- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
ay inşallah, bakma biraz çekiniyorum, yanlış bi ürünü getirecekler, kıracaklar diye :18: inşallah bi sıkıntı çıkmaz.
biz çamaşır makinesini hallettik şimdilik. aslında 3 ünü beraber alacaktık ama çamaşır makinesini peşin aldı. nisanda bulaşık mak. ve buzdolabını alıcaz.
aminn tatlımm inşaAllahKısmetimiz inşallah güzel olur canım hayırlısı herşeyin
ben ardahana gelin gidiyorum canım ya sen? ardahana dediysem istanbulda olcam tabiaynennn canımmm kız sen nereyee gelin gidiyordunn unuttum
ama en iyisini yapıyor, sonradan sıkışmaz. bende bi kaç ay sonra evlencekmiş gibi hareketler yapıyorum. gözüm sağda solda çeyizlik bişey arıyor sürekli
seramik tencrelerimiz benziyor, kırmızı kulplu
aminn tatlımm inşaAllah
ben ardahana gelin gidiyorum canım ya sen? ardahana dediysem istanbulda olcam tabi
bencede tatlım ama bizi geçti baksanasenin ne zman nasipse tatlım? gözüme kırmızı lar daha hoş görünüyor o yüzden kaç tane seramik tavam tencerem var hepsi kırmızı
bakalım, görcez
İnşallah çıkmaz canım içini ferah tut sen bu işleri biliyorlar sonuçta olsun başlangıç yapılmış gerisi de gelir hayırlısıyla
benim de daha belli değil kiaminn tatlımm inşaAllah
ben ardahana gelin gidiyorum canım ya sen? ardahana dediysem istanbulda olcam tabi
bencede tatlım ama bizi geçti baksanasenin ne zman nasipse tatlım? gözüme kırmızı lar daha hoş görünüyor o yüzden kaç tane seramik tavam tencerem var hepsi kırmızı
yaa evet yazdırmadım ben
tanınmamak için
şaka bi yana, profilimde de yazıyor aslında ama ne bilim fırsat olmadı canım :)
hosgeldin canımcımyine çok güzel şeyler almışsın, zevkli arkadasım, güle güle kullan
Ben de cok begendim harika duruyor
canım 15 poz 375 çok değil mi yaa
biz bi fotoğrafçıyla görüştük, baya ünlü kendisi, tvye çıkmıştı daha önce
650 fiyat verdi telefonda, nişanlım da ben daha indirim yaptırırım ona dedi(500e iner gibi)
Bu arada ben şimdiye kadar yaklaşık 100 fotoğrafçıyla görüşmüşümdür fotoğraflarını incelemişimdir, en kafama yatanı bu oldu
Şimdi fotoğrafçılar albümü de dahil ettiğinde çok yükseliyor fiyat,
biz albüm istemedik, 50-60 fotoğrafımıza ps yapıcak düzenleyecek
ve yaklaşık 300-400 foto olacak (farklı pozlarda) en fazla her pozdan 2 adet olur dedi yani en az 200 adet farklı poz olacak
Albümü de 1milyonculardanalıcam aynı zamanda ikea ve koçtaşta da çok güzellerini uygun fiyata görmüştüm
çok çok güzel albümler var ve en fazla 15-20 tl
bakalım daha tutmadık ama bizde, randevu alıp görüşmeye gitcez..
canım 15 poz 375 çok değil mi yaa
biz bi fotoğrafçıyla görüştük, baya ünlü kendisi, tvye çıkmıştı daha önce
650 fiyat verdi telefonda, nişanlım da ben daha indirim yaptırırım ona dedi(500e iner gibi)
Bu arada ben şimdiye kadar yaklaşık 100 fotoğrafçıyla görüşmüşümdür fotoğraflarını incelemişimdir, en kafama yatanı bu oldu
Şimdi fotoğrafçılar albümü de dahil ettiğinde çok yükseliyor fiyat,
biz albüm istemedik, 50-60 fotoğrafımıza ps yapıcak düzenleyecek
ve yaklaşık 300-400 foto olacak (farklı pozlarda) en fazla her pozdan 2 adet olur dedi yani en az 200 adet farklı poz olacak
Albümü de 1milyonculardanalıcam aynı zamanda ikea ve koçtaşta da çok güzellerini uygun fiyata görmüştüm
çok çok güzel albümler var ve en fazla 15-20 tl
bakalım daha tutmadık ama bizde, randevu alıp görüşmeye gitcez..
ardahandaa oturucan sandım kızz ilkben sinopluyum sinopaa gitcem bendee istanbuldayım istanbulada kalıyorum bagcılardann ikitelliyee gelin gidiyorum kısmetseee 212 avmya yakın
bakalım, görcez
çamaşır makinemiz samsung oldu bu arada. :26:
)))Allah iyiligini versin
Seni periye ihbar etmeli araya bi tane minik gelincik sızmıs diye
Ne guzel bol bol fotonuz olacak fiyat da cok uygun geldi bana
Biz salonla 40 tane olarak anlastik geri kalani kendimiz bastircaz
Ben zaten salonu gorunce hayran kaldigim icin geri kalan konulari hatirlamiyorum bile
15 pozluk menüde albüme konan 15 poz var 15 tane ekstra kopya 1 büyük çerçeve resim 2 küçük cep albümü dvd falan hepsi bu fiyat canım bizde çekiyoruz fazla fazla siz seçiyorsunuz dedi olmadı başka yere de sorarım tatlım ama halakızı evlendi bizim 4 yıl önce 300 e yapmış o da o yüzden bana o uygun geldi en iyisi bi yer daha var oraya da danışayım ben
yok yok ne işim var oralarda kendi bile hiç gitmemiş ben mi gitcem
bende sarıgaziden cennete gelin gidicem canım daha ev tutulmadı ama o civar olcak Allah'ın izniyle
Güle güle kullanın canım samsungdan bir şikayet duymadım çevremden
Askerlikte çok zor ya amann her şekilde beklemek zor
İnşallah canım bakalım kısmet ne zamansa o zaman olur canım
Tarih belli değil miydi canım çeyiz eksikliği hiç bitmiyor ya o yüzden başladım zorlanıyor insan ister istemez maddi manevi yani .
Oh ne güzel :) Ben de isterdim uzun olsun. Ama izin problemimiz var.
kendimi deşifre ettim
canım bizim düğün başka bir ilde olacak, nikahımız da istanbul'da ve düğünden önce olacak, biz nikah günü çekim yaptırıcaz
düğün günü de salonda çekimler yapılır ama ben fotoğraf kısmını nasıl yapacaklar hiçbir bilgim yok
düğünümüzün yapılacağı yer küçük bir mevki, düğün salonu tanıdık olmasına rağmen 7 bine tutulmuş, heralde fotoğraf açısından da sorun yaşamayız diye düşünüyorum, inşallah
7bin gercekten fazla kucuk bir muhit icin ama olsun sen mutlu ol memnun kal o onemli bir de dugun salonu erkek tarafi mi odeyecek yoksa siz ikiniz mi odeyeceksiniz merak ettim biz mesela kendimiz oduyoruz daha dogrusu erkek arkadasim dugun gunu benim evde verilen yemegi bile kendisi karsiliyor kendi aramizda evde nisan yapalim dedik onu bile erkek arkadasim ustlendi aslinda bu kadar yapmasini istemiyordum ama niye oyle yapiyorsun da diyemiyorum uzulmesini istemiyorum
ben yıllardır samsung telefon kullandım bi sıkıntım olmadı. inşallah makinedede olmaz.
parça garantisi de vermişler Allahtan. içim rahatladı biraz
İnşallah canım bir sorun olmaz iyi bir marka sonuçta birazda elektrikli aletler beyaz eşya şans işiBende de o şans hiç yoktur
Aynen öyle canım, beklemek çok sıkıcı sabır işi ya :18:
Yok tarih belli değildi canım askerden geldiği gün belli oldu yani 1 ay oluyor tarihi kesinleştireli
Neresi güzel kızBen düğünden sonraki gün gitmek isterdim :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?