2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

iyi gibiyim canım sen nasılsın? öyle kafalarına göre almak yook benim istediğimden alırsa olur halam diycem bana elektrik süpürgesi al diye mesela hem anlıyor süpürgeden hemde hali vakti benden çok çok daha iyi

neden gibi :26: birsey mi var kuzumm

Günaydın kızlarr

canım nasipten öteye olmuyor,kaderci değilim çok ama mutlaka herşeyin bir sırası oluyor

benim en çok taktığım mesele kilolarım canım bugün tartı günümüz ve ben +600ile haftalık listeye girdim

niye bu kadar takıyosun kiii :26: bence verirsin inanıyorum daha zamanın var
hem diyet mi yapıyorsun yoksa az mı yiyorsun şuan?

niye bu kadar takıyosun kiii :26: bence verirsin inanıyorum daha zamanın var
hem diyet mi yapıyorsun yoksa az mı yiyorsun şuan?

bu hafta yedim dikkat etmedim canım nedense hep aç hissettim kendimi sinirli ve stresli olunca yemiyorum ama geçince yemeye bi başlıyorum ki kıtlıktan çıkmış gibi buraya üye olduktan sonra şekeri bıraktım çayımı kahvemi şekersiz içiyorum beyaz ekmeği çıkardım hayatımdan çok çok zorunlu durumlar olmadıkça yemiyorum onun dışında hergün yoğurt+salata+çorba üçlüsünü yiyorum ama dediğim gibi bu hafta öyle değildi fazla kaçırdım 35 gün sonra 6 kilo vermiş olur muyum ki:26:

yaşarınsibeli bu arada damatlığı aldığımız marka Daniel Tissu nişanlıma sordum

ah canımm aslında büyük bi kısmını aşmışsın
ekmek,şeker,hamur işi hayatından çıkarman cok güzel, dikkat edersen verirsin bence neden veremeyesin ki
haftada sağlıklıo bir şekilde 3 kilo verilirken sen 35 günde 6 kiloyu verirsin :)
ama bol bol da yürüyüş yap, mesela otobüsle gidiyorsan 1-2 durak erken inip yürümelisin,
Sabah da aynı şekilde
Bir de akşam yemeğinde çok yemiyorsun dimi?
Akşam yemeğinde karabuğday pişirip yesen? çok iyiymiş hem doyurucu hem de besin değeri yüksek

hata kendimde zaten boğaza sahip çıkma meselesi işte ama vercem ya başka yolu yok bunun karabuğday denemedim canım yoğurtla mı karışıtılıyor normal buğday gibi:26:akşam yemiyordum çok fazla ama dediğim gibi bu hafta yedim misafirde var evde onlarla oturup yiyorsun konuşa konuşa bi bakmışsınki şişmişim yerimden kalkamıyorum

günaydın kızlar,nasılsınııızz

günaydın canım öğlen oldu ama
ben iyiyim sen nasılsın?

canım demet akalın instagram sayfasında paylaşıyo arada bir
ordan görmüştüm, narla karıştırmıştı karabuğdayı

günaydın canım öğlen oldu ama
ben iyiyim sen nasılsın?

canım demet akalın instagram sayfasında paylaşıyo arada bir
ordan görmüştüm, narla karıştırmıştı karabuğdayı

haklısın ben hala erken zannediyorum

iyiym bende canım

Bende 3 kilo vermek istiyorum istiyorum neden olmuyor günde 2 litre en az su içiyorum spormu yapmam gerek yaz gelside başlayayım çok sıkıldım şu 3 kilodan :100::95:

demet akalında yeni doğuma rağmen iyi veriyor farkettim hemen bi araştırayım napıyor bakalım bu hatun

evet canım instagramdan takip edebilirsin kullanıyorsan :)
bize şeyda coşkunun diyetlerini görmüştüm nette onlara da bakabilirsin yararlı olur diye düşünüyorum

Bende 3 kilo vermek istiyorum istiyorum neden olmuyor günde 2 litre en az su içiyorum spormu yapmam gerek yaz gelside başlayayım çok sıkıldım şu 3 kilodan :100::95:

ay senin kilonda olsam da 3 kiloya takılsam keşke

evet canım instagramdan takip edebilirsin kullanıyorsan :)
bize şeyda coşkunun diyetlerini görmüştüm nette onlara da bakabilirsin yararlı olur diye düşünüyorum

vardı da sildim hesabımı telefonda çok yer kaplıyor diye bakcam ama yine dee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…