiyorsun ben kaçırdım sanırım yazını vakit buldukça bakabiliyorum![]()
İnşallah canımcım yani hürremden kastım böyle sade düz elbise sarayda giyiyorlardı ya kaftan mı deniyor onlara bilmiyorum ama muhteşem yüzyıl çıkartmalarıÇok tutuyormuş bütün evi perdeleri tülleri falan arkadaşımız aklınız şaşacak dedi acaba bize takıldı mı hiç bilgimde yok ne halı hakkında ne perde hakkında sade şık bir şeyler isterim açık ferah tonlar kaliteli ne kadar tutar ki acep
![]()
sil canım ya cidden sil atıyorum nehirin safagına bakıcam ama o kadar uzun ki hem yazık sana hergün gelmneyenlerle ugrasıyosun..
ahh canım ya o kadar karısık ki daha nereden tutacagımız belli degil kıtlık var sanki suriyeden insanlar gelince ev kalmamıs emlakcılar sürekli öyle diyo..daha biz kiralık evi bulmadan onlar 2 katını verip tutuyolar diyo![]()
Kuzum muhakkak vardır pazarda bimde tam oraları bilmiyorum ama güzel uygun evler var eğer metrobüse yürüme mesafesindeyse gayet iyi ama araba mesafesindeyse pek oturmak istemem oralarda biraz daha farklı kesim karışık rahat edemeyebilirsiniz tabi ki karar sizin
İyiyim canım sen nasılsınÇok haklısın perim yani sonuçta sen geri sayımını yapıyorsun bir zaman harcanıyor kesinse ve kişide gelip burda sayacaksa yapılmalı yoksa adımı yaz demek kolay iş burada bizimlemi benim bile adım yok hep buradayım
Tarih kesinleşsin inşallah bende görmek isterim adımı
![]()
teşekkürler canım,bu kıyafeti izmirde gören bilen varmı diye sormuştum :26::26:
esenyurttan byuluyorum güzel daireler ama ordanda sevdigimin beyazıta gitmesi zor oluyo bu arada esenyurtta pazar ve bım market varmıdır bunlarda önemlibuldugum evler oradaki avm nin orada metrobüs 5-10 dk mesafeli ama
![]()
Çok güzel bir modelmiş canım ben İstanbul'dayım o yüzden fikrim yok maalesef ama orada da varsa bizim buranın Eminönü Fatih tarzında yerleri (gelinlik,abiye,bindallı satılan)muhakkak bulunur zor bir model olduğunu sanmıyorum keşke yardımcı olabilsem![]()
Anladım canım güzel olur güzel :) çok güzel modeller var tül perdeler de bakınca anlarsın :)
Bende iyiyim canım nolsun, biraz yorgunum. Çok üşüdüm bugün.
Evet canım, liste o kadar çok kalabalıklaştı, herkes 1 kere yazıyor belki yazmayı özel mesaj atıyor ve bir daha gelen giden yok,
Evet canım senin tarihinide yazmak için sabırsızlannıyorum, İnşallah en yakn zamanda belli olur
Ben selam verip gitmiş gibi olmayım ama nolur kusura bakmayın canlarım çıkmam gerekiyor, Bugün terledim, buz gibi hava ve çok üşüdüm bademciklerimde de iltihap var baya kötü oldum, Biraz uzanmak istiyorum, Ama bu haftada evdeyim sabahlarıda hatrınızı sormaya gelirim
Gerçi Edam falan oluyor sabah :) Karşılaşırız biz gene kuzum
Nehirim sohbet ederiz gene
Öpüyorum çokkk![]()
kapalıçarşıda var bunu giyen kız ordan almış ama izmirde bulamadım henüz bizimde kemeraltımız var oralara daha ayrıntılı bakmam gerek artık
Benim vermem gereken 3 kilo var birtürlü veremedim veremedimkızlar kilo sorununuz varmı ?:26::26:
ben ebru şallının 21 günlük plates dvd sini aldım ona başlıcam
Kizlar selamlarbisey sorucam sizlere ben istanbula gelin gidicem nisanlimin is yerine yaki olarak ya bahcesehir merter yda Bakırköy de oturucaz istnbulu hic bilmiyorum bu uc yer arasinda hangisi daha iyi fikri olanlar bnmle paylasirsa cok sevinirim:26: