2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Ama o 3 kilo 4 kilo 1 beden demek kuzum işte o gitmiyor daha güzel görünücem gitse dar elbise giyicem olmayacak bana olmayacak güzel olmayacak

saçmalama çokkk güzel olcak sana çoookk güzel hemdee hem o zmana kadar hayli hayli verirsin onun heyecanına kapılıp benim gibi değilsin ki sen

kızlar ebru şallının 21 günlük plates dvd sini aldım izledim şimdi birazcık ona başlıyacağım

saçmalama çokkk güzel olcak sana çoookk güzel hemdee hem o zmana kadar hayli hayli verirsin onun heyecanına kapılıp benim gibi değilsin ki sen

Sende vereceksin kuzum az kaldı azimlisin hırslısın daha ne olsunİnşallah bende veririm yazın spor yapıcam eltlerle sıkıntıya girersem söz olacak nasıl tanışılacak diye düşünerek zayıflarım değilmi öyle umuyorum
kızlar ebru şallının 21 günlük plates dvd sini aldım izledim şimdi birazcık ona başlıyacağım

Bende evde bir inceleyeyim şunu

incele tatlım benim bi 10 kilo vermem lazım ilaçlar kullandım çok şiştim veremiyorum düğüne 3 ay kaldı halledicem azimliyim incecik bi gelin olucam

Son düzenleme:

düzenli yapabilceğimi bilsem bakcam bende ama düzenli yapamıyorum işte

azim var icraat yok heheeh ilk tanişma olacaksa evet veriyorsun stresten hele ki söz falan olunca varya o zman hepten gidiyor 1 haftada 6 kilo vermiştim

azim var icraat yok heheeh ilk tanişma olacaksa evet veriyorsun stresten hele ki söz falan olunca varya o zman hepten gidiyor 1 haftada 6 kilo vermiştim
Amanın o zaman incecik olacağım şimdiden telaşı sardı kesin veririm değilmi Bu arada icraat var nasıl yok çok güzel bir gelin olacaksın versende kilo vermesende kuzum :123:

Kizlar dugunde bohca yapiyor musunuz?
Biz ne nisan nesoz yaptigimiz icin bohca isi dugune kaldi mecburen
Sizlerde durumlar basil?ne bileyim bence cok heyecanli bohca duzme isi falan
Ya da ben deliler gibi kendi kendime heyecanlaniyorum mal gibi

Kizlar dugunde bohca yapiyor musunuz?
Biz ne nisan nesoz yaptigimiz icin bohca isi dugune kaldi mecburen
Sizlerde durumlar basil?ne bileyim bence cok heyecanli bohca duzme isi falan
Ya da ben deliler gibi kendi kendime heyecanlaniyorum mal gibi

aaa ne demek öyle mal gibi cık cık

ben nişanda bohça yapmıştım o kadar özenmiştim ama kaynanam burnumdan getirdi

düğündede yapmıcam,hatta çeyiz taşıma yapıyım diyodum tek kızım çünkü annem le babam yaşasın herşeyi diye ama ondan da vazgeçtim

annenle bi konuş istersen o yönlendirsin yada kaynananla aran iyise ağzını bi yokla bakalım

Valla canim benim ailem anlamiyor o islerden erkek arkadasimin da kadin akrabalari hep uzaklar kaynanam zaten yok
Ben kendimce birsuru sey aldim bohcalik hazirladim ama ne bileyim etrafimda kimse deger vermiyor ondan hevesim kacti galiba
Erkek arkadasim da bana lazim olan her turlu seyi aldi ama iste adi bohca degil yani sadece ne zaman goturmek gerekir bilmiyorum
Ben gene iyi halletmisim diyorum hicbir aile buyugu olmadan kendimce hazirladim herseyi kimse bana bohca yapican demeden
Yani kendimi mal gibi hissetmem normal
Bi de korkuyorum aman ne merakliymis evlenmeye derse insanlar

Anladım şimdi ben anlatsam bide ağzın açık kalır

valla ne desem bilemedim ki ya düğün zamanı akrabalar illaki gelicek dimi olmadı düğünden bi kaç gün önce yapın :44::44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…