- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
canıııımiyiym sen nasılsın.
bn yemek takımı aalmaya karar verdim.modeller var geyikteki topiğimde. gelip bakar mısın
ay senin kilonda olsam da 3 kiloya takılsam keşke
Ama o 3 kilo 4 kilo 1 beden demek kuzum işte o gitmiyor daha güzel görünücem gitse dar elbise giyicem olmayacak bana olmayacak güzel olmayacak
Sende vereceksin kuzum az kaldı azimlisin hırslısın daha ne olsunsaçmalama çokkk güzel olcak sana çoookk güzel hemdee hem o zmana kadar hayli hayli verirsin onun heyecanına kapılıp benim gibi değilsin ki sen
kızlar ebru şallının 21 günlük plates dvd sini aldım izledim şimdi birazcık ona başlıyacağım
Sende vereceksin kuzum az kaldı azimlisin hırslısın daha ne olsunİnşallah bende veririm yazın spor yapıcam eltlerle sıkıntıya girersem söz olacak nasıl tanışılacak diye düşünerek zayıflarım değilmi öyle umuyorum
Bende evde bir inceleyeyim şunu
incele tatlım benim bi 10 kilo vermem lazım ilaçlar kullandım çok şiştim veremiyorum düğüne 3 ay kaldı halledicem azimliyim incecik bi gelin olucam
kızlar ebru şallının 21 günlük plates dvd sini aldım izledim şimdi birazcık ona başlıyacağım
Sende vereceksin kuzum az kaldı azimlisin hırslısın daha ne olsunİnşallah bende veririm yazın spor yapıcam eltlerle sıkıntıya girersem söz olacak nasıl tanışılacak diye düşünerek zayıflarım değilmi öyle umuyorum
Bende evde bir inceleyeyim şunu
Amanın o zaman incecik olacağım şimdiden telaşı sardı kesin veririm değilmiazim var icraat yok heheehilk tanişma olacaksa evet veriyorsun stresten hele ki söz falan olunca varya o zman hepten gidiyor 1 haftada 6 kilo vermiştim
düzenli yapabilceğimi bilsem bakcam bende ama düzenli yapamıyorum işte
Valla canım benim işim çok zor
annem babam ayrıbi gün anneme bi gün babama gidiyorum
dersanem başlıcam hergün işten çıkıp gidicem 20:00 yada 22:00 arası çıkıcam
+++++++++ düğün hazırlıkları bunların arasında hergün yatmadan(sızıp kalmassam tabi) 40 dk ayırıp plates yapıcam bu kiloda gelin olamam
Kizlar dugunde bohca yapiyor musunuz?
Biz ne nisan nesoz yaptigimiz icin bohca isi dugune kaldi mecburen
Sizlerde durumlar basil?ne bileyim bence cok heyecanli bohca duzme isi falan
Ya da ben deliler gibi kendi kendime heyecanlaniyorum mal gibi
düzenli yapabilceğimi bilsem bakcam bende ama düzenli yapamıyorum işte
Valla canım benim işim çok zor
annem babam ayrıbi gün anneme bi gün babama gidiyorum
dersanem başlıcam hergün işten çıkıp gidicem 20:00 yada 22:00 arası çıkıcam
+++++++++ düğün hazırlıkları bunların arasında hergün yatmadan(sızıp kalmassam tabi) 40 dk ayırıp plates yapıcam bu kiloda gelin olamam
Olsun canim verirsin kilolari dikkatli beslen yeter Allah kolayligini verir bi sekilde
Olsun canim verirsin kilolari dikkatli beslen yeter Allah kolayligini verir bi sekilde
evet doğru diyosun canım
aaa ne demek öyle mal gibi cık cık
ben nişanda bohça yapmıştım o kadar özenmiştim ama kaynanam burnumdan getirdi
düğündede yapmıcam,hatta çeyiz taşıma yapıyım diyodum tek kızım çünkü annem le babam yaşasın herşeyi diye ama ondan da vazgeçtim
annenle bi konuş istersen o yönlendirsin yada kaynananla aran iyise ağzını bi yokla bakalım
2014eylül itibari ile evlilik ldüşünüyorum
2014eylül itibari ile evlilik ldüşünüyorum
benimde 20 gun kaldi 28 inde evleniyorum cok heycanliyim
Valla canim benim ailem anlamiyor o islerden erkek arkadasimin da kadin akrabalari hep uzaklar kaynanam zaten yok
Ben kendimce birsuru sey aldim bohcalik hazirladim ama ne bileyim etrafimda kimse deger vermiyor ondan hevesim kacti galiba
Erkek arkadasim da bana lazim olan her turlu seyi aldi ama iste adi bohca degil yani sadece ne zaman goturmek gerekir bilmiyorum
Ben gene iyi halletmisim diyorum hicbir aile buyugu olmadan kendimce hazirladim herseyi kimse bana bohca yapican demeden
Yani kendimi mal gibi hissetmem normal
Bi de korkuyorum aman ne merakliymis evlenmeye derse insanlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?