- 21 Haziran 2013
- 2.222
- 170
- 123
Merhabalar artık bende varımmm24-25 Ağustos itibariyle evli olacağımm
Hepinize günaydın bu arada
Ahaha deli kızBendede basen var kalça besen her neyse ondan işte Spor aletlerinden bisiklet olanını tercih etmek lazım hiçte sevmem o aleti koşu bandı olsa neyse Adalar evet ben bisiklet sürmeyi bilmiyorum Sen benim yerime de tur at kuzum
Hoşgeldin aramıza az bir zaman kalmış hayırlısıyla sorunsuz bir şekilde olur herşey inşallah
Merhabalar artık bende varımmm24-25 Ağustos itibariyle evli olacağımm
Hepinize günaydın bu arada
Ben baya bir camasir aldim canim uc tane sutyen kulot takimi aldim tek birsuru alt aldim bustiyer tarzi iki tane aldim birini gelinlikle kullancam insallah bunlar disinda gecelik falan birseyler de aldim bursada cok guzel uygun yerler vardi sen neler yaptin kolayladin mi alisverisi?bu goze gorunmeyen ivir zivirlar da hem vakit aliyor hem para masallah
Günaydın kuzucumm, ben iyiyim bomba gibiyim tabiri caizse
sen nasılsın canımm
bu arada kilo demişken, benimde basenlerim cok fazla
kına elbisem balık, basenlerimi nasıl eritebilirim çok kötü duruyor
Günaydın gelincik
Günaydın canım keşke bilebilsem sanırım sporla gidiyor sadece bisiklet falan çalışmak lazım benimde basen bölgem yukarıya oranla biraz daha fazla tamam kadının kalçalısı demişler ama yinede orasıda zayıf olsun
Ben baya bir camasir aldim canim uc tane sutyen kulot takimi aldim tek birsuru alt aldim bustiyer tarzi iki tane aldim birini gelinlikle kullancam insallah bunlar disinda gecelik falan birseyler de aldim bursada cok guzel uygun yerler vardi sen neler yaptin kolayladin mi alisverisi?bu goze gorunmeyen ivir zivirlar da hem vakit aliyor hem para masallah
Gunaydin canim iyi diyelim iyi olsun bolgesel zayiflamaya gidiyorum ben de ust bacak cok kalin 12 seans gidicem
Günaydıııııın
Asker yareni olmak üzreyeim bu yüzden ya asker topiklerinde ya da sevdiceğimin yanındayım
Son 11 gün, sonra 5 hafta göremiyorum yarimi
Haftaya da kısmet olursa müstakbel kayınvalideciğim ve teyzeciğim bize geliyorlar annemle tanışmaya
Günaydıııııın
Asker yareni olmak üzreyeim bu yüzden ya asker topiklerinde ya da sevdiceğimin yanındayım
Haftaya da kısmet olursa müstakbel kayınvalideciğim ve teyzeciğim bize geliyorlar annemle tanışmaya
olur kuzucumm ben sürerüm yerine, birgün adalarda bisiklet sürerken bisikletimle birlikte uçmuştumhem de uçuruma ramak kala :26:
kalça ayrı canım kalça varsa kalsın bence eritmeyin derim ben ben seviyorum top gibi kalçalı bayanları
ahhh ahh aynen canım yaaa kocaa 1 seneeee
Benim top gibi değil yana doğru basende var işte üstüm incecik
Günaydıııııın
olur kuzucumm ben sürerüm yerine, birgün adalarda bisiklet sürerken bisikletimle birlikte uçmuştumhem de uçuruma ramak kala :26:
Hayırlı olsun diyelim, tanışman güzel geçer umarım.
Asker beklemek de zor ama keyifli bir iş :) Ben de bekledim.
Gunaydin canim haydi hayirlisi olsun diyelim
Rabbim daha iyi etsin kuzuumm bende ctesi diye mutluyum yarın dinlecem kaç haftadır dışarlardaydım bu hafta çıkmicam evde eşyalarımı kolilicem yavaştancanım basen için hareketler var onları yapmaya çalış olmaz mı 3-5 cm erise senin için kardırr ben göbek yüzünden hayatta giyemem öyle balık türü çok isterim ama maaleseff
kalça ayrı canım kalça varsa kalsın bence eritmeyin derim ben ben seviyorum top gibi kalçalı bayanları
ben hiçç o alışverişe girmedim henüz
bi ilerleme var mı canım nasıl yapılıyor biraz bahseder misin canımcım
bak kendi ağzınla söyledin incecik olduğunu
Rabbim kavuştursun
naptın öyle kuzum ya Allah korumuş seni :26:
İnşallaah
Valla keyfi varsa da bana uğramaz eminim çok karamsarım bu askerlik konusunda ben. Ama bitmesi lazım bir an önce, bu yüzden de başlasın artık diye sabırsızlanmıyor da değilim açıkçası...
Teşekkür ederimm
Canım Rabbim kavuştursun biran önce inşallah askerlik bittiğinde koca bir engelin kalktığını görmüş olacaksınızGünaydıııııın
İşte benim gibi bir iç çamaşırı hastasıSenin az kalmış ama. Benim daha vakit var o yüzden yavaş yavaş yapıyorum. Mutfak için büyük parçalarımı aldım. İşte bir kaç nevresim havlu falan.
İç çamaşırı da ben zaten çok severim süslü dantelli olanlar.
Sütyen kilot takımlardan
-3 tane önceden almıştım (beyaz,siyah,gül kurusu,pentiden=
-1 tane kayınvalidem hediye etti geçen sene yılbaşında (kırmızı,penti)
-1 tane bohçamda geldi (kırık beyaz, step diba diye bir mağazadan)
-1 tane boynerde indirimden almıştım (somon rengi gibi bir renk)
-1 tane nişanlım hediye aldı (mavi gibi yeşil gibi,marks&spencerdan)
-1 tane suwen olması lazım takım daha aldım. (su yeşili)
-1 tane beyaz büstiyer takım aldım, jartiyerli (suwen marka)
-2 tane gecelik aldım pentiden (mint yeşili ve pudra rengi, ama seksi değil şirin daha çok)
-1 tane pentiden pijama aldım, askılı tişört ve şort olarak (mint yeşili ve beyaz gene)
-1 tane bohçamda var, beyaz incecik tiril tiril pentiden
-Ten mağazasından siyah askılı bir üst aldım. (pek seksi)
Bohçamdaki saten takımdan sadece baby doll olanı kullanmayı düşünüyorum.
Bir de kotondan bir sürü kilot aldım. Seksi seksi.
Az geliyor hala bana. Çünkü ben çok seviyorum. Ay evlensem de hepsini giysem kocama :)
bak kendi ağzınla söyledin incecik olduğunu
Günaydınlar canım Amin inşallahHerkeslere GÜNAYDınlarHerşeyin gönlünüzce olduğu bir gün olsun inşallah :)
Canim baya gelisme var benim sorunum bolgesel zaten boyu 168 kilom 60 birkac kilo da fazlam var yani 57 olsam iyi olur 12 seans pasif jimnastik aldim eritilmesini istedigin yerine kabliyla titreyen birsey bagliyorlar derecesini sen ayarliyorsun o da seni titretip duruyor her seans 45 dakika uzerine de 45 dakika lenf tulumuna giriyorsun o da seni mumya gibi sariyor sıkıp birakiyor surekli 12 seansta faydasini gorcem insallah tavsiye ederim sana da
Senin az kalmış ama. Benim daha vakit var o yüzden yavaş yavaş yapıyorum. Mutfak için büyük parçalarımı aldım. İşte bir kaç nevresim havlu falan.
Sütyen kilot takımlardan
-2 tane gecelik aldım pentiden (mint yeşili ve pudra rengi, ama seksi değil şirin daha çok)
-1 tane pentiden pijama aldım, askılı tişört ve şort olarak (mint yeşili ve beyaz gene)
Az geliyor hala bana. Çünkü ben çok seviyorum. Ay evlensem de hepsini giysem kocama :)
Günaydıııııın
Senin az kalmış ama. Benim daha vakit var o yüzden yavaş yavaş yapıyorum. Mutfak için büyük parçalarımı aldım. İşte bir kaç nevresim havlu falan.
Sütyen kilot takımlardan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?