2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Oyy kuzum gitmeyin biryere ben özlerim sizi:2:

kuzucum heralde sadece 1 ay kadar giremeyebilirim,
belki daha da az :) 2 hafta iznim var, bir de 3 gün evlilik iznim toplamda 18 gün
bu süreç düğün hazırlıkları ve balayı ile bitiyo zaten keşke 1 aycık iznim olsaydı
telden girerim artık arada

Hoşbuldum güzellik, nasılsın?

iyyimm tatlımm sen nasılsın?

Canim ben bursada yasiyorum ama istanbulda hem kaliteli hem uygun fiyatli guzellik merkez bulabilecegin tek yer bagdat caddesi oralardaki mekanlari bir incelemeni tavsiye ederim

tamam canım çok teşekkür ederim

Günaydın kızlar

tünaydın canımmm

İlginç güzel bir hareketmiş topu yüzüme düşürürüm ben kesin Tek ilgi odağı olmalıyım evet çabuk evlenin

o da bi başarı kuzucum evet koca topu yüzüne düşürmek

ben üstüne çıkarım bunun zıp zıp hahah

evet o da çok zevkli zaman zaman öyle yapıyorum da patlar diye ödüm patlıyo

teşekkür ederim iyiyim bende.

huhuvv 97 gün kalmış benim daha ortada ne mobilyam ne beyaz eşyam var sadece salonuma koltuk takımı aldım o da nisanda gelicek

huhuvv 97 gün kalmış benim daha ortada ne mobilyam ne beyaz eşyam var sadece salonuma koltuk takımı aldım o da nisanda gelicek

canım ya telaş yapma benimde eylülde düğünüm olabilir ama kesin değil bizde o yüzden bir şey almadık ama kimse sorsam son 2 aya yeter mi diye yeter yetişir diyolar...
ev tuttunuz mu?
kendi çeyizlerin tam mı nelerin var?
ay benim o da yok

Son düzenleme:

yalnız değilsin canım benim de henüz mobilyalarım beyaz eşyalarım en önemlisi evim yok :))))
ama olsun daha erken gibi geliyor bana
boşa kira vermek istemiyorum

En geç 1 ay sonra burdasın o zaman

o da bi başarı kuzucum evet koca topu yüzüne düşürmek

Dimi bence de büyük bir başarı

çok güzel olur canım ben de bu tarz müzikler ayarladım...düğün için mi düşündün sen ben kınaya ayarladım benimkiler de şöyle

diger konuya yazdıgımı burayada kopyalıyorum kızlarrr

ev tuttuk canımız cıktı ve en sonunda görümcemin arkadasının dairesini tuttuk 1 yıllık bina içinde 1 kişi oturmus tabi hala içinde tek kötü yönü ev nisan 10 gibi bosalacak ama içinde oturan kadında cok iyi kadın tasınmadan bu ay sonuna dogru ev sahibine söyleyip perde için ölcü falan alırız diye düşünüyorum..ev temiz zaten karı koca calısıyorlarmıs oturanlar ama badana yapsakmı? görümcem falan gerek yok diyo ben evet temiz ama yapsak mı diyorum annemde yapın diyo siz olsanız ne yaparsınız kızlar? evv vvarya inanılmaz güzel mutfak kocaman banyoya bi girdim heryer krem ve kahvee ben böylee dedim bu kadar olur ben klozet takımımı bile uygun almısım meger kısacası içimize cok sindi kızlar masallahhh vee inşallah sorun cıkmazz korkuyorum tabi..bide kızlar 10 nisanda cıktılar diyelim hadi 15 nisan diyelim fazladan olsun yetişirmiyiz 11 mayısa kadar ?

Ayy yy kuzum benim çok sevindim bak içine sinen bi yer çıktı karşına ayy sanki ben ev tutmuş gibi hissettim ya Rabbim ağız tadiyla huzurla yaşamanızı nasip etsin inşallah eğer senin içine sinmiyorsa boya yaptırın canimm

temz diyorlar ama ben ne kadarda olsa içine eşya girmiş eşyalar cıktıgında belli olur kirlendigi diyorum ama yetişirmiyiz sence boya badana temizlk eşyaların gelmesi sonra bide ceyizler falan :18:

temz diyorlar ama ben ne kadarda olsa içine eşya girmiş eşyalar cıktıgında belli olur kirlendigi diyorum ama yetişirmiyiz sence boya badana temizlk eşyaların gelmesi sonra bide ceyizler falan :18:

Yani dediğin gibi eşya cikmadan anlaşılmaz canım yani 1 ay kala boya temizlik çeyiz zor gibi ama Allahtan ümit kesilmez canım yaa

Yani dediğin gibi eşya cikmadan anlaşılmaz canım yani 1 ay kala boya temizlik çeyiz zor gibi ama Allahtan ümit kesilmez canım yaa

baya hızlı olmalıyız ay sonuna dogru net tarihi mobilyacılara söyleyip boya olacaksa ona görede adamı ayarlamamız lazım :18: şuan iyiki calısmıyorum dedim valla :18:hee artısı su ev cok temiz camlar parlıyodu en azından ugrastırıcı olmayacak 1 günde temzlk biter inşallah :44:ceyizin gitmeside nisan sonu anca :44:

Olur canım Allahın izniyle sen panik yapma evet bende calismama seviniyorum bu kosturmacada

öyle tabi canım ama bide mobilyaları almasaydım iyiki almısız bi tek köşe koltuk kaldı inşallah yarında onu halledicez :44:

Ohhh bak biseycik kalmamış :) bizde nikah elbisemi ve ayakkabımi aldık, yarın damatlıgı halledicez, Pazartesi tül takilcak halılar gelcek kına malzemelerini aldık bişey kalmadı nikaha 23, düğüne 27 kaldi

kadife desenli ve gofre kabartmalı davetiyem sizne nasıl kızlar ben ağır bi şey istiyodum bu kadifeler hosuma gitti matbada basılıyo inşallah beğenirsinizz :) :44:

Son düzenleme:

cok güzel canım eksikler bitiyor tüller kac günde yapıldı canım ?

bizde bütün gün kız kardeşlerime abiye ayakkabı almak için şirinevlerde dolaştık kızlar hiç tavsiye etmiyorum sakin şirinevlere gitmeyin fatih biraz tesettür yeri olsada daha ilgililer inşallah hasta olmam bütün gün yağmurda dolaştım yarında sevdiceğimin yanına gidiyorumm :) sizler napıyosunuz kızlar nasıl gidiyo hazırlıklar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…