2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

inş kavuşuruz hayırlısıyla

çook teşekkür ederim canım

rica ederim canım ben kendime hazırlamış çıkarmıştım ama sana gösterim derken farklı bişeyler daha yapim dedim onla uğraşıyorum şimdi iş açtın başıma deniz

eee sende benim gibi koca 6 yılı deviriyorsun bende ilk çıkmamızdan bu yanadır hep düşündüm resimleri çektim ayıkladım yenilerini buldum eskileri sildim falan filan derken ister istemez kalıyor akıllarda telefondaki resimleri görünce kardeşim senin herşeyin tamam ben napcamm yaaa diyor plansız olmuyor plan şart bende seviyorum bu halimi

inşallah ya içime su serptiniz bı ben mi böyleyim dıyodum, ki görücü usulü de değil nisanda 8 yıl olcaz eşimle ama bilmıyorum ya neden böyleyim özel günümdeyim ondan mı acaba

8 yıl olmuş maşaAllah size hüzünlenir tabi insan onca yıl yaşadığın evi aileni terk ediyorsun bi kere her ne kadar evlerimiz yakın falan dersen de aynı olmuyor ilk başlarda koyar böyle ama alışırsın biz de ablamın peşinden çok ağladık da noldu alıştık gitti

Sizede maşallahhh

8 yıl olmuş maşaAllah size hüzünlenir tabi insan onca yıl yaşadığın evi aileni terk ediyorsun bi kere her ne kadar evlerimiz yakın falan dersen de aynı olmuyor ilk başlarda koyar böyle ama alışırsın biz de ablamın peşinden çok ağladık da noldu alıştık gitti
[/QUOTE]

aynen dediğin gibi ya ev çok yakın ama cok fazla koyuyor bı de ben cok düşkünüm bizimkilere inşallah alışma aşaması hepımız için de kolay olur

Bende adetli yazarımDayanılmaz olabiliriz Onlarıda düşündüm henüz listesini yapmadım Akrep burcuyum yükselenim Başak sanırım o etkiliyor

Bende adetli yazarımDayanılmaz olabiliriz Onlarıda düşündüm henüz listesini yapmadım Akrep burcuyum yükselenim Başak sanırım o etkiliyor

Dayansınlar banane

6 senedir dayanıyor sanırım şikayetçi değil nişanlım

Ben seni böyle seviyorum diyor

aminnn inşallah cnm hazırlıkların bitti dimi

şükür kuzum bitti sayılır sadece kına günü kına çerz falan alınacak bide mutfak masam perşembe günü gelecek sonra evim bitiyor =) bizim öyle aylar öncesinden değil de yeni bitti hazırlıklar

inşallah öyledir ya Allah razı olsun çok ama çok teşekkür ederim. ya aile hasreti evlilik sorumluluğu çöktü üzerime

şükür kuzum bitti sayılır sadece kına günü kına çerz falan alınacak bide mutfak masam perşembe günü gelecek sonra evim bitiyor =) bizim öyle aylar öncesinden değil de yeni bitti hazırlıklar

Bir numarali gelincigimizzzzz
Allah cok cok mutlu etsin canim seni insallah sevdiginle

Merhaba bende geldim araniza 14 haziranda dugunum var. Cok zor stresli bi surecmis bu ya. Allah kolaylik versin tum evlenceklere..

hehehe olsun daha güzel olması için uğraşıyosun

3 veya 4 ayrı model yaptım sanırım bunla beraber hangisi hoşuma giderse onu yapıştırcam

aynen dediğin gibi ya ev çok yakın ama cok fazla koyuyor bı de ben cok düşkünüm bizimkilere inşallah alışma aşaması hepımız için de kolay olur

ilk başlarda zor gelmez herhalde diye düşünüyorum sevdiğinle oluyorsun ya hani ama sonra eve misafir gibi gittiğinde koyacaktır elbet insana evini yatağını uzandığın koltuğunu tartıştığın kardeşini annee yeeemeek varmıı diyişlerini falan filan :26:

Dayansınlar banane

6 senedir dayanıyor sanırım şikayetçi değil nişanlım

Ben seni böyle seviyorum diyor

Allahtan sevdicekler dayanıyorErkek arkadaşımda planlıdır ilk başta hatta o planlıydı ben rahat sonra ne olduysa bana deli oldum
benim burcumda akrep yükselenimde

Uuu çift taraftan Akrep varmı sende canım planlar detaylarBenim yükselenimden sanırım Başak detaycı plancı oluyor galiba

Uuu çift taraftan Akrep varmı sende canım planlar detaylarBenim yükselenimden sanırım Başak detaycı plancı oluyor galiba[/QUOTE]

valla bendeki kayıtları bi görsen seviyorum planlı olmayı

Ah bu çeyizler hep onlardan dolayı oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…