2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Benim vermem gereken 3 kilo var birtürlü veremedim veremedim:43:

3 kilo hiçbişey canım veririsin benim biraz var kilom :26::26:

Ama gitmiyor işte:95:Yazın spor yapıcam yürüyüş falan şimdi birşey yapamıyorum aslında kafamda hep akşamları evde pilates falan yapmak var ama unutuyorum yapmıyorum bacak kısımlarımı zayıflatmam gerek:27:

Son düzenleme:
Ama gitmiyor işte:95:Yazın spor yapıcam yürüyüş falan şimdi birşey yapamıyorum aslında kafamda hep akşamları evde pilates falan yapmak var ama unutuyorum yapmıyorum bacak kısımlarımı zayıflatmam gerek:27:

ben oturarak çalışıyorum akşamlarıda dersaneye gidiyorum ye otur ye otur dobişko oldum gelin olucam 3 ay sonra :52::52::52: akşamları yürüyüş çok önemli platesede başlıcam :24::24:

Kizlar selamlar:32:bisey sorucam sizlere ben istanbula gelin gidicem nisanlimin is yerine yaki olarak ya bahcesehir merter yda Bakırköy de oturucaz istnbulu hic bilmiyorum bu uc yer arasinda hangisi daha iyi fikri olanlar bnmle paylasirsa cok sevinirim:26:

merteriii bilmiorumdaa bakırköyyy biraz sosyetikk tuzludur kiralar falan yani digeridee bahcesehir degil bahcelievlerdir bahcesehir nerdeee bakırköy nerdeee:21:

salonnn provasıdamı oluyokiii:26:

Valla bizimki cagirdi canim su saatte su bu saatte bu yapilacak surdan girin masaniz nerde olsun falan konusulacak prova edilecekmis bir de muzikleri secersiniz baska istekleriniz olursa onlari yazar getirirsinizdediler biz de kalkip gideriz madem dedik ayrica da odememizi yapicaz canim;)

Valla bizimki cagirdi canim su saatte su bu saatte bu yapilacak surdan girin masaniz nerde olsun falan konusulacak prova edilecekmis bir de muzikleri secersiniz baska istekleriniz olursa onlari yazar getirirsinizdediler biz de kalkip gideriz madem dedik ayrica da odememizi yapicaz canim;)

anlaaaadıııımm canım bizee demedilerrr

Benim vermem gereken 3 kilo var birtürlü veremedim veremedim:43:

Canım bahçeşehir daha sakin huzurlu bir yer bana göre oralarda olsaydım bahçeşehir isterdim:51:merter ve bakırköy daha kalabalık gelmiştir ama yinede semt olarak merter yerine bakırköyü tercih ederdim sadece gezerek gördüğüm tabi ki ev olarak siteler olarak hangisidir bilemem :44:

Tatlim bahcesehir degil yanlis soyledim bahcelievler olucak :) hic bilmedigim icin yorum yapamiyorm cok tesekkurler bilgi verdigin icin en azindan fikrim oluyor

ben oturarak çalışıyorum akşamlarıda dersaneye gidiyorum ye otur ye otur dobişko oldum gelin olucam 3 ay sonra :52::52::52: akşamları yürüyüş çok önemli platesede başlıcam :24::24:
Bizim orada yürüyüş yeri olsa akşamları yürüycemde yok işte elit rahat bir kesim değil bizim yer mecburen ya spor salonu ya da evde kendi emeğimle zayıflayabilirim:27:3 aya bence ideal bir zaman sıkılaşabilirsin canım zaten stresle zayıflayacaksındır genelde öyle oluyormuş eğer stres sıkıntı yaptıkça yemiyorsan canım gider biraz kilo bende oturarak çalışıyorum çok tehlikeli işte hareket lazım eve servisle gidiyorum evde annem herşeyi yapmış oluyor yine oturuyorum yahu :60:
15 martta cıkıcakk insallah canımmmm

O zaman yetiştirirsiniz canım boya işleri varsa kaba temizlik falan 1 hafta maksimum desen 2-3 güne eşyaların gelme tarihleri sıkışsa temizlikte yapılır son anlarda yorulmuş olacaksınız ama yetişir Allahın izniyle:16:

Son düzenleme:
Tatlim bahcesehir degil yanlis soyledim bahcelievler olucak :) hic bilmedigim icin yorum yapamiyorm cok tesekkurler bilgi verdigin icin en azindan fikrim oluyor

Rica ederim canım inşallah istediğiniz yer olur:16:Bakırköy oldukça hareketli uzun çarşısı var falan tabi ki oturduğunuz yer hangi kısımda olur bilemiyorum ama hepsi de güzel yerler yaşanır :12:

Bizim orada yürüyüş yeri olsa akşamları yürüycemde yok işte elit rahat bir kesim değil bizim yer mecburen ya spor salonu ya da evde kendi emeğimle zayıflayabilirim:27:3 aya bence ideal bir zaman sıkılaşabilirsin canım zaten stresle zayıflayacaksındır genelde öyle oluyormuş eğer stres sıkıntı yaptıkça yemiyorsan canım gider biraz kilo bende oturarak çalışıyorum çok tehlikeli işte hareket lazım eve servisle gidiyorum evde annem herşeyi yapmış oluyor yine oturuyorum yahu :60:

O zaman yetiştirirsiniz canım boya işleri varsa kaba temizlik falan 1 hafta maksimum desen 2-3 güne eşyaların gelme tarihleri sıkışsa temizlikte yapılır son anlarda yorulmuş olacaksınız ama yetişir Allahın izniyle:16:

inşallah canımmm amaaa benimde huyummm herseyy önceden hazır olcakkk beklemek en nefret ettigim sey

bende dügün yaklastıkcaaa kiloo alıyoruuum ama zaten zayıftım sorun olmuyoda sastım kaldım

Canım demek ki sende stres kilo aldırıyor bazen olur öyle sıkma canını son 1 ay koşuşturmadan zayıflayacaksın iyice bende bak söylemiştin dersin gerçi yaşamadım ama iyi gözlemledim:27:

Son düzenleme:
Evet canim yanlis soyledim bahcelievler ordada bi kac ev baktim net uzerinden 1200 filan pahali geldi bilmiyorum napcaz

gelirrr durumunuzaa baglıı canımm ben sahsen veremem o kadar kiraa kendim olmayan eve biz sıfır binayı 450ye tuttuk daha kiracı cıkmadı ama ev sıfır binaa kücük ama gayet şık

Canım demek ki sende stres kilo aldırıyor bazen olur öyle sıkma canını son 1 ay koşuşturmadan zayıflayacaksın iyice bende bak söylemiştin dersin gerçi yaşamadım ama iyi gözlemledim:27:

yokkk canımmm ben memnunum kilo almaktannn 47 kiloydummm biraz almakkk iyi olduuu:21:

yokkk canımmm ben memnunum kilo almaktannn 47 kiloydummm biraz almakkk iyi olduuu:21:

Oho canım al al senin için gerekli boyunu bilmiyorum ama şahsen gayet iyi kilodasın:52:benim boyum 1,60 var yok ben 53 kiloyum işte 50 kiloya inmeye çalışıyorum ama alt kısımdan vermeye çabalıyorum hep yukarılar gidiyor özellikle yüzüm sinir oluyorum:47:

Back
X