kız yok ne kaymasışekil şu şekilde en fazla top üstüne düşer Eki Görüntüle 1013375
evet evet bak o doğru yazın hepimiz senle ilgileniriz artık evli barklı hatunlar olarak odak noktamız sen olursun
günaydın hoşgeldinn gelinciikk
bencede çok iyiymiş rakamve gün aşırı gitmek hemen bi araştırma yapmalıyım sen sanırım istanbulda değilsin dimi önerebileceğin bi yer yoktur:26:
Kırmızı olsun tabi bende kırmızı lacivert pembe bile olurBanane benimki de kırmızı baksır alsın :)
boynere bak derim ben.
Ben erken çıkıcam bugün 11 gibiHoşbuldum teşekkür ederim geç oldu biraz ama
Cumartesi cumartesi çalışmak da hiç hoş olmuyor yani
Bende nişan bohçası yapacağım daha şaşkın gibiyim neye koşacağımı şaşırdım :26: Bir sürü cici almak istiyorum amaBir de balayı meselesi var tabi.. İncelmek de lazım. Herkes aynı dertten muzdarip okuduğum kadarıyla
Bu arada arkadaşlar gelinliğin içine son derece rahat olacağınız kıyafetler seçin bence. O gün epey yorucu olacak, zaten daha sonra eve geçilince duş alınır ciciler giyilir yani ben öyle düşünüyorum :)
kız yok ne kaymasışekil şu şekilde en fazla top üstüne düşer Eki Görüntüle 1013375
evet evet bak o doğru yazın hepimiz senle ilgileniriz artık evli barklı hatunlar olarak odak noktamız sen olursun
Günaydın kızlar
Kızlar şimdi pasta keserken
"bim bam bom" şarkısı olur mu?
Eski şarkılara taktım bu aralar. Nikahtan önce düğünde davetliler bizi beklerken eski şarkılar çalsın istiyorum. Onu araştırıyorum şimdi.
Eski şarkılara taktım bu aralar. Nikahtan önce düğünde davetliler bizi beklerken eski şarkılar çalsın istiyorum. Onu araştırıyorum şimdi.
Günaydın kızlar
Bi fikirde benden olsun mu
Burcu Güneş : Mutluyuzsözlerine bi bak istersen canımm
bilmem ki :44::44:
bim bam booom çok şükür dostlar benimde artık bir sevgilim var falan diyo
karar snin tatlım
Oluyor canım yakın arkadaşımın o çaldı çokta güzeldi ben eski şarkılar hastasıyım aynı senin gibi düşünüyorum heerşeyim eski şarkılardan misafirler beklerken özellikle eğlenceli eski şarkılar sıralaması oluşturuyorum
evet. bide olmaz olsun diyecektim ama sen demişsin bileAyyy sözleri güzel, eğlenceli şarkı.
İşte ben de öyle düşündüm sonradan :)
Aslında ben Sezen aksu olmaz olsun cüzdanımda milyonlar istiyorum.
Seksenler dizisinde çalıyorlardı hoşuma gidiyordu. Sonra Tolga Cevik ve Ezgi Mola "patron mutlu son istiyor" filminde düğünde çalındı. gerçekten çok hoş oldu.
Aslında ben Sezen aksu olmaz olsun cüzdanımda milyonlar istiyorum.
Seksenler dizisinde çalıyorlardı hoşuma gidiyordu. Sonra Tolga Cevik ve Ezgi Mola "patron mutlu son istiyor" filminde düğünde çalındı. gerçekten çok hoş oldu.
Eki Görüntüle 1013404
Şöyle bir kaç şarkı yazdım. Acaba davetliler bizi beklerken bunlar ve bunlar gibi bir kaç şarkı çalsa nasıl olur?
hem aşağı yukarı herkesin bildiği şarkılar, insan içinden mırıldanır durur.
Benimki de geçen sene yılbaşında almıştı kırmızı takım.
Kaynanalarımız bence bizi düşündüklerinden almıyorlar, oğullarını düşünüyorlar. Seksi seksi giyinip baştan çıkaralım onları mı istiyorlar anlamadım
Zaten düğünden sonra bir kaybolun görürüm ben sizi yakalarım bir yerde kurtulamazsınız elimden
kurtulmak isteyen mi var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?