2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Allah yardımcın olsun biz bile 10 saat çalışıyoruz diye sıkıntı yapıyoruz bi 8 de çıkmak var bi de 6 da çıkmak o 2 saat önemli gerçekten

Valla oyle canim ben de ajanda tuttum hazirliklar icin anca oyle idare edebildim bugune kadar
Bugun aklima geldi de dugun gunu kucn bircanta yapayim diyorum icine gelin odasinda bana ve esime lazim olacak seyleri koyayim
Salona bakmaya gittigimizde gormustum super bir gelin odasi var banyo bile var esim icin cok iyi belki dus bile alabilir benim isime yaramaz ama
Kuck bir canta icine islak mendil kagit havlu yedek corap benim icn babet falan koymayi planliyorum
Makyaj porselen olacagi icin tazelemeye gerek olmayacak
Esime yedek bir gomlek ve camasir da koyacagim

Son düzenleme:
Anamm milletin 2 ay 3 ay kalmış bizim daha önünde 1 yıl yazıyo

Canim ne guzel nisanlisin bu halde beklemek de guzel ben gecen sene hicbirseydim sadece takiliyorduk oylesine ne dugun ne bisey
Senin yaptigin dogru bak hersey vaktiyle belli
Artik hayirlisiyla su gibi gecer o bi yil insallah rabbim sizi kavusturur

ne dert ediyorsun nişanlısın gün sayıyorsun bende oo da yok haline şükret bence
hoşbuldum canım bende iyiym yok kız dert etmiyorum zaten şu ara evlenesım de yok :)

amin canım inşallah hepimizn ki hayırlısı olur.nerdeyse 2 yıldır nişanlıyız başta çok takıyodum zaman geçmiyo diye ama artk akışına bıraktım tadını çıkarmaya çalışıyorum hayatın :):)

kız o ne öyle otel değilki öyle çanta falan yapıyorsun duş nedir ya kız adam zaten saçlarını yapıp gelcek bide duş mu alacak? orda çok uzun süre kalmicaksınız ki zaten 10-15 dakka falan yani

kız o ne öyle otel değilki öyle çanta falan yapıyorsun duş nedir ya kız adam zaten saçlarını yapıp gelcek bide duş mu alacak? orda çok uzun süre kalmicaksınız ki zaten 10-15 dakka falan yani

Adamda sac yok ki neresini yapsin yazik o acayip terler ben bilirim alayim da hazir olsun hem otelimiz icin hem de salon icin
Dus almasa bile degistirir adamdaki ter bezleri herseyden cok calisiyor

Kızlar ben geldim nasılsınız

Kına için beğendim bunu, normalde tesettürlüyüm. Lakin kadınlar arasında olacağı için, bu tarz birşey alacağım. Tabi yaka kısmı bu kadar açık olmayacak biraz daha kapalı bi şekilde sizce nasıl ? Rengini farklı düşünüyorum

Eki Görüntüle 1009450 Eki Görüntüle 1009451

beniiim bindallımda bu olcak sanırım gelinligin yanındaa hediye olarak alıyorum ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…