oyyy kuzum ya tez zamanda inşallah hayırlısıyla kavuşursunuz ya böyle mutlu birliktelik görünce bende çok mutlu oluyorum. hazırlır falan herşey olur kuzum ya önemli olan ağız tadı mutluluğunuz. tadını çıkarın günlerin birbirinize hasret sadce 3 ay daha geçireceksiniz
inş kavuşuruz hayırlısıyla
rica ederim canım ben kendime hazırlamış çıkarmıştım ama sana gösterim derken farklı bişeyler daha yapim dedim onla uğraşıyorum şimdi iş açtın başıma denizçook teşekkür ederim canım
Aynı aynı aynıııııııııı
Daha şimdiden balayı otellerin listesini hazırladım. Çeyizim için alacaklarımı karıştırmayayım diye kendime mini bir defter alıp içine yazdım herşeyi. Ne nerde, hangi üründe hangi marka iyi, mağazaları nerde, herşeye herşeye baktım. Bazen nişanlım soruyor takır takır söylüyorum nasıl aklında tutuyosun sen hepsini diyo
Dedim orasını ne sen sor nede ben söyliyimHalbuki insan her gün baktığı sitelere bakar mı? İndirim var mı yok mu? Nerede ne var yeni ürünler var mı diye
Nişan alışverişim o kadar kolay oldu ki anlatamam. Şuan istediğim gelinlik modeli, ayakkabı modeli, gelin çiçeği, duvağı her bişeysi hazırHepside telefonumda resimleri var. Nişanlım hangi ara buldun bunları nerden topladın diyor
inşallah ya içime su serptiniz bı ben mi böyleyim dıyodum, ki görücü usulü de değil nisanda 8 yıl olcaz eşimle ama bilmıyorum ya neden böyleyim özel günümdeyim ondan mı acaba
Kesinlikle benim nişanlım sormaz beraberken not alırım hep resimleri düzenleri görür bilir neyin nerde olduğunu hazıra konmak yok
rica ederim canım ben kendime hazırlamış çıkarmıştım ama sana gösterim derken farklı bişeyler daha yapim dedim onla uğraşıyorum şimdi iş açtın başıma deniz
hehehe olsun daha güzel olması için uğraşıyosun
rica ederim canım ben kendime hazırlamış çıkarmıştım ama sana gösterim derken farklı bişeyler daha yapim dedim onla uğraşıyorum şimdi iş açtın başıma deniz
eee sende benim gibi koca 6 yılı deviriyorsun bende ilk çıkmamızdan bu yanadır hep düşündüm resimleri çektim ayıkladım yenilerini buldum eskileri sildim falan filan derken ister istemez kalıyor akıllarda telefondaki resimleri görünce kardeşim senin herşeyin tamam ben napcamm yaaa diyor plansız olmuyor plan şart bende seviyorum bu halimi
8 yıl olmuş maşaAllah sizehüzünlenir tabi insan onca yıl yaşadığın evi aileni terk ediyorsun bi kere her ne kadar evlerimiz yakın falan dersen de aynı olmuyor ilk başlarda koyar böyle ama alışırsın biz de ablamın peşinden çok ağladık da noldu alıştık gitti
inşallah kuzum hayırlısıyla mutlu huzurlu yanız olsun
Var kuzum o benim
Bende aldıklarımı sırayla alıyorum. Aldıklarımın üzerini fosforlu kalemle çiziyorumUnutmayayım diye mesela battaniyem kaç taneyse adedini yazıyorum. Sürekli açıp bakıp saymaktansa daha iyi oluyor yazmak. Abimde bana dayanamıyor. Ne kadar detaycısın sen öyle diyo
Ben balayı bavulunun içine neler koyulur onların listesi bile varO kadar deliyim
Burcum Terazi kuzum. Tam bir tipik Teraziyim
Bende adetli yazarımDayanılmaz olabiliriz Onlarıda düşündüm henüz listesini yapmadım Akrep burcuyum yükselenim Başak sanırım o etkiliyor
aminnn inşallah cnm hazırlıkların bitti dimi
inşallah öyledir yaAllah razı olsun çok ama çok teşekkür ederim. ya aile hasreti evlilik sorumluluğu çöktü üzerime
şükür kuzum bitti sayılır sadece kına günü kına çerz falan alınacak bide mutfak masam perşembe günü gelecek sonra evim bitiyor =)bizim öyle aylar öncesinden değil de yeni bitti hazırlıklar
Bende adetli yazarımDayanılmaz olabiliriz Onlarıda düşündüm henüz listesini yapmadım Akrep burcuyum yükselenim Başak sanırım o etkiliyor
hehehe olsun daha güzel olması için uğraşıyosun
aynen dediğin gibi ya ev çok yakın ama cok fazla koyuyor bı de ben cok düşkünüm bizimkilereinşallah alışma aşaması hepımız için de kolay olur
3 veya 4 ayrı model yaptım sanırım bunla beraber hangisi hoşuma giderse onu yapıştırcam
Bende şu an üzerinde çalışıyorum canım
Dayansınlar banane
6 senedir dayanıyor sanırım şikayetçi değil nişanlım
Ben seni böyle seviyorum diyor
benim burcumda akrep yükselenimde
valla bendeki kayıtları bi görsenseviyorum planlı olmayı
Allahtan sevdicekler dayanıyorErkek arkadaşımda planlıdır ilk başta hatta o planlıydı ben rahat sonra ne olduysa bana deli oldum
Uuu çift taraftan Akrep varmı sende canım planlar detaylarBenim yükselenimden sanırım Başak detaycı plancı oluyor galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?