- 22 Nisan 2008
- 2.397
- 757
- 363
- 37
Güzelmiş canım
Ben bu tarz birşey alacağım
Eki Görüntüle 1009496
Kararsız kaldım ya, başka hangi renk olabilir sence tatlım :44:
herşeyden önce senin hangi rengi istediğin önemli
tabi bununla beraber ten rengin kınada giyeceğin diğer kıyafet ve beden şeklin hepsi önemli bence
ama yinede soracak olursan toz pembe güzel elbisenin modelinede güzel olur,onun dışında gümüş rengi olabilir mi :44: yada güzel tonda mor
Toz pembe istiyorum ama etrafımda o kadar çok toz pembe görüyorum ki o yüzden kararsız kaldım iyice
Esmer tenliyim canım, 47 kiloyum malesef kibindallı gümüş rengi bordo tonu olacağı için farklı bi renk istedim elbiseyide :44:
Tavsiyelerini dikkate alacağım canım çok sağol
tam bilmiyorum ama nette mutlaka vardır program indir onu resmin üzerinde renk denemeleri yapıp kararını öyle de verebilirsin
Kızlar ben geldim nasılsınız
Kına için beğendim bunu, normalde tesettürlüyüm. Lakin kadınlar arasında olacağı için, bu tarz birşey alacağım. Tabi yaka kısmı bu kadar açık olmayacak biraz daha kapalı bi şekilde sizce nasıl ?Rengini farklı düşünüyorum
Eki Görüntüle 1009450 Eki Görüntüle 1009451
neden hayal canım sorun mu var?
günaydın canım hepimizin
Selamlar bende kısmetse 2014 gelini olacağım
yok tatlım sorun değil de hayat şartları diyelim.. Sevgilim de ben de borçsuz bir şekilde evlenmek istiyoruz, yani borçsuz evlenmek mümkün olmasa da en az borçla evlenmek istiyoruz. ve ikimizin de hazırlandığımız sınavlar var bu yıl. Kazanma durumumuza göre öne çekme veya erteleme durumlarımız da olabilir. Anlayacağın baya karışık bizim işler canım.
alemsin vallaAdamda sac yok ki neresini yapsin yaziko acayip terler ben bilirim alayim da hazir olsun hem otelimiz icin hem de salon icin
Dus almasa bile degistirir adamdaki ter bezleri herseyden cok calisiyor
Kına için beğendim bunu, normalde tesettürlüyüm. Lakin kadınlar arasında olacağı için, bu tarz birşey alacağım. Tabi yaka kısmı bu kadar açık olmayacak biraz daha kapalı bi şekilde sizce nasıl ?Rengini farklı düşünüyorum
Eki Görüntüle 1009470 beniiim bindallımda bu olcak sanırım gelinligin yanındaa hediye olarak alıyorum ben
Selamlar bende kısmetse 2014 gelini olacağım
Hoşbuldum :)Hosgeldiiiintarih belli mi
merhaba canım tarih belli mi ?
Hoşbuldum :)
merhaba :)
İşler yolunda giderse Eylülün son haftası diye düşünüyoruz ama bakalım kısmet :)
alemsin valla
bu modele mint yeşili güzel olur bencee
kız bu da gelinlik gibi duruyor zaten
Hoşbuldum :)
merhaba :)
İşler yolunda giderse Eylülün son haftası diye düşünüyoruz ama bakalım kısmet :)
benim nisanlıgımada benziiyorrr herkesss cok begenmistiiii Eki Görüntüle 1009824 Eki Görüntüle 1009825
olsunnn canımmm daha gösterişliiii geliyo bana kabarık daha zarif sanki kendini gösteriyo amaa daha belli degill düz elbiselide giyebilirim mor gümüş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?