2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

hayırlısı olsun abla

bende sabırsızlarınıyorum kına alışverişi yapmak için ama erken mi daha kına yakılırken giyeceğim kıyafet yok ortada henüz onu almayamı beklesem acaba renk için bilemedim

kuzuummm beni de ekleyin evelallah ın izni ile 4 eylül benim memleketim de 7 eylül asıl düğünümüz :)))

açıkçası bizde konuşıulmadı nişanlımın aile düzeni olmadığı için yaparlarsada kendi şan ları yapmazlarsada beni bağlamıyor benim ailem akrabalrım takıcak bana

Baklisin canim
Kimse altin pesinde degil ama takilmasi da hos bir jest yani evlenecek cifte bir yardim olarak bakiyorum

teşekkürler canım.
kına alışverişi çabuk oluyor zaten canım. biz 40 dk da aldık çıktık.
ben mesela bindallı giymiycem canım.

kızlar kiralık için görüştüm şimdi aldığım yanıt beni düşündürdü sizlerede bir danışayım dedim

aynen mail şu

temmuz ayında 87 kişi, ağustos ayında 50 kişiyi geçti (sıra var)
Bu yüzden erken rezervasyondan faydalanarak ödemeyi hemen gerçekleştirin tavsiyemiz bu yöndedir. Ekte birkaç model gönderimini sağlıyorum. Selamlar

Ne diyosunuz temmuz ramazan ayı değilmi 87 kişi demiş bide 3 ay sonra gelicek elbisenin parasını hiç bilmediğim biyere şimdiden yatırmak olurmu?

Canim kiralayanlar hep oyle parayi pesin veriyorlar bildigim kadariyla
İcin rahat etmiyorsa baska yerlere de bak veya bu sitede uygun fiyata satin alabilecegin kisiler de vardir mutlaka bir bakin istersen daha ucuza alacagin kesin

Canım arada bayağı fark var giyilmez bir daha zor ben olsam kiralardım
tabiki . fiyat cok farkediyor peşinde. ama bizde alalım taksitleri ödensin kafasındayız birazda

İnşallaaah

Bizimde herhalde taksitle olur bu zaman içeriğinde hangisi için para biriktirelim

Canim kiralayanlar hep oyle parayi pesin veriyorlar bildigim kadariyla
İcin rahat etmiyorsa baska yerlere de bak veya bu sitede uygun fiyata satin alabilecegin kisiler de vardir mutlaka bir bakin istersen daha ucuza alacagin kesin

valla canım normal bindallı olsa bizim kemeratlında envai çeşit var ama ben hint kıyafeti istiyorum onuda bir tek kapalıçarşıda buldum kiralık 150 lira istiyorlar kıyafet bu

Eklentiler

• $IMG_6889.webp
    19,6 KB · Görüntüleme: 53
valla canım normal bindallı olsa bizim kemeratlında envai çeşit var ama ben hint kıyafeti istiyorum onuda bir tek kapalıçarşıda buldum kiralık 150 lira istiyorlar kıyafet bu

Anladim canim kiyafet cok hosmus madem bu kadar istiyorsun kirala gitsin cunku kiralik calisan yerlerin hepsi parayi pesin istiyor malesef
Seni zorlamayacaksa bu fiyat bir an once anlas ki elinden kacmasin

Anladim canim kiyafet cok hosmus madem bu kadar istiyorsun kirala gitsin cunku kiralik calisan yerlerin hepsi parayi pesin istiyor malesef
Seni zorlamayacaksa bu fiyat bir an once anlas ki elinden kacmasin

haklısın canım hemen kiralamak gerek :18::18:

bende bindallı giymicem güzel bi hint kıyafeti buldum onu giymek istiyorum

Ben de once abiyeyle baslayip sonra bindalliya gecis yapicam
Bindallim bordo ama terliklerim pembe igrenc mi durur acaba bilemedim tekrar masraf cikarmak da istemiyorum ama
Denizcim bu arada aklima geldi temmuz ramazan ayi ama insanlar ramazanda iftari beraber yapip sonrasinda kina gecesi yapiyorlar biliyor musun ne de olsa kiyafet ikram gibi seyler ramazan konseptine uygun valla ben de yapmak isterdim oyle hos ve degisik olurdu diye dusunuyorum

bilmem denemen gerek canım aynada bol bol bak kendine

açıkçası bilmiyordum ne gördüm ne duydum ramazanda cahilliğime ver bacım olabilir tabi herkesin tercihi başka

bilmem denemen gerek canım aynada bol bol bak kendine

açıkçası bilmiyordum ne gördüm ne duydum ramazanda cahilliğime ver bacım olabilir tabi herkesin tercihi başka

Estagfurullah olur mu hicilk duydugumda bana cok sacma gelmisti ama insanlar cok fazla para dokuyorlar bu ise dusun once iftar yemegi veriyorlar sonra eglence
Pamuk sekerci ve macuncu cagiranini bile gordum kina salonunun kapisinda duruyor herkes bedava aliyor
Bir de turk kahvesi standi kurdurmuslardi yanina tum gorevliler bayandi ama ciddi para demek yani bunlar ben de yapabilmek isterdim ama hem cevren olacak hem paran
Butun butceyi dugune ayirdik biz zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…