- 22 Nisan 2008
- 2.397
- 757
- 363
- 37
Kızlar nasılsınız? Nasıl gidiyor hazırlıklar?
Birazdan sağlık ocağına gidip sonuçları alıcam kızlar.
Onun dışında kına alışverişimi yaptık izmir kemeraltı çarşısından.
Kayınvalidem götürdü. her şeyi aldık.
kızlar için taçlar, mendiller v.s v.s
Hayırlı uğurlu olsun bakalım.
kuzuummm beni de ekleyin evelallah ın izni ile 4 eylül benim memleketim de 7 eylül asıl düğünümüz :)))
açıkçası bizde konuşıulmadı nişanlımın aile düzeni olmadığı için yaparlarsada kendi şan ları yapmazlarsadabeni bağlamıyor benim ailem akrabalrım takıcak bana
Baklisin canim
Kimse altin pesinde degil ama takilmasi da hos bir jest yani evlenecek cifte bir yardim olarak bakiyorum
teşekkürler canım.hayırlısı olsun abla
bende sabırsızlarınıyorum kına alışverişi yapmak için ama erken mi daha kına yakılırken giyeceğim kıyafet yok ortada henüz onu almayamı beklesem acaba renk için bilemedim
Hayirli ugurlu olsun canim en guzel gunlerinde insallah
teşekkürler canım.
kına alışverişi çabuk oluyor zaten canım. biz 40 dk da aldık çıktık.
ben mesela bindallı giymiycem canım.
kızlar kiralık için görüştüm şimdi aldığım yanıt beni düşündürdü sizlerede bir danışayım dedim
aynen mail şu
temmuz ayında 87 kişi, ağustos ayında 50 kişiyi geçti (sıra var)
Bu yüzden erken rezervasyondan faydalanarak ödemeyi hemen gerçekleştirin tavsiyemiz bu yöndedir. Ekte birkaç model gönderimini sağlıyorum. Selamlar
Ne diyosunuz temmuz ramazan ayı değilmi 87 kişi demiş bide 3 ay sonra gelicek elbisenin parasını hiç bilmediğim biyere şimdiden yatırmak olurmu?
Bide bu elbısem satılıktır uygun fıyattan vercem kızlarrrrEki Görüntüle 1016193
kızlarrrrrrrrrrr
hatırlarsınız belki geçen hafta içinde izmirde hint kıyafeti satan yer biliyormusunuz diye sormuştum sizlere,
az önce kapalıçarşıdan bunları satan mağazaya ulaştım mailleştik ve istediğim kıyafeti buldum
yalnız sormak istediğim bişey var kiralık 150 tl satılık 350 tl bi daha giyemicem ne yapsam kiralasammı acaba? :44::44:
tabiki . fiyat cok farkediyor peşinde. ama bizde alalım taksitleri ödensin kafasındayız birazda
İnşallaaah
Canim kiralayanlar hep oyle parayi pesin veriyorlar bildigim kadariyla
İcin rahat etmiyorsa baska yerlere de bak veya bu sitede uygun fiyata satin alabilecegin kisiler de vardir mutlaka bir bakin istersen daha ucuza alacagin kesin
valla canım normal bindallı olsa bizim kemeratlında envai çeşit var ama ben hint kıyafeti istiyorum onuda bir tek kapalıçarşıda buldum kiralık 150 lira istiyorlar kıyafet bu
Anladim canim kiyafet cok hosmus madem bu kadar istiyorsun kirala gitsin cunku kiralik calisan yerlerin hepsi parayi pesin istiyor malesef
Seni zorlamayacaksa bu fiyat bir an once anlas ki elinden kacmasin
bende bindallı giymicem güzel bi hint kıyafeti buldum onu giymek istiyorum
Ben de once abiyeyle baslayip sonra bindalliya gecis yapicam
Bindallim bordo ama terliklerim pembe igrenc mi durur acaba bilemedim tekrar masraf cikarmak da istemiyorum ama
Denizcim bu arada aklima geldi temmuz ramazan ayi ama insanlar ramazanda iftari beraber yapip sonrasinda kina gecesi yapiyorlar biliyor musunne de olsa kiyafet ikram gibi seyler ramazan konseptine uygun valla ben de yapmak isterdim oyle hos ve degisik olurdu diye dusunuyorum
bilmem denemen gerek canım aynada bol bol bak kendine
açıkçası bilmiyordum ne gördüm ne duydum ramazanda cahilliğime ver bacımolabilir tabi herkesin tercihi başka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?