kızlar benim sözlüm her şeye ben giymem kullanmam diyo biz bu bohçaya ne çıkarıcaz allah askına hiç dinlemicem alıcam çok kızmaya basladım tesbihe bile benm var masraf etmeyindiyo :44: Robdeşambrda giymem diyo ama alınsın, sizce bu takım nasıl kızlar http://www........./dagi-1666-ceyizlik-5li-pijama-robdesambr-set-P19936980 yani böyle bi setmi alsak acaba
Sana bir şey söyliimiii?
Çeyiz almak keyifli bir işmiş esasen. Ben de ıvız zıvır almaya yenilerde başladım. Gerçekten keyifliymiş. Şurda 2 ay önce çok üşenirdim yani tahta kaşığına varana kadar her şeyi düşünmek zorunda olacağıma, ama şimdi alasım var.
Oh ne güzel :) Ben de isterdim uzun olsun. Ama izin problemimiz var.
Kesinlikle katılıyorum. Nişanlımın annesi bana giymem dediğim halde 6lı saten gecelik setlerinden aldı. Tüylü topuklu terlik aldı. sadece baby doll takımını belki giyerim. :) O kadar da para verdiler.
9 Mart 2014...
Kaç Gün mü Kaldı :123::119:
2014 GELİNLERİMİZ
dimple91 -29 Mart19 Gün :123:
ozlembloom - 5 Nisan26 Gün :123:
yasarinsibeli - 6 Nisan27 Gün :123:
aantibiyotik - 27 nisan48 Gün :123:
tugcecan - 2 Mayıs53 Gün :123:
darkmore - 9 Mayıs60 Gün :123:
edaa91 - 11 Mayıs62 Gün :123:
anatkh018 - 18 Mayıs69 Gün :123:
CennetiMelegiM - 24 Mayıs75 Gün :123:
seh_tim - 24 Mayıs75 Gün :123:
tutkku - 31 Mayıs82 Gün :123:
anabelgunes - 7 Haziran89 Gün :123:
mutlugul - 7 Haziran89 Gün :123:
yeldaserdar - 7 Haziran89 Gün :123:
sabiserdar - 8 Haziran90 Gün :123:
biblodeniz - 13 Haziran95 Gün :123:
Esmer54 - 15 Haziran97 Gün :123:
tugce0107 - 19 Haziran101 Gün :123:
myiimmortal - 21 Haziran103 Gün :123:
Zeyno61 - 21 Haziran103 Gün :123:
yengec123 - 9 Ağustos152 Gün :123:
AskInihan - 12 Ağustos155 Gün :123:
kaktusvedavsan - 19 Ağustos162 Gün :123:
kedifatos - 23 Ağustos166 Gün :123:
muzlupasta72 - 23 Ağustos166 Gün :123:
MeLeZGuZeL - 24 Ağustos167 Gün :123:
Ebisssss - 30 Ağustos173 Gün :123:
ecm - 4 Eylül178 Gün :123:
AYNISC - 5 Eylül179 Gün :123:
arzu_91_03 - 7 Eylül181 Gün :123:
evrembus - 14 Eylül188 Gün :123:
bal_hatun - 15 Eylül189 Gün :123:
umutugce - 20 Eylül194 Gün :123:
serysery - 15 Kasım250 Gün :123:
Perim35 - 19 Aralık284 Gün :123:
bujucloud - 27 Aralık292 Gün :123:
2015 GELİNLERİMİZ
SimgeD - 26 Nisan412 Gün :123:
PammukSeker - 30 Mayıs446 Gün :123:
hayalperisiii - Mayıs447 Gün :123:
Mutella - Mayıs447 Gün :123:
YEKTA61 - 21 Haziran468 Gün :123:
december90 - Temmuz508 Gün :123:
tanemmmmm - Ağustos539 Gün :123:
Arkadaşlar Listeye Eklenmek İsteyenler Olursa Lütfen Özel Mesaj Atsınlar
cok az kalmıs cidden kuzum yaaaa valla senin ismede bakıyorum her zaman ve gördügümde senin kadar benden heyecan yapıyorum adınaAyyy 26 kaldiiiii, cok sukur bi çeyiz stresi kaldı
canımdoğru diyosunda ben onları yönetmesine yönetirim de annemi yönetemiyorumben istemesemde ya da onlar istemesede ıkı taraf içinde annemin istekleri bitmiyo o yüzden ben kendimi geri çektim çok yoruldum çok üzüldüm zamanında şimdi hiç takmıyorum alınacak çorabı bıle annem begeniyo dusun onunda huyu napaym ben neysede sözlüme acıyorum bazen tamam çok iyiidr evlensek evimize almadıgı yapmadıgı sey kalmaz çok iyidr ama herşeyi yönetmeyi sever onunda huyu bu esyayı bıle o begenmeye kalkıyo inşallah sözlüm idarre ederde hep sorun çıkmadan gideriz kolye iişinide annem bugun konustu damadın geline hediyesi olması lazım dedi yeni moda kolyeler çıkmış kızım onlardan istiyo herkese takılıyo dedi anneside tamam gelinim begensin alıyım dedi allah izin verirse alıncak :44: kolyede bunlardan canım ayrıca setsiz gelin olmaz saatsız gelin olmaz diye onlarıda düğünde aldırıyo annem ben çekildm artık aralarnda çözsünler ben anca annemn eline parayı teslim ediyorum 6 aycık sıkıcam dısımEki Görüntüle 1015195
kızlar benim sözlüm her şeye ben giymem kullanmam diyo biz bu bohçaya ne çıkarıcaz allah askına hiç dinlemicem alıcam çok kızmaya basladım tesbihe bile benm var masraf etmeyindiyo :44: Robdeşambrda giymem diyo ama alınsın, sizce bu takım nasıl kızlar http://www........./dagi-1666-ceyizlik-5li-pijama-robdesambr-set-P19936980 yani böyle bi setmi alsak acaba
bende bunun gibi set aldım canım bence gayet güzel :)
bak işte bide benim gibiysen eger sorun bu :44: benim kullanmadıgım sevmedigim bir kücük parca bile olsa evmde sürekli elim onu atmaya gidiyo yapım geregi evimde igne bile kullanıslı olmalı yoksa sanki o minicik igne dev gibi oluyor gözümde kötü bir huy ama böyle
ne kadar az kaldı 62..
okul numaramdı 62
sonra sevdigimin memleketi oldu 62
şuandada şavagımız
cok az kalmıs cidden kuzum yaaaa valla senin ismede bakıyorum her zaman ve gördügümde senin kadar benden heyecan yapıyorum adına
aslında benim annemde öyle ama sanırım ben baya baskınımcanım iyi olmus annen bundan iyi yapmıs eger senin hevesin varsa tabiki alınsın ve cok güzel bu kolyeler bende içinde sanırım cumhuriyet olandı onu görmüştüm ve gözüme en güzel yukarıda resmini bıraktıgım geldi
canım benim karısıyo olucam biliyorum ama sevdigine bohca yapıyorsun hediye gibi birşey madem yapıyoruz onlar mutlu olsun sevdigin istemiyorsa ne diye alasınki bu takımı bırak kim ne derse desin o mutlu olsun hee millet ucuza kacmıs der vs diye düşünüyorsan en güzelinden 2 tane pijama alırsın bi güzelde kullanıslı olur şahsen bu takımları ben giysin istemem eşimin :44:
Ask olsun canim ben burda arkadaslarima danisiyorum ne yapmam gerektigini neden oyle dusuneyim :) dogru diyosun canm onuda kirmiyim mesela tras seti degilde tras makinsi istiyo inadina seti alip kullanmcgna maknyi alayim kullansin degilmi of zor ismis ya
Aaa oylemi canim bizde boyle bi sey alalim giyerse giyer :)
inşallah canım bizdede belli bir tarih yok kasım falan olabilirYok canım özel bir nedeni :)
Aslına bakarsan Aralık istiyoruz ama Şubatada kayabilir, herşey yaza kalmadan belli olur zaten
Hayırlısı olsun canım İnşallah istediğimiz tarihler olur
:
sağol canım benim bizde çok ucmadık zaten bütçe önemli birlikte güzel bi tatil geçirdikten sonra yerin bi önemi yok:)
Giyebileceği şeyleri almalısın , Evlendiğinde dolap düzenlemelerinde sen sıkıntı yaşarsın canım , Dolap beklemiş olacak gereksiz yere , şahsen ben böyle bir şey almam giymezse ki sanmıyorum giysin , onun yerine git eşofman takımı al aldıysan da onun altına spor ayakkabı al giymiş olur hem böylelikle .
Para kolay kazanılmıyor canım dolap bekletme gereksiz yere .
Eki Görüntüle 1013998 kadife desenli ve gofre kabartmalı davetiyem sizne nasıl kızlar ben ağır bi şey istiyodum bu kadifeler hosuma gitti matbada basılıyo inşallah beğenirsinizz :) :44:
yalnız değilsin canımbenim de henüz mobilyalarım beyaz eşyalarım en önemlisi evim yok :))))
ama olsun daha erken gibi geliyor bana
boşa kira vermek istemiyorum
günaydın gelinciklerim nasılsınız? baya bi kaynatmışsınız da okuyamadım hepsini aklımda kalanlara yazim
edacım çok sevindim evi tuttuğuna huzurla aşkla yaşa evinde inşaAllahbence de boya yap derim ben her ne kadar temiz kullanılsa bile yapılmasından yanayım ayrıca 1 aya yetişir merak etme bizde taşınırken 1 ay içinde taşındık badanasıydı kartonpiyeriydi hepsi yeni yapıldı gönlünü ferah tut canım
özlemcim maşaAllah günün gittikçe azalıyor gelin ediyoruz seni valla ben bile heyecanlanıyorsam sen nasılsındır tahmin edemiyorum
nilcim larissacım sizlere de merhaba iyi haftalar hepinize kızlar
selam canım benim çok hoşuma gitti bu model
Günaydın kızlarr
Günaydın bebişkom
Ben iyiyim sen nasılsın? Nasıl geçti haftasonu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?