2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Selam kızlar Nasıl gidiyor hazırlıklar
Bu hafta nişanlımla, gelinlikçileri dolanacağız

a.s canııım benim hersey tamam bi evv düzme kaldı ama daha gelinligim bitmedi nasıl terziyse 6 aydırrr bitiremedi

O da kolay zaten canım, çeyiz falan serilme durumu var mı?
Aaa baya uzatmış o ya, konuştun mu bari canım düğününe de pek birşey kalmamış ama? :44:

Aaa baya uzatmış o ya, konuştun mu bari canım düğününe de pek birşey kalmamış ama? :44:

ceyiiizzz sermekteee istemiyoruuumm ama napcazkiii bilmemmm bugünn paketleme işlemlerini bitircem ceyizlerimin resim atarımmm cok biseyim yokk ama

bu ay sonu vercek gelinligimiii biii eksik yaparsaaa yolarım heralde onuuuu

Aynen canım güldüm sadece 1800e :) bende kiralık istiyordum ama satılık da uygun geldi
satın alman daha iyi olmuş canım kuzenim 4 yıl önce kiralamıştı 100tl idi çünkü seninki ona nazaran sıfır ve senin yani bulursam senin aldığın fiyata bende alcam

ceyiiizzz sermekteee istemiyoruuumm ama napcazkiii bilmemmm bugünn paketleme işlemlerini bitircem ceyizlerimin resim atarımmm cok biseyim yokk ama

Vallahi benim baba evinde de, kendi evimde de serilecek-mişşş Bende istemedim ama ee adet diyorlar napak hemi
Çok birşeyin olmasına lüzum yokki kuzum, eksiklerini aldıysan tamamdır zaten

Vallahi benim baba evinde de, kendi evimde de serilecek-mişşş Bende istemedim ama ee adet diyorlar napak hemi
Çok birşeyin olmasına lüzum yokki kuzum, eksiklerini aldıysan tamamdır zaten

sennn nereyeee gelin gidiyorsunnn canımmmmm

bendee istanbulll canımmm ikitelliyee kısmetseee istanbuldamıydın normaldede ben bagcılardan ikitelliye yakın gene aileme

Evet bağcılar, mahmutbey tarafındayım tatlım bende Yarım saatlik mesafe var aramızda işte ona da şükür

Evet bağcılar, mahmutbey tarafındayım tatlım bende Yarım saatlik mesafe var aramızda işte ona da şükür

ben yüzyıldayım canım mahmutbey bana cok yakınn arenaparkı biliyormusun nişanlımla evimiz oraya yürüme mesafesindee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…