- 23 Aralık 2008
- 874
- 77
- 323
- 36
inşallah kuzum
bilmiyorum ama daha ev bile dolasamadıkki korkuyorum bu pazarda bulamazsak umudum iyice bitecekşu evi bir bulsak..sen neye daraldın kuzum
Kızlar dün akşam davetiyelerim elime geçti hemencik zarfladım hepsini, buyrun bu da sizeee.. Instagramdan aldığım için ayrıca efektli..=)
Eki Görüntüle 1011079
Çıkar canım bi yerden bak görürsün, benimki tipik çeyiz telaşı canım sinir stres tavan yaptı iyice dün o kadar deldirdim ki uyuyakalmisim, akşam bi uyandım paşam gelmiş ama geçti gitti çok şükür
çok beğendim, evliliğinde bu davetiyeler kadar güzel olur :)
oyy kuzum yaevin en durumda duygularını anlatsanaaaa
Evin mis gibi bi perdemız takilcak pazartesi bide halılar gelicek haftaiçi, yani ne bilim ya da biz paşamla kosturuyoruz herşeye kendi ellerimizle ikimiz temizledik ugrastik dizdik ondan herhalde evimi seviyorum ya biraksalar sabahtan akşama kadar otururum evimde, annemlere yakın belki ondan daha çabuk alisicam ama genel olarak benim yani benim evim diyorum içime sine sine Rabbim sanada daha iyisini Hayırlısıni yaşatsın inşallah
ayy ne güzel allah hep böyle içine sindirsin hep huzurlu olun evinizde
ayy 1 ayın kalmış
Canım biz nisan 6-12 arası Antalya kemerde olucaz inşallah sezon başı en sıcak yer akdenizmis, mayısta hele daha sıcak olur canım merak etme
Kaldı valla canım ya zaman çabuk geciyorr
Ozlemcim valla icim rahatladi ya sagolasin
doğru söylüyosun canım biz salonu tuttuğumuzda 110 gün vardı şimdi kalmış 98 gün
Eylülde salonu tuttuk kasımda evi valla zaman işte bi bakicaz evleneli 6 ay olmuş :)
kesinlikle canım,biz de 2013 te çok istiyoduk düğünü ama maddi olanaklarımız el vermedi maalesef 2012 ekimde nişanlandık,kısmet 2014 müş
Ben gidip geleyim canım daha iyi bilgi veririm :))
kesinlikle canım,biz de 2013 te çok istiyoduk düğünü ama maddi olanaklarımız el vermedi maalesef 2012 ekimde nişanlandık,kısmet 2014 müş
İnsallah sen gittiginde de guzel olur havalar canimcim
Borcamı çok sevdiğim bi aile dostumuz almış 3 farklı boy
Borcamı sona bırak bence:) çünkü gercekten borcam cok getiriyorlar
kızlarrr damatlıgı naptınızzz yaaa uygun göze gelen biseyy istiyorummm
gelincikler eviniz için el emeği şeyler yapıyomusunuz?
ben yapıyorum ahşap ve polyester ciciler boyuyorum,runner ve amerikan servis dikiyorum şimdide kanaviçeye başladım
ama yakında derslerim başlıcak zaman ayırabilirmiyim bilmiyorum :26:
canım biz sarardan aldık
şuan heryer indirimde
damat veya sarar'a bakın derim
hahah :) aynen canım alıştır şimdiden.Ben masa örtülerimi almadım, misafir için su bardağı ve çay bardakları almadım, acıkcası baskalarına da aldırmak istemiyorum, çünkü bardakları sürekli kullancam ve gidip de zevkime uygun olmayan birşey alınsın istemiyorum :S
Yemek takımı aldıysan içinde pasta-tatlı tabağı var zaten canım hiç boşuna alıp da kalabalık yapma derim :)
Kızlar dün akşam davetiyelerim elime geçti hemencik zarfladım hepsini, buyrun bu da sizeee.. Instagramdan aldığım için ayrıca efektli..=)
Eki Görüntüle 1011079
Canlar balayi programi yaptiniz mi ben antalyaistiyorum ama mayis ortasi soguk mu olur ki bilemedim
Bence de. En iyisi sona saklayım. Zaten kayınvalidemin aldığı 2-3 tane borcamım var.
Biz Sarar dan alabiliriz, ama düğüne yakın alcaz. Nişanlıcımın göbeği çok değişken.
Kanaviçeye bayılırım ama hiç anlamam ki.
Pasta tabakları evet gerek yok aslında ama English home serileri çok tatlı. Çok zor tutuyorum kendimi almamak için.
Çoooook güzel. Aşık oldum.
Bu arada instagram hesabın ne? Takipleşelim. Fatoskedi benimki.
Biz de ağustos ayında Antalya Belekte olcaz. 3-4 sene önce mayısın 7-15 i arası antalyadaydım. Gayet de güzel denize giriyorduk valla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?