2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

yazın nişanım var kızlar nişan bohçasına neler koyuluyor bilenler yardımcı olabilir mi

Anladım şimdi ben anlatsam bide ağzın açık kalır

valla ne desem bilemedim ki ya düğün zamanı akrabalar illaki gelicek dimi olmadı düğünden bi kaç gün önce yapın :44::44:

Aslinda insan kulaklarini tikayacak bildigini yapacak dimi
Ben en iyisi senin dedigin gibi birkac gun once yapayim dugunden
Sen de anlatsana tatlim ya neler yaptin merak ettim bak simdi

Aslinda insan kulaklarini tikayacak bildigini yapacak dimi
Ben en iyisi senin dedigin gibi birkac gun once yapayim dugunden
Sen de anlatsana tatlim ya neler yaptin merak ettim bak simdi

gönlünden geçeni yap sonra içinde kalıyor pişman oluyorsun canım

valla şimdi anlatmak içimden gelmiyo canım aklıma geliyo sinirleniyorum açtığım konulardan yine bir kaynana adında konum var okumak istersen

yazın nişanım var kızlar nişan bohçasına neler koyuluyor bilenler yardımcı olabilir mi

Canim ben yoreden yoreye degistigini ogrendim kendim de memleketimde neler yapildigini ogrenip ona gore aldim birseyler sana listemi yazayim
Corap
Camasir
Gomlek
Tshirt
Kazak
Pantolon
Kozmetik ivir zivir
Nevresim takimi
Damatlik ve ayakkabisi
Esofman takimi
Pijama takimi
Terlik
Seccade tesbih
Cuzdan kemer kol dugmesi takimi
Tirnak makasi normal makas ivir zivir takim

Hmm anladim canim ben bir okuyayim konuyu

hımm liste baya kalabalıkmış :) teşekkür ediyorum

hımm liste baya kalabalıkmış :) teşekkür ediyorum

Rica ederim canim isine yararsa ne mutlu
Esnek bir konu zaten bu maksat hediyelesmek gonlunden ne geciyorsa ve nisanlinin neye ihtiyaci varsa onu al durumuna gore davran asla cul caput icin borca girme benden tavsiye mutluluklar dilerim

Ay ay peygamber sabri varmis gercekten iyi dayanmissin
Sevmesen katlanmazdin diyorum tek cumleyle

şu an görüşmüyorum geçen sene kasımdan beri işte

bi ara yolda karşılaştık hiç bişey olmamış gibi konuştu güldü ben taviz vermedim ama

evet çok seviyorum ama ordada yazdığım gibi nişanlımbenim yanımdaydı hala daha bazen konuyu açarım sinirlenip haklısın bişey diyemiorum der hep

ki ben birlikte olduğumuz sürede hala daha nişanlımı çok sevmemden ötürü türlü maddi ve manevi sıkıntılara katlandım hala daha katlanıyorum ama sevdiğimde hiç beni üzmedi bazı zamanlar dışında hep el üstünde tuttu beni istediğim herşeyi yaptı

Son düzenleme:
Amanın o zaman incecik olacağım şimdiden telaşı sardı kesin veririm değilmi Bu arada icraat var nasıl yok çok güzel bir gelin olacaksın versende kilo vermesende kuzum :123:

inceciksin zatenn canım dert etme sen yine de çok saol kuzumm benimm

o saatten sonra bişey yapabilirsan ne güzel valla ben yapamıyorum işte :26: sen kaç kilosun ki canım bu arada?:44:

İnsanin nisanlisinin boyle durumlarda bu sekilde davranmasi cok buyuk nimet
Neler duyuyoruz sonucta hoduk erkek cok anasini her konuda herseyin ustunde tutan cok var
Ben de erkek arkadasima hep soyluyorum kotu gunumuzde kim vardiysa iyi gunumuzde de onlar olacak geri kalana ihtiyacimiz olmadigini dusunuyorum
Benzer sorunlar bende de oldu maddi manevi cok gerildik birlikte yanimizda sadece benim annem vardi
Ben cok dert cekmedim allaha bin sukur ama erkek arkadasim cok cekti cok ugrasti bir yil iccinde hem is hem ev kurmayi basardi yanimizda kimse yoktu bu saatten sonra da olmasinlar diye dusunuyorum
Annem sagolsun ikimizin de annesi oldu sorun cikardigi kapris yaptigi noktalarla birlikte

inceciksin zatenn canım dert etme sen yine de çok saol kuzumm benimm

o saatten sonra bişey yapabilirsan ne güzel valla ben yapamıyorum işte :26: sen kaç kilosun ki canım bu arada?:44:

valla banada zor geliyo şimdiden ama mecburum canım benim en güzel kilom 58-60arası şu an 70 kiloyum 81 kiloydum ama nasılsa o akdar göstermedim hiç kilom dağıldı vucuduma kum saatiymiş vucut tipim ah bu kortizonnnnn

evet canım bazen delirtiyor beni ama olsun o benim değerlim
tabi ya neler var ben bdv de neler okuyorum da adama sarıyorum sonra
senin annen benimde annem babam işte hiç damat gibi görmediler onu hep kendi evlatları gibi yaklaştılar çünkü ailesinin suçunu ona yükleyemezlerdi benim yanımda olduğu için

inşallah evlendikten sonra yuvamızda mutlu huzurlu oluruz tek dileğim bu borçtan korkmuyorum ödenir gider allah sağlık sıhhat ağız tadı versin yeterki kaynanam beni hep şımarık burnu havada gördü tek çocuk olmamdan ve eğitimimden dolayı ama ailem beni öyle bi dengede yetiştirdiki açlığıda biliyorum tokluğuda şımarmayıda bilyiorum asil kız olmasında ama kıymetimi bilemediler bacımmmm

Haklisin canim Allah ikinizn de kalbine gore versin insallah
Kaynanan kendi kaybetmis kendi etmis kendi bulmus
Sen yuvanda mutlu ol o da kapilari tirmalasin edepsiz gelin oldum birdennn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…