2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Sevindim canım düzelmesine..Boşver sende yorgunluguna ver bu seferde görmezden gel..

Dediğin gibi bekliyormuş sanki.. Bugun kavga etmemek için aramıcak peki yarın evlenince ne olucak kavga etmemek için?

pardon da senin ne hatan varmış anlamadım ben

Çok fazla uzattın, hakkımı yedin dedi.
Ben her gün dükkandan çıkınca ilk seni arıyorum dedi ama bu sefer geç kapattım dükkanı ve çok acıkmıştım şarjımda bitmişti.
Şarj dolarken yemek yedim ve sonrada seni aradım ama bu kadar kızıcak birşey yapmamıştım ben dedi.
Sen farkında değilsin ama bağırdın dedi.

Sağolasın canım... :)
Senin günün nasıl geçti?
Ben dışarıdaydım. Havam değişsin diye çıktım.

Bugün bende sürekli dışarıdaydım canım önce bir işim vardı onu hallettim ardından eve geldim sonra tekrar arkadaşıma ugradım sonra sevgilimle buluştum 10 gibi eve geldim
İyi yapmışsın tabi canım dolaş biraz..Sen neler yaptın bugün..Bu arada sen nerede yaşıyordun canım :44:

Güzel canım epey dolanmışsın :)
Bende önce kuaföre gittim biraz bakımlandım.
Sonrada ailemle alışveriş merkezine gittik gezdik, yemek yedik geldim. :)
Ben İzmirdeyim canım.
Sen?

Güzel canım epey dolanmışsın :)
Bende önce kuaföre gittim biraz bakımlandım.
Sonrada ailemle alışveriş merkezine gittik gezdik, yemek yedik geldim. :)
Ben İzmirdeyim canım.
Sen?
Bende İstanbuldayım canım..2 senedir çok istiyorum oraya gelmeyi kısmet artık
Ohh canım sende ne güzel gezmişsin aldın mı kendine yeni ciciler

Bende İstanbuldayım canım..2 senedir çok istiyorum oraya gelmeyi kısmet artık
Ohh canım sende ne güzel gezmişsin aldın mı kendine yeni ciciler

Mangodan bir kazak aldım canım.
Başka bişey almadım.
Yeni yıl ağacım için biraz süs aldım. :)
Gel izmire tabi bekleriz.

merhaba kızlar muhabbete baya sonra dahil oluyorum ama bizde 2014 yazı diye düşünüyoruz.Biz 8 yıldır beraberiz mayıs 2013 gibi sözlenmeyi düşünüyoruz 1 sene sonrada inş kısmet olursa evlenmeyi planlıyoruz daha çok var ama birden konuyu görünce bile heyecanlandım sürekli forumda takip ediyorum evlenenleri bir gün bende paylaşıcam diyorum hep:) bu konu bile yetti yani beni heyecanlandırmaya:)

Hoşgeldin canım aramıza...
Söz gecen için yardımcı olurum.
Bende nişanlıyım.
Evet güzel şeyler bunlar. Allah mutluluk versin hepimize.

Mangodan bir kazak aldım canım.
Başka bişey almadım.
Yeni yıl ağacım için biraz süs aldım. :)
Gel izmire tabi bekleriz.

İnşallah canım Ohh güle güle giy yeni cicini
Yeni yıl agacını merak ettim hazırlıgının bittigi gün koyarsın inşallah canım

Hoşgeldin canım aramıza Bizde burada paylaşarak o günlere geliriz inşallah canım

Sağolasın canım
Fotoğrafını çekip koyarımm...

Evet canım ama gece oturmakta güzel oluyor sanki. :)
Ben daha makyajımı silicem.
İşin en zor kısmı herhalde :)

Bende çok üşeniyorum makyajı silerken İnan sabah yaparken akşam silecegim aklıma geldigi için çok sürmiyim diyorum
Yarın 8 de kalkmam lazım 10 da iş görüşmem var :18:6.5 saat sonra uyanmam lazım

Bende çok üşeniyorum makyajı silerken İnan sabah yaparken akşam silecegim aklıma geldigi için çok sürmiyim diyorum
Yarın 8 de kalkmam lazım 10 da iş görüşmem var :18:6.5 saat sonra uyanmam lazım

Ooo hayırlı olsun canım.
Heyecanlısındır sen.
Az kalmış cidden :)

Ooo hayırlı olsun canım.
Heyecanlısındır sen.
Az kalmış cidden :)

Sağ ol canım..Hiççç heycanlı degilim Pek heycan yapmıyorum ben belkide yıllardır çok iş görüşmem oldugu için alıştım artık
Sadece bu aralar karamsarlık var..bakalım pazarteside bir yerde var..Bunlardan biri olsa bari param bitmek üzere :44:Kendime yeni çeyizler almak istiyorum bıcak seti begendim

Nerde beğendin kızz? :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…