- 21 Haziran 2013
- 2.222
- 170
- 123
Oyy kuzum gitmeyin biryere ben özlerim sizi:2:
Hoşbuldum güzellik, nasılsın?
Canim ben bursada yasiyorum ama istanbulda hem kaliteli hem uygun fiyatli guzellik merkez bulabilecegin tek yer bagdat caddesi oralardaki mekanlari bir incelemeni tavsiye ederim
Günaydın kızlar
İlginç güzel bir hareketmiş topu yüzüme düşürürüm ben kesinTek ilgi odağı olmalıyım evet çabuk evlenin
ben üstüne çıkarım bunun zıp zıp hahah
teşekkür ederim iyiyim bende.iyyimm tatlımm sen nasılsın?
tamam canım çok teşekkür ederim
tünaydın canımmm
o da bi başarı kuzucum evet koca topu yüzüne düşürmek
evet o da çok zevkli zaman zaman öyle yapıyorum da patlar diye ödüm patlıyo
huhuvv 97 gün kalmışbenim daha ortada ne mobilyam ne beyaz eşyam var sadece salonuma koltuk takımı aldım o da nisanda gelicek
huhuvv 97 gün kalmışbenim daha ortada ne mobilyam ne beyaz eşyam var sadece salonuma koltuk takımı aldım o da nisanda gelicek
kuzucum heralde sadece 1 ay kadar giremeyebilirim,
belki daha da az :) 2 hafta iznim var, bir de 3 gün evlilik iznim toplamda 18 gün
bu süreç düğün hazırlıkları ve balayı ile bitiyo zatenkeşke 1 aycık iznim olsaydı
telden girerim artık arada
o da bi başarı kuzucum evet koca topu yüzüne düşürmek
Eki Görüntüle 1013404
Şöyle bir kaç şarkı yazdım. Acaba davetliler bizi beklerken bunlar ve bunlar gibi bir kaç şarkı çalsa nasıl olur?
hem aşağı yukarı herkesin bildiği şarkılar, insan içinden mırıldanır durur.
diger konuya yazdıgımı burayada kopyalıyorum kızlarrr
ev tuttukcanımız cıktı ve en sonunda görümcemin arkadasının dairesini tuttuk 1 yıllık bina içinde 1 kişi oturmus tabi hala içinde tek kötü yönü ev nisan 10 gibi bosalacak ama içinde oturan kadında cok iyi kadın tasınmadan bu ay sonuna dogru ev sahibine söyleyip perde için ölcü falan alırız diye düşünüyorum..ev temiz zaten karı koca calısıyorlarmıs oturanlar ama badana yapsakmı? görümcem falan gerek yok diyo ben evet temiz ama yapsak mı diyorum annemde yapın diyo siz olsanız ne yaparsınız kızlar? evv vvarya inanılmaz güzel mutfak kocaman banyoya bi girdim heryer krem ve kahvee ben böylee dedim bu kadar olur ben klozet takımımı bile uygun almısım meger kısacası içimize cok sindi kızlar masallahhh vee inşallah sorun cıkmazz korkuyorum tabi..bide kızlar 10 nisanda cıktılar diyelim hadi 15 nisan diyelim fazladan olsun yetişirmiyiz 11 mayısa kadar ?
Ayy yy kuzum benim çok sevindim bak içine sinen bi yer çıktı karşına ayy sanki ben ev tutmuş gibi hissettim ya Rabbim ağız tadiyla huzurla yaşamanızı nasip etsin inşallah eğer senin içine sinmiyorsa boya yaptırın canimm
temz diyorlar ama ben ne kadarda olsa içine eşya girmiş eşyalar cıktıgında belli olur kirlendigi diyorum ama yetişirmiyiz sence boya badana temizlk eşyaların gelmesi sonra bide ceyizler falan :18:
Yani dediğin gibi eşya cikmadan anlaşılmaz canım yani 1 ay kala boya temizlik çeyiz zor gibi ama Allahtan ümit kesilmez canım yaa
baya hızlı olmalıyızay sonuna dogru net tarihi mobilyacılara söyleyip boya olacaksa ona görede adamı ayarlamamız lazım :18: şuan iyiki calısmıyorum dedim valla :18:hee artısı su ev cok temiz camlar parlıyodu en azından ugrastırıcı olmayacak 1 günde temzlk biter inşallah :44:ceyizin gitmeside nisan sonu anca :44:
Olur canım Allahın izniyle sen panik yapma evet bende calismama seviniyorum bu kosturmacada
öyle tabi canım ama bide mobilyaları almasaydım iyiki almısız bi tek köşe koltuk kaldı inşallah yarında onu halledicez :44:
Ohhh bak biseycik kalmamış :) bizde nikah elbisemi ve ayakkabımi aldık, yarın damatlıgı halledicez, Pazartesi tül takilcak halılar gelcek kına malzemelerini aldık bişey kalmadı nikaha 23, düğüne 27 kaldi
cok güzel canım eksikler bitiyortüller kac günde yapıldı canım ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?