2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Merhabalar artık bende varımmm 24-25 Ağustos itibariyle evli olacağımm

Hepinize günaydın bu arada

hosgeldin bakalım :)

olur kuzucumm ben sürerüm yerine, birgün adalarda bisiklet sürerken bisikletimle birlikte uçmuştum hem de uçuruma ramak kala :26:

Günaydıııııın
Asker yareni olmak üzreyeim bu yüzden ya asker topiklerinde ya da sevdiceğimin yanındayım
Son 11 gün, sonra 5 hafta göremiyorum yarimi
Haftaya da kısmet olursa müstakbel kayınvalideciğim ve teyzeciğim bize geliyorlar annemle tanışmaya

Senin az kalmış ama. Benim daha vakit var o yüzden yavaş yavaş yapıyorum. Mutfak için büyük parçalarımı aldım. İşte bir kaç nevresim havlu falan.

İç çamaşırı da ben zaten çok severim süslü dantelli olanlar.

Sütyen kilot takımlardan
-3 tane önceden almıştım (beyaz,siyah,gül kurusu,pentiden=
-1 tane kayınvalidem hediye etti geçen sene yılbaşında (kırmızı,penti)
-1 tane bohçamda geldi (kırık beyaz, step diba diye bir mağazadan)
-1 tane boynerde indirimden almıştım (somon rengi gibi bir renk)
-1 tane nişanlım hediye aldı (mavi gibi yeşil gibi,marks&spencerdan)
-1 tane suwen olması lazım takım daha aldım. (su yeşili)

-1 tane beyaz büstiyer takım aldım, jartiyerli (suwen marka)

-2 tane gecelik aldım pentiden (mint yeşili ve pudra rengi, ama seksi değil şirin daha çok)
-1 tane pentiden pijama aldım, askılı tişört ve şort olarak (mint yeşili ve beyaz gene)
-1 tane bohçamda var, beyaz incecik tiril tiril pentiden
-Ten mağazasından siyah askılı bir üst aldım. (pek seksi)

Bohçamdaki saten takımdan sadece baby doll olanı kullanmayı düşünüyorum.

Bir de kotondan bir sürü kilot aldım. Seksi seksi.

Az geliyor hala bana. Çünkü ben çok seviyorum. Ay evlensem de hepsini giysem kocama :)

Günaydın kuzucumm, ben iyiyim bomba gibiyim tabiri caizse
sen nasılsın canımm
bu arada kilo demişken, benimde basenlerim cok fazla
kına elbisem balık, basenlerimi nasıl eritebilirim çok kötü duruyor

Rabbim daha iyi etsin kuzuumm bende ctesi diye mutluyum yarın dinlecem kaç haftadır dışarlardaydım bu hafta çıkmicam evde eşyalarımı kolilicem yavaştan canım basen için hareketler var onları yapmaya çalış olmaz mı 3-5 cm erise senin için kardırr ben göbek yüzünden hayatta giyemem öyle balık türü çok isterim ama maaleseff

kalça ayrı canım kalça varsa kalsın bence eritmeyin derim ben ben seviyorum top gibi kalçalı bayanları

ben hiçç o alışverişe girmedim henüz

Gunaydin canim iyi diyelim iyi olsun bolgesel zayiflamaya gidiyorum ben de ust bacak cok kalin 12 seans gidicem

bi ilerleme var mı canım nasıl yapılıyor biraz bahseder misin canımcım

Hayırlı olsun diyelim, tanışman güzel geçer umarım.

Asker beklemek de zor ama keyifli bir iş :) Ben de bekledim.

Gunaydin canim haydi hayirlisi olsun diyelim

Benim top gibi değil yana doğru basende var işte üstüm incecik

bak kendi ağzınla söyledin incecik olduğunu

Rabbim kavuştursun

olur kuzucumm ben sürerüm yerine, birgün adalarda bisiklet sürerken bisikletimle birlikte uçmuştum hem de uçuruma ramak kala :26:

naptın öyle kuzum ya Allah korumuş seni :26:

Hayırlı olsun diyelim, tanışman güzel geçer umarım.

Asker beklemek de zor ama keyifli bir iş :) Ben de bekledim.

İnşallaah
Valla keyfi varsa da bana uğramaz eminim çok karamsarım bu askerlik konusunda ben. Ama bitmesi lazım bir an önce, bu yüzden de başlasın artık diye sabırsızlanmıyor da değilim açıkçası...

Gunaydin canim haydi hayirlisi olsun diyelim

Teşekkür ederimm

Herkeslere GÜNAYDınlar Herşeyin gönlünüzce olduğu bir gün olsun inşallah :)

Canim baya gelisme var benim sorunum bolgesel zaten boyu 168 kilom 60 birkac kilo da fazlam var yani 57 olsam iyi olur 12 seans pasif jimnastik aldim eritilmesini istedigin yerine kabliyla titreyen birsey bagliyorlar derecesini sen ayarliyorsun o da seni titretip duruyor her seans 45 dakika uzerine de 45 dakika lenf tulumuna giriyorsun o da seni mumya gibi sariyor sıkıp birakiyor surekli 12 seansta faydasini gorcem insallah tavsiye ederim sana da

Başta öyle oluyor aslında, insan çok geriliyor. Kolay değil. Ben nişanlım askere gittiği gün ailesinin yanında havaalanında ağlayamamıştım. Eve gelip ağlamıştım hüngür hüngür. 1 haftam falan çok kötü geçmişti. Sonra nispeten alışıyorsun. Şafak sayması keyifli.

Bir de senin üzerine çok yük düşüyor. Senin ona üzüntünü belli etmemen lazım. Benim bir arkadaşım vardı, nişanlısı askerdi, gelir gelmez düğün yapacaklardı, kız "ben sensiz eşya bakıyorum sen benim ne zorluklar yaşadığımı biliyor musun" diyerek askerdeki nişanlısının başının etini yerdi.
Ben elimden geldiğince üzgün görünmemeye çalıştım telefonlarda.

Bir de ben nişanlım askerken ona hep mektup yazdım. Sanki gönderecek gibi, sürekli yazdım. Ama göndermedim. Biriktirdim. Askerden geldikten sonra da doğumgünü vardı. Hepsini doğumgününde verdim :) Tavsiye ederim. Benimki çok beğendi :)

Canım Rabbim kavuştursun biran önce inşallah askerlik bittiğinde koca bir engelin kalktığını görmüş olacaksınız
İşte benim gibi bir iç çamaşırı hastası Hep alsam hiç bıkmam sürekli alasım geliyor ama henüz tam girişmedim takımlara falan
bak kendi ağzınla söyledin incecik olduğunu

Üstte lafım yok benim sorunum basenlerim
Herkeslere GÜNAYDınlar Herşeyin gönlünüzce olduğu bir gün olsun inşallah :)
Günaydınlar canım Amin inşallah

ayy keşke bu dediğini yapsaymışım bende daha önceden hep korkarım böyle şeylerden daha sonraları hastalık çıkıyormuş karaciğerde yağlanma gibisinden işte o yüzden yapmaya cesaret edemedim hiç senin durum süpermiş ben 66,7 kilodayım ve boyumda 1,63 hedefim 60 olmakken sen o boyla o kilodasın bile :26:seanslar hangi aralıkta canım bide kaç paraya aldın 12 seansı?

ne guzel birsuru sey almissin canim iyi gunlerde kullan
Sevdigin begendigin seyleri al tabii icinde kalmasin hersey gonlune gore olsun
Bu arada kotonda birsuru guzel camasir vardi ben de aldim birsuru indirimde fiyatlar cok iyiydi

günaydın canım hayırlısı olsun tanışma iyi geçer umarım :) kısa dönem mi yapmış oluyo askerliği.

Oyy oyy maşallah Canım ben bu kadar çamaşırı bi ömür zor alırım herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…