Günaydın bebişimmnasılsın
Benim de elektrik süpürgem yok ama başkasına aldırmak istemiyorum ya gider kötü birşey alırsa kullanamam diyorum :26:
yoksa aldırmak istediğim çok şey varkendimi frenliyorum
Bende zamanında kuzenlerime çok yardımcı oldum Allah var
bende dolu dolu borcamlar her gelen ondan getirmiş ya
iyi gibiyim canım sen nasılsın? öyle kafalarına göre almak yook benim istediğimden alırsa olurhalam diycem bana elektrik süpürgesi al diye mesela hem anlıyor süpürgeden hemde hali vakti benden çok çok daha iyi
masallah sizeeee
Bizim durumlar cok karisikti 2009da tanistik arkadastik 2011 kasimda sevgili olduk 2012 mayisinda onun cani benimle evlenmek istedi ama bana soylemedi tabii 2013e kadar 2013 hangi ayda soyledi ya da ima etti hatirlamiyorum bile o derece kapali bir kutu neyse ilk dusundugumuz tarih 2013 kasimdi kismet olmadi aralikta ev tuttuk subat 2014te salon tuttuk daha birkac gun oldu mayista da evleniyoruz Allah nasip kismet ederse
Günaydın canımmaşallah birazını bana gönderebilirsin
neden gibi :26: birsey mi var kuzumm
Günaydın kızlarr
canım nasipten öteye olmuyor,kaderci değilim çok ama mutlaka herşeyin bir sırası oluyor
Günaydın kızlarr
canım nasipten öteye olmuyor,kaderci değilim çok ama mutlaka herşeyin bir sırası oluyor
yollarım tabi kuzum hem sana hem kardeşime yetecek kadar var maşaAllah
benim en çok taktığım mesele kilolarım canım bugün tartı günümüz ve ben +600ile haftalık listeye girdim
niye bu kadar takıyosun kiii :26: bence verirsin inanıyorum daha zamanın var
hem diyet mi yapıyorsun yoksa az mı yiyorsun şuan?
bu hafta yedim dikkat etmedim canım nedense hep aç hissettim kendimi sinirli ve stresli olunca yemiyorum ama geçince yemeye bi başlıyorum ki kıtlıktan çıkmış gibi buraya üye olduktan sonra şekeri bıraktım çayımı kahvemi şekersiz içiyorum beyaz ekmeği çıkardım hayatımdan çok çok zorunlu durumlar olmadıkça yemiyorum onun dışında hergün yoğurt+salata+çorba üçlüsünü yiyorum ama dediğim gibi bu hafta öyle değildi fazla kaçırdım35 gün sonra 6 kilo vermiş olur muyum ki:26:
yaşarınsibeli bu arada damatlığı aldığımız marka Daniel Tissu nişanlıma sordum
ah canımm aslında büyük bi kısmını aşmışsın
ekmek,şeker,hamur işi hayatından çıkarman cok güzel, dikkat edersen verirsin bence neden veremeyesin ki
haftada sağlıklıo bir şekilde 3 kilo verilirken sen 35 günde 6 kiloyu verirsin :)
ama bol bol da yürüyüş yap, mesela otobüsle gidiyorsan 1-2 durak erken inip yürümelisin,
Sabah da aynı şekilde
Bir de akşam yemeğinde çok yemiyorsun dimi?
Akşam yemeğinde karabuğday pişirip yesen? çok iyiymiş hem doyurucu hem de besin değeri yüksek
günaydın kızlar,nasılsınııızz
hata kendimde zaten boğaza sahip çıkma meselesi işte ama vercem ya başka yolu yok bununkarabuğday denemedim canım yoğurtla mı karışıtılıyor normal buğday gibi:26:akşam yemiyordum çok fazla ama dediğim gibi bu hafta yedim misafirde var evde onlarla oturup yiyorsun konuşa konuşa bi bakmışsınki şişmişim yerimden kalkamıyorum
günaydın canım öğlen oldu ama
ben iyiyim sen nasılsın?
canım demet akalın instagram sayfasında paylaşıyo arada bir
ordan görmüştüm, narla karıştırmıştı karabuğdayı
canım demet akalın instagram sayfasında paylaşıyo arada bir
ordan görmüştüm, narla karıştırmıştı karabuğdayı
günaydın kızlar,nasılsınııızz
Nasılsın canım konuşamıyoruz hiç
demet akalında yeni doğuma rağmen iyi veriyor farkettim hemen bi araştırayım napıyor bakalım bu hatun
Bende 3 kilo vermek istiyorum istiyorum neden olmuyor günde 2 litre en az su içiyorum spormu yapmam gerek yaz gelside başlayayım çok sıkıldım şu 3 kilodan :100::95:
evet canım instagramdan takip edebilirsin kullanıyorsan :)
bize şeyda coşkunun diyetlerini görmüştüm nette onlara da bakabilirsin yararlı olur diye düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?