gunaydin masallah canim allah nazarlardan saklasin tamamina erdirsin insallah 2ayin kalmis :) bizde yarin alicaz balayi icin bu sene alanyada yeni acilmis bi otel ets tur onerdi her sey dahil fiyatida uyguna geldi erkenden aliyorzki uygun olsun :)
Kızlar günaydın, ya da tünaydın diyeyim.
Ben gece çalışıyordum, 9da çıktım işten. Ama arkadaşlarımla güzel bir kahvaltıdan sonra eve gelebildim.
Bohça hazırlamak çok keyifli olsa gerek, ben gönlümce hazırlayamadım
Balayı da insanın en unutamadığı anlarından birisi oluyormuş, öyle diyorlar. Hepimiz balayımıza mutlu mutlu gidip mutlu mutlu dönelim inşallah.
Bir de dün iki cam saklama kapı aldım. :)
Sizlerde ne var ne yok?
sizi seviyorum kızlar.
Selam gelinleerrŞafak 103 :123:
Nasılsınııızz
Balayı muhabbeti geçmiş, biz balayına 1 ay geç gideceğiz. Malum düğünden bi hafta sonra ramazan, 1 haftalık gitmek varken 3-4 günlüğüne gitmek istemiyorum.
iyiyim canım sen nasılsın
Herşey konuşuluyor burdaDüğün tarihin ne zaman canım ? hayırlı olsun
Bende iyiyim canımHe ya görüyorum, her tür muhabbet söz konusu
21 Haziran canım, senin ne zaman
hazır değil canım alıcaz inşallah haftaya alışverişe çıkıcaz annem bir liste yapmış aslındada eksiği yok fazlası var uhuuu bi ggörseniz listeyiazaltmak için buraya bi danışayım dedım zaten şu aldıklarım bile 1500 ttuttu 1500 daha çıkıcak gibi gözüküyo of çok zor işler ama nişanlıma deger
Aynen bu topicten kopamıyorum valla
Hhayırlı olsun az zamnın kalmış canım ben daha sözlü değilim kısmetse 2014 sonun 2015 başı gibi olacak büyük ihtimal kpss sınavını bekliyoruz canım biz.
Askerlikten beter bu şafak ya huAz ama daha stresli :26:
İnşallah istediğiniz bi tarihte olur canım, ben şu 3-4 ay da başladım çeyiz alışverişine sen şimdiden başlamakla iyi etmişsin
Selam canım ,
Burda hava yağmurlu kasvetli evde oturuyorum bende.
Ben daha o duyguları tadamadım ama ablamda yaşadım misal sıkıntılıydı biraz. Umarım benimki öyle olmaz
balayı için kışın almak gerek gerçekten yaza doğru fiyatlar inanılmaz uçuk oluyor ya
Bende çeyiz alıp duruyorum canım ne yapayım alıp koyayım dursun kenarda duruyorum her an herşey olabilir diye2014 sonu veya 2015 başı gibi
Selam gelinleerrŞafak 103 :123:
Nasılsınııızz
Balayı muhabbeti geçmiş, biz balayına 1 ay geç gideceğiz. Malum düğünden bi hafta sonra ramazan, 1 haftalık gitmek varken 3-4 günlüğüne gitmek istemiyorum.
canım eger kullanacagı zaten daha sonrada olsa alacagınız seylerse tabiki al 2000 de olsa al ama kullanmayacagı tarzdaysa alacakların sakın dokunma alma..mesela benim nişanlım evde traş olmaz bana sakın alma dedi ve almadık herkes olmaz olmaz almalısın dedi ama bir zorunluluk yok..hele diyolarya bunu almadan olmaz buda sart mutlaka olmalı sinir oluyorum hic birsey için biz istemezsek zorunlulugumuz yok..millete aldırıs etme onlar konusur sen susarsan daha cok konusur..mesela kolye konusuna canın sıkılmıs..bana sevgilim daha önce kolye ve küpe almıstı bende sürekli evlenirken bana tektas,alyans,bileklik birde saat al ben set falan istemiyorum dedim ki şuan saatim eksik dügünde alınacak oda onun dısında kolyem bilekligim falan hic cıkarmam gayette mutluyum..bana kimse diyemez sana kolye takmadılar diye cevabını veririm eger susarsam üstüme cıkarlar..sende eger istiyorsan kolye söyle sevdigine neticede görücü usulü bir evlilik degil herseyi konusuyoruz ben kolyeye hevesliyim de alın..ben hic onların almasını yapmasını beklemedim 2 tarafın yapacaklarınıda ben yönettim valla sevdigimle birlikte yaptık oldukca mutluyum ve en önemlisi iki tarafta birbirinden oldukca memnun kimse o bunu yapmadı etmed, demiyor
9 Mart 2014...
Kaç Gün mü Kaldı :123::119:
2014 GELİNLERİMİZ
dimple91 -29 Mart19 Gün :123:
ozlembloom - 5 Nisan26 Gün :123:
yasarinsibeli - 6 Nisan27 Gün :123:
aantibiyotik - 27 nisan48 Gün :123:
tugcecan - 2 Mayıs53 Gün :123:
darkmore - 9 Mayıs60 Gün :123:
edaa91 - 11 Mayıs62 Gün :123:
anatkh018 - 18 Mayıs69 Gün :123:
CennetiMelegiM - 24 Mayıs75 Gün :123:
seh_tim - 24 Mayıs75 Gün :123:
tutkku - 31 Mayıs82 Gün :123:
anabelgunes - 7 Haziran89 Gün :123:
mutlugul - 7 Haziran89 Gün :123:
yeldaserdar - 7 Haziran89 Gün :123:
sabiserdar - 8 Haziran90 Gün :123:
biblodeniz - 13 Haziran95 Gün :123:
Esmer54 - 15 Haziran97 Gün :123:
tugce0107 - 19 Haziran101 Gün :123:
myiimmortal - 21 Haziran103 Gün :123:
Zeyno61 - 21 Haziran103 Gün :123:
yengec123 - 9 Ağustos152 Gün :123:
AskInihan - 12 Ağustos155 Gün :123:
kaktusvedavsan - 19 Ağustos162 Gün :123:
kedifatos - 23 Ağustos166 Gün :123:
muzlupasta72 - 23 Ağustos166 Gün :123:
MeLeZGuZeL - 24 Ağustos167 Gün :123:
Ebisssss - 30 Ağustos173 Gün :123:
ecm - 4 Eylül178 Gün :123:
AYNISC - 5 Eylül179 Gün :123:
arzu_91_03 - 7 Eylül181 Gün :123:
evrembus - 14 Eylül188 Gün :123:
bal_hatun - 15 Eylül189 Gün :123:
umutugce - 20 Eylül194 Gün :123:
serysery - 15 Kasım250 Gün :123:
Perim35 - 19 Aralık284 Gün :123:
bujucloud - 27 Aralık292 Gün :123:
2015 GELİNLERİMİZ
SimgeD - 26 Nisan412 Gün :123:
PammukSeker - 30 Mayıs446 Gün :123:
hayalperisiii - Mayıs447 Gün :123:
Mutella - Mayıs447 Gün :123:
YEKTA61 - 21 Haziran468 Gün :123:
december90 - Temmuz508 Gün :123:
tanemmmmm - Ağustos539 Gün :123:
Arkadaşlar Listeye Eklenmek İsteyenler Olursa Lütfen Özel Mesaj Atsınlar
Sana bir şey söyliimiii?
Çeyiz almak keyifli bir işmiş esasen. Ben de ıvız zıvır almaya yenilerde başladım. Gerçekten keyifliymiş. Şurda 2 ay önce çok üşenirdim yani tahta kaşığına varana kadar her şeyi düşünmek zorunda olacağıma, ama şimdi alasım var.
Oh ne güzel :) Ben de isterdim uzun olsun. Ama izin problemimiz var.
Kesinlikle katılıyorum. Nişanlımın annesi bana giymem dediğim halde 6lı saten gecelik setlerinden aldı. Tüylü topuklu terlik aldı. sadece baby doll takımını belki giyerim. :) O kadar da para verdiler.
perim 35 merhaba aklıma br şey takıldı senin tarihin neden aralık 19 yani özel bir gün mü
sorma sebebim bizde o tarihlere kalabilirz öğrenmek istedim sebebini
Ayyy 26 kaldiiiii, cok sukur bi çeyiz stresi kaldı
İnanılmaz keyifli , kafana göre rahat rahat alıyorsun canım . Senin evin , bir tek sen ve sevdiğinin yaşayacağı evi sen kendi zevkine göre alıyorsun .
Ben çok zevk alıyorum ya kıyafette gözüm yok artık ki kaldı ki benim ortada hiç bir şey yokken böyleyim
senin de düğüne az kalmış canım
canım eger kullanacagı zaten daha sonrada olsa alacagınız seylerse tabiki al 2000 de olsa al ama kullanmayacagı tarzdaysa alacakların sakın dokunma alma..mesela benim nişanlım evde traş olmaz bana sakın alma dedi ve almadık herkes olmaz olmaz almalısın dedi ama bir zorunluluk yok..hele diyolarya bunu almadan olmaz buda sart mutlaka olmalı sinir oluyorum hic birsey için biz istemezsek zorunlulugumuz yok..millete aldırıs etme onlar konusur sen susarsan daha cok konusur..mesela kolye konusuna canın sıkılmıs..bana sevgilim daha önce kolye ve küpe almıstı bende sürekli evlenirken bana tektas,alyans,bileklik birde saat al ben set falan istemiyorum dedim ki şuan saatim eksik dügünde alınacak oda onun dısında kolyem bilekligim falan hic cıkarmam gayette mutluyum..bana kimse diyemez sana kolye takmadılar diye cevabını veririm eger susarsam üstüme cıkarlar..sende eger istiyorsan kolye söyle sevdigine neticede görücü usulü bir evlilik degil herseyi konusuyoruz ben kolyeye hevesliyim de alın..ben hic onların almasını yapmasını beklemedim 2 tarafın yapacaklarınıda ben yönettim valla sevdigimle birlikte yaptık oldukca mutluyum ve en önemlisi iki tarafta birbirinden oldukca memnun kimse o bunu yapmadı etmed, demiyor
Amin canim insallah cok tesekkur ederimbizim fazla butcemiz yok bes gun icin 1000 lira ayirabiliriz ona gore secilebilecek en uygun yeri secmeye calistik zaten bana tatil olsun da gerisi onemli degil sizinki de yeni acilmissa yepyeni bir tesistir ve misafirlerini en uygun sekilde agirlar canim malum piyasadaki ilk intiba cok onemli simdiden hayirli ugurlu olsuncanim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?