- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
Bahcesehir degil Bahçelievler di sanirim:26:
Bahçelievler ve Bakırköy birbirine yakın ilçeler canım aralarında çok fark yok her şey ayağınız altında merter de de öyle metrobüs var yakın oturacaksanız

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bahcesehir degil Bahçelievler di sanirim:26:
Benim vermem gereken 3 kilo var birtürlü veremedim veremedim
3 kilo hiçbişey canım veririsin benim biraz var kilom :26::26:
Ama gitmiyor işte:95:Yazın spor yapıcam yürüyüş falan şimdi birşey yapamıyorum aslında kafamda hep akşamları evde pilates falan yapmak var ama unutuyorum yapmıyorum bacak kısımlarımı zayıflatmam gerek![]()
Ne zaman çıkıcaklar canım sakin ol herşey hazırsa çeyiz serme evi yerleştirme inan 2 haftayı anca alıyor arkadaşımdan biliyorum![]()
Kizlar selamlarbisey sorucam sizlere ben istanbula gelin gidicem nisanlimin is yerine yaki olarak ya bahcesehir merter yda Bakırköy de oturucaz istnbulu hic bilmiyorum bu uc yer arasinda hangisi daha iyi fikri olanlar bnmle paylasirsa cok sevinirim:26:
salonnn provasıdamı oluyokiii:26:
Valla bizimki cagirdi canim su saatte su bu saatte bu yapilacak surdan girin masaniz nerde olsun falan konusulacak prova edilecekmis bir de muzikleri secersiniz baska istekleriniz olursa onlari yazar getirirsinizdediler biz de kalkip gideriz madem dedik ayrica da odememizi yapicaz canim![]()
Canım bahçeşehir daha sakin huzurlu bir yer bana göre oralarda olsaydım bahçeşehir isterdimmerter ve bakırköy daha kalabalık gelmiştir ama yinede semt olarak merter yerine bakırköyü tercih ederdim sadece gezerek gördüğüm tabi ki ev olarak siteler olarak hangisidir bilemem :44:
Bizim orada yürüyüş yeri olsa akşamları yürüycemde yok işte elit rahat bir kesim değil bizim yer mecburen ya spor salonu ya da evde kendi emeğimle zayıflayabilirimben oturarak çalışıyorum akşamlarıda dersaneye gidiyorum ye otur ye otur dobişko oldum gelin olucam 3 ay sonraakşamları yürüyüş çok önemli platesede başlıcam
![]()
15 martta cıkıcakk insallah canımmmm
bende dügün yaklastıkcaaa kiloo alıyoruuum ama zaten zayıftım sorun olmuyoda sastım kaldım
merteriii bilmiorumdaa bakırköyyy biraz sosyetikk tuzludur kiralar falan yani digeridee bahcesehir degil bahcelievlerdir bahcesehir nerdeee bakırköy nerdeee![]()
Tatlim bahcesehir degil yanlis soyledim bahcelievler olucak :) hic bilmedigim icin yorum yapamiyorm cok tesekkurler bilgi verdigin icin en azindan fikrim oluyor
Bizim orada yürüyüş yeri olsa akşamları yürüycemde yok işte elit rahat bir kesim değil bizim yer mecburen ya spor salonu ya da evde kendi emeğimle zayıflayabilirim3 aya bence ideal bir zaman sıkılaşabilirsin canım zaten stresle zayıflayacaksındır genelde öyle oluyormuş eğer stres sıkıntı yaptıkça yemiyorsan canım gider biraz kilo bende oturarak çalışıyorum çok tehlikeli işte hareket lazım eve servisle gidiyorum evde annem herşeyi yapmış oluyor yine oturuyorum yahu
O zaman yetiştirirsiniz canım boya işleri varsa kaba temizlik falan 1 hafta maksimum desen 2-3 güne eşyaların gelme tarihleri sıkışsa temizlikte yapılır son anlarda yorulmuş olacaksınız ama yetişir Allahın izniyle![]()
bende dügün yaklastıkcaaa kiloo alıyoruuum ama zaten zayıftım sorun olmuyoda sastım kaldım
Evet canim yanlis soyledim bahcelievler ordada bi kac ev baktim net uzerinden 1200 filan pahali geldi bilmiyorum napcaz
inşallah canımmm amaaa benimde huyummm herseyy önceden hazır olcakkk beklemek en nefret ettigim sey
Canım demek ki sende stres kilo aldırıyor bazen olur öyle sıkma canını son 1 ay koşuşturmadan zayıflayacaksın iyice bende bak söylemiştin dersin gerçi yaşamadım ama iyi gözlemledim![]()
Benim huyum işte planlıyım aşırı planlı ama düşün 1 sene öncesinden herşeyi hazırlamaya çalışıyorum hastalık gibi birşey benimkisi![]()
yokkk canımmm ben memnunum kilo almaktannn 47 kiloydummm biraz almakkk iyi olduuu![]()