- 21 Haziran 2013
- 2.222
- 170
- 123
Rabbim daha iyi etsin kuzuumm bende ctesi diye mutluyum yarın dinlecem kaç haftadır dışarlardaydım bu hafta çıkmicam evde eşyalarımı kolilicem yavaştancanım basen için hareketler var onları yapmaya çalış olmaz mı 3-5 cm erise senin için kardırr ben göbek yüzünden hayatta giyemem öyle balık türü çok isterim ama maaleseff
kalça ayrı canım kalça varsa kalsın bence eritmeyin derim ben ben seviyorum top gibi kalçalı bayanları
Canım Rabbim kavuştursun biran önce inşallah askerlik bittiğinde koca bir engelin kalktığını görmüş olacaksınız
İşte benim gibi bir iç çamaşırı hastasıHep alsam hiç bıkmam sürekli alasım geliyor ama henüz tam girişmedim takımlara falan
Üstte lafım yok benim sorunum basenlerim
Günaydınlar canım Amin inşallah
ne guzel birsuru sey almissin canim iyi gunlerde kullan
Sevdigin begendigin seyleri al tabii icinde kalmasin hersey gonlune gore olsun
Bu arada kotonda birsuru guzel camasir vardi ben de aldim birsuru indirimde fiyatlar cok iyiydi
günaydın canım hayırlısı olsun tanışma iyi geçer umarım :) kısa dönem mi yapmış oluyo askerliği.
Oyy oyy maşallah Canım ben bu kadar çamaşırı bi ömür zor alırım herhalde
Üstte lafım yok benim sorunum basenlerim
3 cm erise yeter
ben de kalçayı severimkadının kalçalısı, yemeğin salçalısı makbul hahaha
İçimdeki iç çamaşırı aşkı bambaşka. Her daim donla sütyenle bile gezebilirim o kadar seviyorum.
Kocalar da sever galiba böyle şeyleri
Bence severlerbenimde içimde kocaman bir aşk var iç çamaşırlarına karşı
o kadar da olsun canım bişey olmaz otur sen bakim olduğun yerdehem senin balık elbisen yok şuan larissa ile ilgileniyoruz
İçimdeki iç çamaşırı aşkı bambaşka. Her daim donla sütyenle bile gezebilirim o kadar seviyorum.
Kocalar da sever galiba böyle şeyleri
o kadar da olsun canım bişey olmaz otur sen bakim olduğun yerdehem senin balık elbisen yok şuan larissa ile ilgileniyoruz
gider gider kuzum var onlarla ilgili videolar ben mesela sırt üstü yere uzanıp plates topu var ayaklarımın arasına alıp yerden kaldırmaya çalışıyorm pek başaramıyorum gerçi ama fena yakıyo
Sen aldın mı peki canım çeyizlik iç çamaşırları? Nasıl gidiyor hazırlıklar?
ayy keşke bu dediğini yapsaymışım bende daha önceden hep korkarım böyle şeylerden daha sonraları hastalık çıkıyormuş karaciğerde yağlanma gibisinden işte o yüzden yapmaya cesaret edemedim hiç senin durum süpermiş ben 66,7 kilodayım ve boyumda 1,63 hedefim 60 olmakken sen o boyla o kilodasın bile :26:seanslar hangi aralıkta canım bide kaç paraya aldın 12 seansı?
aynen severler herhalde. Aslında bende çok severim de paraya kıyıp alamıyorum
anamm, bugün pek bi aktif burası
günaydın topiğin güzelleri
Çeyizlik henüz almadım canım yani önceden almıştım kenarda bekliyorlaryeni birşey yok 2 babydoll 1 bustiyer 3 -4 tane sütyen takım
Benimle Yazdan sonra ilgileneceksiniz o vakitBenimde dümdüz bir elbisem var balığa benziyor balık olmasa da
Senin az kalmış ama. Benim daha vakit var o yüzden yavaş yavaş yapıyorum. Mutfak için büyük parçalarımı aldım. İşte bir kaç nevresim havlu falan.
İç çamaşırı da ben zaten çok severim süslü dantelli olanlar.
Sütyen kilot takımlardan
-3 tane önceden almıştım (beyaz,siyah,gül kurusu,pentiden=
-1 tane kayınvalidem hediye etti geçen sene yılbaşında (kırmızı,penti)
-1 tane bohçamda geldi (kırık beyaz, step diba diye bir mağazadan)
-1 tane boynerde indirimden almıştım (somon rengi gibi bir renk)
-1 tane nişanlım hediye aldı (mavi gibi yeşil gibi,marks&spencerdan)
-1 tane suwen olması lazım takım daha aldım. (su yeşili)
-1 tane beyaz büstiyer takım aldım, jartiyerli (suwen marka)
-2 tane gecelik aldım pentiden (mint yeşili ve pudra rengi, ama seksi değil şirin daha çok)
-1 tane pentiden pijama aldım, askılı tişört ve şort olarak (mint yeşili ve beyaz gene)
-1 tane bohçamda var, beyaz incecik tiril tiril pentiden
-Ten mağazasından siyah askılı bir üst aldım. (pek seksi)
Bohçamdaki saten takımdan sadece baby doll olanı kullanmayı düşünüyorum.
Bir de kotondan bir sürü kilot aldım. Seksi seksi.
Az geliyor hala bana. Çünkü ben çok seviyorum. Ay evlensem de hepsini giysem kocama :)
Günaydın güzel gelinanamm, bugün pek bi aktif burası
Şİmdilik yeter bence :)
Hem biz hep iç çamaşırı alıyoruz da çeyizlik acaba kocalarımız da çeyizlik seksi baksırlar alıyorlar mıdır ki :) Baksırın seksisi de olur mu ki?
yaz gelsin de bebişim, ilgilenmezmiyiz
ne kadar çok şey almışsın öyle
ben hiçbirşey almadım
kaynanam 14 Şubat hediyesi olarak gecelik yollamış bana
Günaydın güzel gelin
Yeter evet 2 tane daha sütyen takımı düşünüyorum bir tane gelinlik için bustiyer jartiyer olabilir bir sabahlık gecelik yeter de artarSeksi olmasa da güzel şirin şeyler var tabi bizim çeşitimiz çok onlarda yok
Zaten düğünden sonra bir kaybolun görürüm ben sizi yakalarım bir yerde kurtulamazsınız elimden
bian kendimi hayal ettim de plates topuyla
kesin kayar bi yerlerimi kırarım
Benimle Yazdan sonra ilgileneceksiniz o vakitBenimde dümdüz bir elbisem var balığa benziyor balık olmasa da
anamm, bugün pek bi aktif burası
Canim kesme yok bicme yok neden hastalik olsun hic korkmadan gidebilirsin sonucta mekanik islem 12 seansi 200 lira gibikomik bir paraya aldim cok memnunum hatta devam etmeyi de dusunuyorum senin de vaktin var dugune kadar gidebilirsin seans araliklarini sen belirliyorsun en uygunu bir gun gidip bir gn dinlenmek
Hoşbuldum güzellik, nasılsın?kız yok ne kaymasışekil şu şekilde en fazla top üstüne düşer Eki Görüntüle 1013375
evet evet bak o doğru yazın hepimiz senle ilgileniriz artık evli barklı hatunlar olarak odak noktamız sen olursun
günaydın hoşgeldinn gelinciikk
bencede çok iyiymiş rakamve gün aşırı gitmek hemen bi araştırma yapmalıyım sen sanırım istanbulda değilsin dimi önerebileceğin bi yer yoktur:26:
Günaydın güzel gelin
Yeter evet 2 tane daha sütyen takımı düşünüyorum bir tane gelinlik için bustiyer jartiyer olabilir bir sabahlık gecelik yeter de artarSeksi olmasa da güzel şirin şeyler var tabi bizim çeşitimiz çok onlarda yok
Zaten düğünden sonra bir kaybolun görürüm ben sizi yakalarım bir yerde kurtulamazsınız elimden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?