2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

cooook güzelll canım gerekli seylerr zaten

teşekkür ederim sibelcim sen naptın damattlık işini halledebildin mi?

halledemedimmm yaa haftasonuu nisanlım borc ödemeye gitti fazlaa vaktimiz yoktu ailemin amcamalrlaa arası bozuk onlara davetiye vermeyee gidebildim anca nisanlımlaa damatlık gene kaldı dügünde geldii

halledemedimmm yaa haftasonuu nisanlım borc ödemeye gitti fazlaa vaktimiz yoktu ailemin amcamalrlaa arası bozuk onlara davetiye vermeyee gidebildim anca nisanlımlaa damatlık gene kaldı dügünde geldii

sıkıntı yapma tatlım bizim damatlık işimiz 1 saatimizi bile almadı o beğenmişti vitrinde bizde gittik denedik aldık yani dert etme bizim aldığımız marka daniel tissu canım yenibosna yakınsa sana bi bak derim ben

aaaa neresindee yenibosnanınnn esyalarııı ordann almıstık zatennn

Canım çok güzeller aşkla huzurla kullan inşallah bende hafta sonu girdim bir bakalım kampanyada neler varmış dedim dediğim gibi kaptım çıktım birsürü şey
günayddınnn kızlarrrrrrr istanbulll dondurdunnn biziii

Günaydın canım hava çok soğuk sağanak yağmur olsun iyidir yazın acısını çıkartırdık yoksa

aayneeen canııım insallah dügündee böyleee olmazzz

aaaa neresindee yenibosnanınnn esyalarııı ordann almıstık zatennn

yenibosna beşyol diye geçiyor canım bizimki bildiği için o söylemişti ama adresi var nette bak yollim sana hemde uygun

hoşgeldin tatlımm çok şirin cicilerin aşk dolu hepsii ve süper bi takım olmuş bence

hoşgeldin tatlımm çok şirin cicilerin aşk dolu hepsii ve süper bi takım olmuş bence

Olmuş dimi canımcım kahvaltı takımı almayacaktım bari böyle kendimize özel birşey olsun illa dedim %50 indirime de denk gelince mağazadaki halimi görmen lazım bir uçtan bir uca nasıl koşuyorum Masa örtüm kalmamıştı napalım artık daha sonrayaDaha daha güzelleri senin olsun kuzum

Günaydın herkese iyi haftalar.

günaydın canımm

Canım çok güzeller aşkla huzurla kullan inşallah bende hafta sonu girdim bir bakalım kampanyada neler varmış dedim dediğim gibi kaptım çıktım birsürü şey

teşekkür ederim tatlımm seninkilerde öyle tam benlik şeyler almışsın kırmızı kırmızı

İnşallah canım sanmıyorum mevsimler değişti bu aralar böyle olacak sonrasında daha az yağarsa da Tabakların altını çok silip süpürmedin yemek yerken dimi

ben çok süpürenlerdenim vay halime kar yağcak mayıs sonunda

Yağmaz yağmaz
teşekkür ederim tatlımm seninkilerde öyle tam benlik şeyler almışsın kırmızı kırmızı

ben çok süpürenlerdenim vay halime kar yağcak mayıs sonunda

Beğendiğine sevindim canımcım kırmızıyı bende seviyorum tam işte bu demesemde sevdim takımımıMayıs sonu imkansız gibi birşey :100:merak etme bende çok süpürdüm süpürüyorumda korkmuyor değilim:18:

Son düzenleme:
kaçaaa almıstınız sizz canımmm resmii varrmı aldıgınız damatlıgın
var tatlım telefonumda ama aktarma yapamıyorum pc ye :26:bizimki giymişti kendini resimlerde görsün diye çekmiştim beyaz ceket siyah pantolon siyah şeritli beyaz gömlek kuşak papyon 420 liraya aldık ama siyah takımlar daha uygundu 2-3 modeli vardı onunda canım ama esmerse seninki de benimki gibi beyaz ceket çok yakışıyor

olmuş bebeim çok güzel olmuş hemde ben çok sevdimm benimde kahvaltı takımım yok ama böyle uygun bulursam bende alabilrim hangi mağazadan aldın canım bide kaça takımın daha güzelleri hepimizin olsun inşaAllah

Porlandın kadınlar günü kampanyasıydı kuzum dün sonra erdi Eklediğim ürünlerin hepsini 175 TL ye aldım 6 kişilik tabak,6 kişilik çay bardağı,10 adet meşrubat bardağı,6 kişilik çkb takımı,nihale%50 indirimi kaçırmıyım dedim yoksa 400 civarı olurdu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…