2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Nerde beğendin kızz? :)

Korkmazın canım Aslında bıçaklardan çok korkarım en küçük bıcakları tercih ederim :18: Bu sitede bir arkadaş çok keskin oldugunu söylemiş dahada korktum o yüzden kararsız kaldım :44: Tabi herkes keskin tercih eder o ayrı Fiyat konusunda bilgim yok

Güzelmiş canım.
Bende korkarım keskin bıçaktan.
Bıçaklara karşı fobim var.
bu arada ben de makyajımı sildim şükür. :)
15 dk sürüyor en az haa :)
Göz sil, Yüz yıka, tonikle, nemlendirici sür, gözaltı kremi sür, diş fırçala.
Ama şimdi bir kuş kadar rahatım.

Kanal d de aşk filmi başladıı...
İzlemiştim ben güzeldi...
Tuba Büyüküstün ve Kenan Ece oynuyor.
Tavsiye edilir. :)

Aynı şekilde bende hatta düşünüyorum o bıçaklar tezgah üstünde olunca sanki biri alıp beni keser gibi geliyor ben erteliyim bu bıçak işini
Ohh ne güzel rahatlamışındır..Yazdıklarını okurken ben yoruldum valla ne kadar uzun iş geldi..hele bu kadar uykum varken yaptıkların gözümde büyüdü
Bu arada ben gözümü açamıyorum Ben yatmaya gidiyorum izninle canım 5.5 saatim kaldı uyanmak için İyi geceler

Yarın için iyi şanslar canımm...
İyi uykularr...
AAA kız ben bıçak almıştım unuttum bakk.
Onu sonra eklerim buraya.

İyi uykularr...

Sağ ol canım bakalım eve döndügümde nasıl geçtigini yazarım sana veeeee merak ederim ben bulabiliyorsan resmini ekle sen yarın öglen girdigimde bakarım ayrıca çok mu keskin :18: şimdilik çıktım ben yoksa burada uyuyacagım

Çok incelemedim aslında keskinliğini. Annemler beğendi bende ok dedim.
Eklerim canımm.
İyi uykular :)

İyi uykularr...

İş görüşmesine gittim canım..sekreterlik yazmışlar ama iş sekreterlik degil çagrı merkezi Telefonla insanları arayıp yayınevine ait kitapları satabilmek için randevü alacakmışım..İlanda neden yazmazlarsa artık anlamıyorum bu insanları sabah sabah o kadar yol gittim Birde her gelen aday için hemen gel başla diyor ama 1 hafta ücretsiz deneme süreci var Tamam çarşamba başlarım dedim ama gitmeyecegim

Anladım canım...
Satış işiymiş yani...
Herkes istemez diye belirtmiyorlardır.
Dinlen bari canım...

Selam canımmm 8 de uyandım dışarıdaydım şimdi eve geldim..off çok yorgun hissediyorum kendimi Sen nasılsın

iyiyim bende 1 de çıkıyorum cumartesi günleri işten,nişanlımla evdeyiz dışarı çıkıcaz birazdan.

aynı şey benimde başıma gelmişti.. ilanda halkla ilişkiler uzmanı yazıyordu bi gittim büyük bi odada bi sürü insan telefonla konuşuyor.. meğerse çağrı merkeziymiş...

Ben 13:30 ta kalktım canım.
Gerçi çok uyandım o saate kadar.
Allta erkek üstte erkek çocuk olunca varın gürültürüyü siz düşünün.

oovvv tahmin edebiliyorum kudurukları sabahın köründe başlamışlardır gürültüye

Anladım canım...
Satış işiymiş yani...
Herkes istemez diye belirtmiyorlardır.
Dinlen bari canım...

Bi tek evde dinleme kısmı güzel zaten

Bakk işte Adam gibi söyleseler olmaz sanki

bide bu iş bulma sorunu var ya üniversiteden yeni mezun oldum iş arıyorum ama çıkmıyor bir türlü yeni yıla kadar da alım olmaz diyo herkes.Umarım yeni yılda herşey daha güzel olur ve hemencecik iş bulurum:)Düzenimizi daha rahat kurarız bende çeyizime başlarım bişeyler almaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…