2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Ay'dan günlere düşüyoruz :) kaldı 30 :) ellerine sağlık canım :)

aaa benim bebeklerimin hic beeresi olmadı oyyyy ne akıl ama sizdeki kızamık heee yok öyle huyum yoktur bebeklerime zarar vermezdim
Bizde eldiven bile vardı Biz zarar verdik işe o kadar gerçek yaşıyoruz ki
Gelincikler gunaydinnnn
Haydi sabah duasina
Allahim ailelerimizi sevdiklerimizi bize bagisla omur boyu mutlu mesut saglikli huzurlu yasamak nasip eyle
Amin kocaman inşallah
Günaydın Kızlar

Sağolasın canım, dediğin gibi tam hastalık havası...

Günaydın canım

aaah buuu aileler ahhh biii karısmasalar özgür bıraksalar olmuyo sankii artık yuvamızı kendimiz kuruyoruz kendimiz ayakta kalmayı ögrencez senin annen benimde babammm öyle canımm

kaldıııı birrr ayyyy halaa dügün psikolojisineee giremediimm sankiii baskası evlenicekk gibi hissediyorum sanki nişanlanan resmi nikahı falan kıyılan ben degilim

kaldıııı birrr ayyyy halaa dügün psikolojisineee giremediimm sankiii baskası evlenicekk gibi hissediyorum sanki nişanlanan resmi nikahı falan kıyılan ben degilim

Ayy al benden de o kadar ama sen en azindan asama gecirmissin bende soz yok nisan yok nikahla dugun var ayni gun))))

Ayy al benden de o kadar ama sen en azindan asama gecirmissin bende soz yok nisan yok nikahla dugun var ayni gun))))

olsuuun canımmm 2 ayy sonraa ailenin yanından ucucaksın sonuctaa yok bendee ne dügün telasıı ne sevinc ne üzüntüü hicbirsey hissetmiyorumm sankii ben evlencek gibi degilimm gün yaklasınca iyicee belki afallarım

Canim belki de dugun gunu esinin kolunda salona girince afallarsin hahahasaglikla mutlulukla insallah

Zaman daraldikca bkleyen hazirliklara ragmen vakit yoklugundan ilgilenememek cok zor oluyor kizlar calisiyorum ve gunde oniki saat hazirlikla falan ilgilenemiyorum kimbilir aklima gelmeyen unuttugum neler vardir ya hic bilmiyorum uc kurus para kazancam diye rezillik dizboyu valla

tünaydın kızlarrr nasılsınızz???
Perim yine ellerine emeğine sağlıkk

Allah yardımcın olsun biz bile 10 saat çalışıyoruz diye sıkıntı yapıyoruz bi 8 de çıkmak var bi de 6 da çıkmak o 2 saat önemli gerçekten

Merhaba pericimm nasılsın?
İsmimi burada gördükçe çok mutlu oluyorum Ama malesef bizim 2015 bile hayal gözüküyor şu ara...

Merhabalar :) nasılsınız

İYİYİM CANIM HOŞGELDİN SEN NASILSIN ?

Kızlar deli gibi alışverişi yapasım var ya bir yandan kıyaffet alasım geliyor bir yandan çeyiz yazda geliyor hazırlık yapmam lazım şimdiiden bir anda yüklenince sıkıntı çekiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…