2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Aslında buzdolabı o fiyata çıkartıyor ben şu buzdolabını düşüneyim daha uygun 1-2 bin arası olsa 5-6 bin civarında tutar yani

bizim bundan önceki çamaşır makinemiz arçelikti. hakikaten 11. senesinde makine bozulmaya başladı. çok fazla ses çıkardı, sanki içinde bişey kopmuş gibi. ( ben ömür süresinin 10 yıl olduğuna inanıyorum cidden)

şuan kulladığımız çam. ve bul. mak. 3. yıldır kullanıyoruz arçelik onlarda maaşallah daha bi sorun cıkarmadı. bence arcelik-beko dan şaşmamak lazım, bilmiyorum yanlış mı düşünüyorum ama en azından kendi adıma öyle konuşayım

ablamında beko. 6 aydır kullanıyo daha. ama çok memnun hepsinden

Son düzenleme:

Bekoya bakmalıyım canım arçelikte iyi gerçekten daha uygun olabilir 2-3 binde bir yerde çok iş görüyor

ben henüz almadım canım ,sadece modelleri belirleyip fiyatta anlaştım

Nerde benim almama daha çok var

Kizlar pesin alip pazarlik yapmak en iyisi o zaman baya indirim yapiyorlar hele ki herseyi tek yerden pesin alirsaniz indirim orani baya iyi oluyor
Bizim buzdolabimiz vardi kutusundaydi actirdik kurdular falan bekonun a++
Camasir makinasi samsung 8kiloluk a++ 800 liraya pesin alindi
Bulasik makinasi arcelik a++ 600 lira bile degildi tam hatirlamiyorum
Mini firinimiz vardi kutusunda duruyor
Ocak ankastre firin davlumbaz 900lira arcelikten alindi
Supurgeyi de to torbasi bisey aldik hatirlamiyorum ama markasini baya ucuzdu bilindik bir marka
Mobilyalarla beraber 13bin falan harcandi perdelerzebra stor yapildi halilar da bu fiyata dahil

Evet para biriktirmek ve nakit almak çok mantıklı

Kesinlikle katılıyorum mağazalar sıcak paraya aç bizim istediğimiz modellerin ilk fiyatı 6 bindi pazarlık pazarlık en son 4900 e indiler e şimdi almaya gittiğimizde biraz daha yapılsa pazarlık biraz daha inilir sanırım

kızlarrrrrrrrrrr

hatırlarsınız belki geçen hafta içinde izmirde hint kıyafeti satan yer biliyormusunuz diye sormuştum sizlere,

az önce kapalıçarşıdan bunları satan mağazaya ulaştım mailleştik ve istediğim kıyafeti buldum

yalnız sormak istediğim bişey var kiralık 150 tl satılık 350 tl bi daha giyemicem ne yapsam kiralasammı acaba? :44::44:

Kizlar bu guzel beyaz esya muhabbetinin ardindan taki muhabbeti de yapalim miiiii
Ne alinacak size neler takilacak konusuldu mu hic?

Kızlar nasılsınız? Nasıl gidiyor hazırlıklar?
Birazdan sağlık ocağına gidip sonuçları alıcam kızlar.
Onun dışında kına alışverişimi yaptık izmir kemeraltı çarşısından.
Kayınvalidem götürdü. her şeyi aldık.
kızlar için taçlar, mendiller v.s v.s
Hayırlı uğurlu olsun bakalım.

bana bir set, iki tane de bilezik takılacakmış canım.
Allah bereket versin. :)
Siz de durum nasıl?

Aynen oyle canim Allah bereket versin
Bizde hic konusulmadi ama kayinpeder enli bir bilezik takar 5bin liralik falan diye tahmin ediyorum
Bir set bir iki de bilezik diye biliyorum ama belli de olmaz ruyamda da gorebilirim bunlari ))))

Kirala canim 200 lira fark az degil
Ben burada bir arkadastan ikinci el olarak satin aldim 30liraciga

Hayirli ugurlu olsun canim en guzel gunlerinde insallah

Kizlar bu guzel beyaz esya muhabbetinin ardindan taki muhabbeti de yapalim miiiii
Ne alinacak size neler takilacak konusuldu mu hic?

açıkçası bizde konuşıulmadı nişanlımın aile düzeni olmadığı için yaparlarsada kendi şan ları yapmazlarsada beni bağlamıyor benim ailem akrabalrım takıcak bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…