vala bebişim uzun zamandır hiç 09:30 a kadar uyumamıştım uyudummsonra uzun kahvaltıı keyif yaptım halam bizdeydi 1 gibi evden çıktık bizim orda çeyizlik satan avmler var çelik tencerem yok diye fiyat alalım dedik alup çıktık ben gezmeden almam aslında ama halamın annemin tecrübesine inandığım için aldım ikde nevresim aldım yanında 610 lira çektik karttan sonra resimciye ve evime çok yakın olan kuaföre uğrayıp
fiyat aldım resimler 15 pozluk olan bi menü vardı onu beğendim 375 lira dedi 350ye indirirm ben onu anlaşırsakkuaförde gelin başına saç+makyaj 100 tl dedi ama kirpik manikür falan filan yok dedi ona da düşünelim dedim hem yakın hem ucuz diye seçebilirim bildiğin topuz yapacak bana sadece ama tereddütlerim var yine de sonra eve döndüm saat 4te işte öyle geçti benim ya senin nasıl geçti kuzum?
bu arada aldıklarımın resmini paylaşayım sizlerle düdüklü hediyesiyle 270lira diğer set ise 260 liraya alındı fikirlerinizi bekliyorum bu aradaEki Görüntüle 1015709 Eki Görüntüle 1015711
cooook güzelll canım gerekli seylerr zaten
teşekkür ederim sibelcimsen naptın damattlık işini halledebildin mi?
halledemedimmm yaa haftasonuu nisanlım borc ödemeye gitti fazlaa vaktimiz yoktu ailemin amcamalrlaa arası bozuk onlara davetiye vermeyee gidebildim anca nisanlımlaa damatlık gene kaldı dügünde geldii
sıkıntı yapma tatlım bizim damatlık işimiz 1 saatimizi bile almadı o beğenmişti vitrinde bizde gittik denedik aldık yani dert etme bizim aldığımız marka daniel tissu canım yenibosna yakınsa sana bi bak derim ben
Canım çok güzeller aşkla huzurla kullan inşallah bende hafta sonu girdim bir bakalım kampanyada neler varmış dedim dediğim gibi kaptım çıktım birsürü şeyvala bebişim uzun zamandır hiç 09:30 a kadar uyumamıştım uyudummsonra uzun kahvaltıı keyif yaptım halam bizdeydi 1 gibi evden çıktık bizim orda çeyizlik satan avmler var çelik tencerem yok diye fiyat alalım dedik alup çıktık ben gezmeden almam aslında ama halamın annemin tecrübesine inandığım için aldım ikde nevresim aldım yanında 610 lira çektik karttan sonra resimciye ve evime çok yakın olan kuaföre uğrayıp
fiyat aldım resimler 15 pozluk olan bi menü vardı onu beğendim 375 lira dedi 350ye indirirm ben onu anlaşırsakkuaförde gelin başına saç+makyaj 100 tl dedi ama kirpik manikür falan filan yok dedi ona da düşünelim dedim hem yakın hem ucuz diye seçebilirim bildiğin topuz yapacak bana sadece ama tereddütlerim var yine de sonra eve döndüm saat 4te işte öyle geçti benim ya senin nasıl geçti kuzum?
bu arada aldıklarımın resmini paylaşayım sizlerle düdüklü hediyesiyle 270lira diğer set ise 260 liraya alındı fikirlerinizi bekliyorum bu aradaEki Görüntüle 1015709 Eki Görüntüle 1015711
günayddınnn kızlarrrrrrr istanbulll dondurdunnn biziii
Canım çok güzeller aşkla huzurla kullan inşallah bende hafta sonu girdim bir bakalım kampanyada neler varmış dedim dediğim gibi kaptım çıktım birsürü şey
Günaydın canım hava çok soğuk sağanak yağmur olsun iyidir yazın acısını çıkartırdık yoksa
aaaa neresindee yenibosnanınnn esyalarııı ordann almıstık zatennn
Ben geldimGelirken de boş gelmedim yeni cicilerimle geldim
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=668709&page=10&p=34382009#post34382009
aayneeen canııım insallah dügündee böyleee olmazzz
yenibosna beşyol diye geçiyor canım bizimki bildiği için o söylemişti ama adresi var nette bak yollim sana hemde uygun
Eki Görüntüle 1015730
hoşgeldin tatlımm çok şirin cicilerin aşk dolu hepsii ve süper bi takım olmuş bence
hoşgeldin tatlımm çok şirin cicilerin aşk dolu hepsii ve süper bi takım olmuş bence
İnşallah canım sanmıyorum mevsimler değişti bu aralar böyle olacak sonrasında daha az yağarsa daTabakların altını çok silip süpürmedin yemek yerken dimi
Günaydın herkese iyi haftalar.
Canım çok güzeller aşkla huzurla kullan inşallah bende hafta sonu girdim bir bakalım kampanyada neler varmış dedim dediğim gibi kaptım çıktım birsürü şey
İnşallah canım sanmıyorum mevsimler değişti bu aralar böyle olacak sonrasında daha az yağarsa daTabakların altını çok silip süpürmedin yemek yerken dimi
Yağmaz yağmazinşallahh yaaa
teşekkür ederim tatlımm seninkilerde öyle tam benlik şeyler almışsın kırmızı kırmızı
ben çok süpürenlerdenimvay halime kar yağcak mayıs sonunda
var tatlım telefonumda ama aktarma yapamıyorum pc ye :26:bizimki giymişti kendini resimlerde görsün diye çekmiştimkaçaaa almıstınız sizz canımmm resmii varrmı aldıgınız damatlıgın
Olmuş dimi canımcım kahvaltı takımı almayacaktım bari böyle kendimize özel birşey olsun illa dedim %50 indirime de denk gelincemağazadaki halimi görmen lazım bir uçtan bir uca nasıl koşuyorum Masa örtüm kalmamıştı napalım artık daha sonraya Daha daha güzelleri senin olsun kuzum
olmuş bebeim çok güzel olmuş hemde ben çok sevdimm benimde kahvaltı takımım yok ama böyle uygun bulursam bende alabilrimhangi mağazadan aldın canım bide kaça takımın daha güzelleri hepimizin olsun inşaAllah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?