2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

3 cm erise yeter
ben de kalçayı severim kadının kalçalısı, yemeğin salçalısı makbul hahaha

ne guzel birsuru sey almissin canim iyi gunlerde kullan
Sevdigin begendigin seyleri al tabii icinde kalmasin hersey gonlune gore olsun
Bu arada kotonda birsuru guzel camasir vardi ben de aldim birsuru indirimde fiyatlar cok iyiydi

İçimdeki iç çamaşırı aşkı bambaşka. Her daim donla sütyenle bile gezebilirim o kadar seviyorum.

Kocalar da sever galiba böyle şeyleri

Üstte lafım yok benim sorunum basenlerim

o kadar da olsun canım bişey olmaz otur sen bakim olduğun yerde hem senin balık elbisen yok şuan larissa ile ilgileniyoruz

3 cm erise yeter
ben de kalçayı severim kadının kalçalısı, yemeğin salçalısı makbul hahaha

gider gider kuzum var onlarla ilgili videolar ben mesela sırt üstü yere uzanıp plates topu var ayaklarımın arasına alıp yerden kaldırmaya çalışıyorm pek başaramıyorum gerçi ama fena yakıyo

bian kendimi hayal ettim de plates topuyla
kesin kayar bi yerlerimi kırarım

anamm, bugün pek bi aktif burası

günaydın topiğin güzelleri

Canim kesme yok bicme yok neden hastalik olsun hic korkmadan gidebilirsin sonucta mekanik islem 12 seansi 200 lira gibikomik bir paraya aldim cok memnunum hatta devam etmeyi de dusunuyorum senin de vaktin var dugune kadar gidebilirsin seans araliklarini sen belirliyorsun en uygunu bir gun gidip bir gn dinlenmek

aynen severler herhalde. Aslında bende çok severim de paraya kıyıp alamıyorum

Aslında uygun olabiliyor bazen. Boynere bak bence orada kampanyalar oluyor. Belki kadınlar günü kampanyası da vardır.

Evet çok aktif. Yetişemiyorum okumaya. GÜnaydın sana da.

Çeyizlik henüz almadım canım yani önceden almıştım kenarda bekliyorlaryeni birşey yok 2 babydoll 1 bustiyer 3 -4 tane sütyen takım

Şİmdilik yeter bence :)

Hem biz hep iç çamaşırı alıyoruz da çeyizlik acaba kocalarımız da çeyizlik seksi baksırlar alıyorlar mıdır ki :) Baksırın seksisi de olur mu ki?

ne kadar çok şey almışsın öyle
ben hiçbirşey almadım
kaynanam 14 Şubat hediyesi olarak gecelik yollamış bana

Günaydın güzel gelin
Şİmdilik yeter bence :)

Hem biz hep iç çamaşırı alıyoruz da çeyizlik acaba kocalarımız da çeyizlik seksi baksırlar alıyorlar mıdır ki :) Baksırın seksisi de olur mu ki?

Yeter evet 2 tane daha sütyen takımı düşünüyorum bir tane gelinlik için bustiyer jartiyer olabilir bir sabahlık gecelik yeter de artarSeksi olmasa da güzel şirin şeyler var tabi bizim çeşitimiz çok onlarda yok
yaz gelsin de bebişim, ilgilenmezmiyiz

Zaten düğünden sonra bir kaybolun görürüm ben sizi yakalarım bir yerde kurtulamazsınız elimden

ne kadar çok şey almışsın öyle
ben hiçbirşey almadım
kaynanam 14 Şubat hediyesi olarak gecelik yollamış bana

Benimki de geçen sene yılbaşında almıştı kırmızı takım.

Kaynanalarımız bence bizi düşündüklerinden almıyorlar, oğullarını düşünüyorlar. Seksi seksi giyinip baştan çıkaralım onları mı istiyorlar anlamadım

Banane benimki de kırmızı baksır alsın :)
boynere bak derim ben.

Hoşbuldum teşekkür ederim geç oldu biraz ama
Cumartesi cumartesi çalışmak da hiç hoş olmuyor yani

Bende nişan bohçası yapacağım daha şaşkın gibiyim neye koşacağımı şaşırdım :26: Bir sürü cici almak istiyorum ama Bir de balayı meselesi var tabi.. İncelmek de lazım. Herkes aynı dertten muzdarip okuduğum kadarıyla

Bu arada arkadaşlar gelinliğin içine son derece rahat olacağınız kıyafetler seçin bence. O gün epey yorucu olacak, zaten daha sonra eve geçilince duş alınır ciciler giyilir yani ben öyle düşünüyorum :)

Son düzenleme:
bian kendimi hayal ettim de plates topuyla
kesin kayar bi yerlerimi kırarım

kız yok ne kayması şekil şu şekilde en fazla top üstüne düşer Eki Görüntüle 1013375

Benimle Yazdan sonra ilgileneceksiniz o vakit Benimde dümdüz bir elbisem var balığa benziyor balık olmasa da

evet evet bak o doğru yazın hepimiz senle ilgileniriz artık evli barklı hatunlar olarak odak noktamız sen olursun

günaydın hoşgeldinn gelinciikk

bencede çok iyiymiş rakam ve gün aşırı gitmek hemen bi araştırma yapmalıyım sen sanırım istanbulda değilsin dimi önerebileceğin bi yer yoktur:26:

Hoşbuldum güzellik, nasılsın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…